לא פייר

עדנונית

New member
לא פייר../images/Emo10.gif

חחח היה אצלנו אתמול הופעה של שירי מימון אז היא שרה השקט שנשאר וגיא ואייל לא הציצו פתאם משום מקום אז מה אם זה לשיר אחד חחח אז הם היו באים לכל ההופעה אבל לפחות הביאו את אדם פרי אז בסוף השיר של השקט שנשאר צעקתי "איפהה גייאא מזיייגגג???" וחברה שלה צעקהה "ואייל מזיייג" בכל אופן שבוע הבא משפחת תאקט באים לפה חחח אין מצב שיביאו את גיא גם נכון

1Reebok

New member
גם אם הם יארחו את פינק פלויד

זה לא תירוץ ללכת להופעה של משפחת תאקט

צ א ל ה

New member
לא נכון!

משפחת ת.א.ק.ט הם דווקא אחלה. שי 360 מאוד טוב יחיסית לסצנה בארץ, יש לי את האלבום שלו, והוא טוב!!! זה אמנם לא הרמה הבינלאומית לראפ... אבל עדיין משפחת תאקט הם בין הטובים בארץ!!!

עדנונית

New member
חחח אבל לי אין בעיה איתם

ואני מבינה בגלל חוסר התשובות שהוא לא יגיע

צ א ל ה

New member
אי אפשר לדעת...

הרי הוא מנגן איתם רק בשיר אחד... וזה דיי מצחיק שהוא יסע בכל הארץ בשביל שיר אחד... הופעות טלויזיוניות זה מובן שהוא יבוא, כי זה משהו "גדול" זה כמו עם שירי מיימון, ביצפאן ובהופעות בטלויזיה, גיא ואייל היו איתה, אבל בהופעות על במה (מה שלא היה מתוקשר בטלויזיה) הם לא היו... זה מה שנקרא נגני הפקות... אין מה לעשות... אולי יתמזל מזלך והוא כן יבוא... עוד דוגמא.. זה כמו שלא תמיד עמית פרידמן בא להופעות של הדורבנים,אבל תמיד יש את הסקסופון.. או שהם שרים את "יופי טופי אחלה בחלה" בלי שלישיית מה קשור... וכד'...

למעלה