לא קיבלתי היום

לא קיבלתי היום

אז היום לא קיבלתי אבל מצד שני לא עברתי כל טיפול החודש (אני אחרי 6 מחזורי איקקלומין) מי שקרא את הודעת ההצטרפות שלי מלפני כמה ימים יודע כי התחמושת בקנה של אישי היא ברובה כדורי סרק אז כל מה שנותר זה לחכות לפגישה עם הרופאה שבוע הבא ואז נהיה יותר חכמים כרגע אין לי שום כוונה לבצע בדיקה של הריון אז שיהיה לכולם ולכולן יום עמצמאות שמח

נועם@בת

New member
אם רוצה אלוהים אפילו מטאטא יורה

אני דוקא צריכה איזה נס ליום העצמאות. אבל גם אם לא- אסתפק בנס לשבועות
נועם

יום עצמאות עבר...

לכן מקווה לניסים - רבים מאוד - בשבועות..... עבור כל הפורום..... אז מה אם אני אופטימית, ככה צריך להיות, לא? ד.

33didi

New member
../images/Emo39.gif

קראתי הרבה תגובות שלך, מאין הבקיאות בתחום. התשובות שלך מאוד רלוונטיות, מלאות ומעודדות. חזקי ואמצי. בהערכה, 33didi

כלנית תאמיני לי יש ניסים בעולם ..

ואני עברתי זאת על בשרי שבוע שעבר אם קראת עליי אני חודשיים בהפסקה מטיפולים אחרי 4 הפריות והרופא אמר שלבעלי המצב מחמיר והוא צריך לעבור אימבולזציה שזה ניתוח מסויים לבעיות ורידים [וריקוצלה] ...אך איחר לי המחזור ולא חשבתי בחלום הכי רחוק שלי שאני בהריון אז התחילו דימומים הלכתי למיון ושם אמרו לי שאני בהריון לא האמנתי כי אני נשואה קרוב ל4 שנים עם בעית זרע חמורה של בעלי ..ועוד זה הריון טיבעי ..אך זה ניגמר בחצי הפלה טיבעית וחצי גרידה כך שאני רואה סוף אופטימי מכל הסיפור למרות מה שקרה ניכנסתי להריון טיבעי .. תיהי חיובית זה עוד יבוא ..
יונית החיובית

תאמיני לי אני מאוד חיובית

את בני הבכור ילדתי לפני שנה ותשעה חודשים, אחרי 7 שנים של נישואין, אחרי 6 שנים של טיפולים, אחרי 9 מחזורי IVF ו3 הריונות כושלים, בצורה הטבעית ביותר שיכולה להיות עשיתי אהבה עם אישי, מאחר והייתי לפני טיפול IVF נוסף בחלומות הכי פרועים שלי לא ציפיתי לזה שאני בהריון אבל הייתי וכבר בשבוע 10 את מבינה אני 10 שבועות בהריון ואפילו לא חשדתי אחרי כל זה תאמיני לי שאני הבן אדם הכי חיובי שקיים בעולם

למעלה