"לא צריך טובות".

k a b o o k

New member
"לא צריך טובות".

גל ראובן, כתב באתר: "וואלה", על הבנים הכי שוים ואהודים
ועל הבנים שלא כל כך
גל, לא
כתב את יהודה לוי בשום רשימה
הקוראים המרוגזים: קיללו, צעקו, איימו על כך שיהודה לוי לא נכנס לרשימה
מה שאומר
המון מעריצים ומעריצות
306 תגובות היו על זה
חלק מהתגובות: "איפה יהודה לוי?" "יהודה לוי ועופר שכטר!". "יהודה לוי, ואיפה דודי בלסר?". "עפר שכטר כוסון, אבל מה עם יהודה לוי". "גל, שכחת את יהודה לוי". "יהודה לוי הכוסון!". ועוד, ועוד, ועוד.. לגבי חברתו: "אפרת בוימולד"- לשמחת כל הבנות בפורום, היא נכנסה לרשימת: ה-"לא טובות והלא שוות", וזה מה שהיה כתוב עליה.. אפרת בוימולד
אפרת ביומולד אלוהים, כמה שאתה לא פייר. כי כשמצמידים את בוימלד, שהיא אולי חמודה ושובבה, אבל יש לה קול של נדנדה חורקת וסטיילינג של תחילת הנינטיז, ליהודה לוי, ההורס הציוני הרשמי, באמת שעולות תהיות בקשר להשגחה העליונה. אז נכון, רצית לתת לה קצת מזל בחיים, אבל לא יכולת להשאיר קצת יהודה לוי גם לנו? לא יודע למה, אבל זה נראה כאילו איילת כתבה את זה מחופשת ל: גל ראובן.

Ch00kAr GirL

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חוצפה
מה זה לא להכניס את יהודה
ולגבי אפרת..כמה שהוא צודק....ולא כדאי שאני ירחיב..

לדעתייייייי

זה הכל מתוךךךך קינאה אפרת ויהודה מאימים ביחד ו*שימותו הקנאים* (ואל תכעסו עלי) הרי כל בת מקנאה שיהודה הוא של אפרת ולא שלה..אבל אין מה לעשות זאת היתה בחירה של יהודה...
..ובאמת אני לא רוצה שמה שאמרתי יהיה עכשיו כחרם עלי או על מישהו אחר כי פשוט זאת דעתי... ומאיפה לכם לדעת ,לפי מה שאני חושבת זה יוצר מתח בן שניהם...ולפי מה שאני רואה בטלויזיה שאחד משניהם באים לאיזשהי תוכנית ומדברים איתם על הבן\בת זוג שלו\שלה אז הם עונים בשימחה ובכיף...ולמה לכם להרוס את זה
טוב אני שוב ושוב אומרת אל תכעסו עלי באמת
ממתתתתתתתתתתתההההההההה עליכםםםםםםםם

k a b o o k

New member
הילו'ש.., למה שנכעס עלייך?

את צודקת!!!, חרם?- הילו'שה הגזמתתתתתתתת, גם אם לא יודע מה היית אומרת, עדיין הייתי מביא לך:
ים ו-
ות

dht160

New member
אפרתי חמודה ../images/Emo2.gif

ויהודה שילך כבר לאיילת

../images/Emo85.gifאנשים.. תהיו רגועים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זאת לא איילת כתבה את זה.... אבל מילים כדורבנות.. פשוט הוציא לי את המילי םתוך הפה.....

למעלה