לא קבוע פה

metrocard

New member
לא קבוע פה

ואין לי חיפושית. הייתה לתקופה של חודשיים (שחבר נסע לחו"ל והשאיר את האוטו) אבל רציתי לומר שזה אחד מהפורומים הכי מגניבים בתפוז. ד"א - שאלה יש מישהו שיורד עם החיפושית לאילת? ואם כן איך מתמודד האוטו עם הדרך (ניסית לעלות אחתה לתל אביב אבל היא נתקעה לי בדרך (מאילת) .

chino

New member
אל תדאג...

אנו סולחים לך שאין ברשותך חיפושית, אף אחד לא מושלם.
ולגבי אילת... אני גר באזור טבריה ויצא שטיילתי כמעט בכל הארץ עם רכבי ה-פולקסווגן שברשותי (חיפושית ולימוזין) ואף הגעתי לדהב שבסיני. אם הרכב במצב מכני תקין, אין אף סיבה שלא תגיעה איתו גם לאנטרטיקה. זהו כלי הרכב האמין ביותר שאני מכיר, בכל ה-7 שנים בהם אני נוסע ברכבים אלו, יצא לי להתקע רק פעם אחת, וגם זה היה באשמתי (חיברתי את הכהל הפוך). מבחינתי...חיפושית זה לכל החיים !!!

vq55205

New member
חיפושית לכל החיים

למה אנשים כל כך מתקשים לקבל את זה וחוזרים ומבלבלים אם המוח "מתי תחליף אוטו" "למה אתה לא מתקדם" וכל הזבל הזה מה קרה רק באתר הזה יש אנשים נורמלים?

Joe Bugin

New member
אילת ?!!!??

קטן עליה, החיפושית נוסעת לכל מקום שרק תרצה אפילו כשתחליט לרדת מהכביש היא לא תאכזב. ושוב לגבי אילת , תוכל להתעדכן מאתר החיפושיות הישראלי על הטיול שאני עשיתי לשם. אני מבטיח לעדכן אותו מקסימום מחר! יוסי

© DrorZi

New member
אפסילון עשתה את כל הארץ לאורך ורוחב

אילת -ת"א ת"א - ירושלים ת"א - קריית שמונה ויותר מכמה פעמים כל אחת מאלה אין סיבה שהיא לא תחזיק מעמד אם מטפלים בה עם
אוהב. 7 שנים עם חיפושית (ומעל 100K ק"מ) וגררתי אותה פעם אחת בלבד.
דרור זי,

למעלה