לא ענית

לא ענית

אני בדאון... שוב פעם, יום שישי הלכתי לקבר נשכבתי עליו בכתי צרחתי זעקתי והשקט היה רועש,היא לא ענתה לי לא אמרה לי הכל יהיה בסדר לא נתנה חיבוק אפילו לא חיוך מילמלתי אמא אמא והיא לא ענתה. למה? את לא אוהבת אותי את לא רואה כמה אני סובלת? את לא רואה כמה אני מתגעגעת? אלוהים כ"כ קשה לי אמא כ"כ קשה בואי חיזרי אליי... אני מיצטערת אם העצבתי אותכן פשוט כ"כ כואב היום.

אשבל1

New member
../images/Emo201.gif

היי סוזי, הלוואי ויכולתי להקל עלייך מעט, המעט שאני יכולה להציע לך זה להמשיך לכתוב.... אנחנו כאן, נשמח לשמוע ולתמוך...

azehu

New member
רציתי לכתוב משהו מנחם

אבל האמת שגם לי יש הרבה רגעים כאלה, אני כועסת שהיא כבר לא מתקשרת, אני כועסת שאף אחד לא חגג לי את סיום התואר, שזה כנראה משהו שרק היא היתה יכולה לחגוג, אני כועסת שהיא לא חושבת ודואגת לי...

fox28

New member
שולחת לך חיבוק גדול

הדברים שכתבת ממש נגעו לליבי גם אני מרגישה כמוך אני במצב קשה מבחינת עבודה- איפה אמא שתחבק ותעודד ביום ד הייתי בהצגה- הלכתי לבד ובמקרה המקום לידי היה פנוי כל כך רציתי שאמי תהייה איתי- היינו עושות יום כיף: הצגה +בית קפה אלו לא היתה שוכבת מתחת לאבן הקרה..

efratushb

New member
אף מילה שלי לא תנחם אבל...

רוצה לומר בכל זאת שאולי הן שומעות אבל לא יכולות לענות, ואולי הן כן יושבות בכסא הפנוי שלידינו אך אנחנו לא רואות אותן ואולי הן מחבקות ואנחנו לא מרגישות לא יודעת אולי הן בכל זאת איתנו, ככה הרבה יותר נוח לחשוב.... מחבקת ותומכת בכולכן....

azehu

New member
סוזי, איך את מרגישה?

קפצתי לך על ההודעה והוספתי קצת עצב משלי. איך את בימים האחרונים? בכיתי קצת לחברה שלי, והיא אמרה לי כמה אמא שלי היתה מתגאה בי בכל הדברים שאני עושה. זה עשה לי קצת יותר טוב, אז אני מספרת גם לך, שאני בטוחה שאמא שלך מסתכלת וגאה בך מלמעלה... תעדכני אותנו, איריס

סוזי ...

הלואי שיכולתי לחבק אותך עכשיו... אין צורך להתנצל על העצבה. אם כאן לא תוכלי לשפוך את הלב בלי דאגה - אז איפה כן? תרגישי חופשייה לגמרי. אפשר לכתוב בכל מצב רוח. ובכל זאת, מקוה שמצב הרוח שלך השתפר ... אנחנו איתך.

למעלה