לא פנוי רגשית

NeverMind90

New member
לא פנוי רגשית

הכרתם/ן מישהו/י, יצאתם ל3 דייטים, נחמד לכם ביחד, אחלה כימיה, המשיכה בשמיים - אממה, הוא/היא עדיין חושבים על האקסית. לוקחים את הסיכון שעם הזמן הוא/היא יפתחו אליכם/ן רגשות או מגיעים למסקנה שמגיע לכם יותר מלהיות רק "פרס ניחומים"?
קיימים בכלל מצבים שאדם חדש מחליף אהבה ישנה או שכדי להכיל אחת חייבים להיות נקיים מהעבר?
מה אם האקס/ית של המדובר/ת גרה בחו"ל ואף אחד מהם לא מתכוון לוותר על החיים בארץ המקור?

תלוי בך.

אישית אני אדם שנותן 100 אחוז מעצמו למי שאיתו, אני גם מפתחת רגש יחסית מהר, ו״נכנסת״ לקשר. לכן לא אוכל אפילו לקחת סיכון עם מישהו שעדיין לא שם רגשית כי זה מתכון לפגיעה. אין מה להכנס לקשר עם אדם שחושב על האקסית, זה לא משנה אם היא בארץ או בחו״ל בכלל, כי גם אם הם אכן פרודים כמו שכתבת בכותרת, רגשית הוא פשוט עדיין תקוע בנקודה אחרת שלא פנויה להכיל מישהי חדשה. אם את מוכנה לקחת סיכון ואולי להפגע אולי לא.. זכותך. בעיני זו טעות ידועה מראש.

DogsPCI

New member
הלו, ברוכה הבאה, מה שלומך?
.

תקשיבי, אין תשובה חד-משמעית... כי זה תלוי בהמון גורמים.
&nbsp
כמו למשל עד כמה הוא עדיין "תקוע" עליה? אם הוא עדיין תקוע חזק, זה באמת לא משנה מה המרחק ביניהם, כי מה שחשוב זה שכרגע הוא עדיין לא פנוי עבורך. ואם הוא סתם קצת חושב ומתגעגע, זה לא כזה קריטי, בטח אם תיכנס לו מישהי חדשה לחיים
.
&nbsp
בנוסף, זה גם תלוי בך (לא אישי כמובן
). במידה ותני הזדמנות ותמשיכי הלאה, ואולי גם יהיה מגע גופני כזה או אחר בינכם, ואחרי תקופה עדיין תגלי שהוא לא איתך ב- 100%... האם את תתמודדי עם העניין בקלות? או שזה יהיה משהו שמאוד יפגע בך ויפריע לך?
&nbsp
אז בעיה, ואי-אפשר באמת לדעת מראש לגבי כולם :). ואני די מאמין שלא מעט אנשים נכנסים לקשרים כשהם עדיין לא שיחררו את הקשר הקודם ב- 100%.
&nbsp
סליחה שלא יכלתי לעזור יותר, ובהצלחה מה שלא תחליטי

שלום

טבעי ויפה להמשיך לאהוב אנשים שהיו אתנו בקשר בעבר, וזה לא צריך להפריע לקשרים חדשים. אנחנו יצורים חברתיים ולכן אוהבים הרבה אנשים ביחד.
&nbsp

למעלה