לא עניתם לי!!!

לפחות

את עדיין עושה טובה!
אני הייתי מפסיקה דבש, חלב וביצים (הקיצר טבעונית), אבל אני לא יכולה לוותר על זה... על בשר דווקא ממש ממש לא היה לי קשה לוותר! גם פשוט לפני שהפכתי להיות צמחונית עוף וכאלה התחילו להיות לי מגעילים וכאלה.. אז זה לא חסר לי..
גם למרות שאני הרבה פעמים מפחדת שאני יאכל בשר, בלי כוונה או מששהו, זה לא מפתה אותי או משהו כזה, ואני בקלות יכולה לא לאכול בשר!

p r u d e n s

New member
אני עושה ככה:../images/Emo182.gif|מרי|

כדי שאמא שלי תהיה מרוצה, פעם בשלוש שבועות אני אוכלת בשר. האמת, אני דווקא אהבתי בשר וחשבתי שזה נורא טעים. ואז זה כזה- לא. זה לא טעים, זה חיה. אז הפסקתי.
ביצים אף פעם לא אכלתי, כי לא רק שזה התעללות- זה פשוט מגעיל.

גם ביצים

בזמן האחרון מתחיל להיות לי מגעיל...
ובקיצור, מבחינת התעללות והכל, הכי טוב זה להיות פשוט טבעוני, אבל כמו שאמרתי, אני לא יכולה לוותר על חלב וביצים (כשזה טעים
) וגם דבש!! כי זה יאאאאאאאאאמ!

bloomy

New member
צמחונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

האמת, בשר אף פעם לא היה לי טעים...ועכשיו כבר המון זמן שבשר אני לא אוכלת בכלל, ועוף ממש מעט. (אני חייבת עוף בגלל שהיתה לי בעיית אכילה...וחסרים לי ויטמינים..) אבל לאט לאט אני מפסיקה לאכול בשר ועוף בכלל.
ביצים אני גם לא אוהבת, בכלל לא טעים לדעתי...
ודבש? דבש זה דבר מתוק אבל דביק, ובגלל שיש לי עוד טראומת ילדות מהדביקות שלו, די הפסקתי לאכול...
וחלב? מה לעשות שזה נמצא כמעט בכל המאכלים, אז כן, חלב אני ממשיכה לאכול. (שונאת טופו וחלב סויה..)

שונאת טופו?! ../images/Emo12.gif

טופו וסויה זה טעייייייים! במיוחד טופו! סויה יש דברים שפחות טעימים אבל זה גם טעים!!
ולפחות את חצי צמחונית! זה טוב!

bloomy

New member
תקשיבי...

שניצל טופו, או מוצרים מעובדים מטופו אני אוהבת, אבל לאכול קוביות טופו סתם....א-י-כ-ס! וסויה בבישולים אני אוהבת, וגם מוצרי סויה בד"כ, אבל שתיתי פעם אחת חלב סויה של איזה חברה, וזה היה מגעיל...ומאז מחלב (רק מחלב!!!) סויה אני נמנעת...
ואני בדרך להיות צמחונית....ומשם אני אולי אהיה טבעונית.

אהההה ../images/Emo9.gif

אז כנ"ל ככה גם אצלי..
חוץ מהקטע של החלב סויה, כי אפפעם לא טעמתי חלב סויה..
(לפחות לא נראה לי!
) בהצלחה לדרך של להיות צמחונית!
וגם אני רוצה להיות טבעונית מתישהו.. הקטע הוא שכמו שאמרתי, אני לא יכולה עדיין לותר על חלב וכאלה...

ThisIsJustME

New member
אממממממפפפ לויודעת בקשר

בקשר לפרטים על אורלנדו לכי לקישורים של הפורום תעלי לאתר שלו ויהיה לך כל מה שאת צריכה

ThisIsJustME

New member
תיקון-בקשר לאתר לא יודעת

משום מה פשוט לא כתבתי -אתר חחחחחחח

OB4ever

New member
את רוצה אתרים??

יש לי מעל 100.....אם את רוצה תגידי לי..יש גם תאתר שלי עם פרטים עליו בעברית

CastroGirl666

New member
גם לי יש שאלה...

לא רציתי לפתוח שרשור חדש. 1)באיזה סרטים שיחק אורלנדו (אני יודעת שהוא שיחק בשודדי הקריביים, שר הטבעות -דהה- וטרויה ויש עוד סרטים? 2) משהו יכול לספר לי בקצבה על מה מסופר בטרויה? כי אולי אני הולכת לשם ובתקציר של מתב כתוב ממש קצת.

פרפר15

New member
עונה לכולן

= זה עוד לא יצא ל 1. הנה הקישור לכתב האלפי 2.אורלנדו שיחק ב-
שר הטבעות אחוות הטבעת
שני צריחים
שיבת המלך
שודדי הקרביים
נד קלי
ילד הסידן
בלאק הוק דהון
WILDE
טרויה
Haven
Kingdom of Heaven
שודדי הקרביים 2
3.
טרויה מספר על הסיפור היווני של הסוס הטרויני ארלנדו ישחק את פאריס הנסיר שיחטוף את הלנה

OB4ever

New member
הנה

áîàé : áøéàï âéìáøè ðëúá ò"é : øéö'øã àìîï åâ'åìéàï îéèùì ðåùà : ãøîä òìéìä : äñéôåø ùì àåñ÷ø ååéìã, âàåï, îùåøø, îçæàé åäàéù äîåãøðé äøàùåï. äòåáãä ùäåà äéä äåîåñ÷ñåàì âîøä ìååéìã òéðåééí, ëùùéç÷ áéï ðéùåàéå, äéåúå àáà åàåáññéáéåúå ììåøã àìôøã ãàâìñ, áëéðåé áåñé. ìàçø ç÷éøåú ùäúáöòå ò"é àáéå ùì áåñé, äàãí äîùåâò ùì ÷ðñáøé, ååéìã ñéøá ìòæåá àú äàøõ åäéä ðéãåï ìùðúééí ùì òáåãú îàìä ò"é îùôè ùì äçáøä äåé÷èåøééðéú äàé ñáìðéú. : äöååú àåñ÷ø ååéìã - ñèôï ôøé ìåøã àìôøã 'áåñé' ãàâìñ - â'åã ìàå äòìîä ñôøðæä ååéìã - ååðñä øãâøééá ÷åðñèðñ ìåéã ååéìã - â'ðéôø àäì äòìîä ÷ååéðñáøé - âîä â'åðñ äòìîä îàåðèîôì - â'åãé ôøôéè øåáé øåæ - îéëàì ùï àãä - æåàé ååðàîø÷ø øðèáåé - àåøìðãå áìåí

OB4ever

New member
ב..

2004 בארץ יצא ילד הסידן נד קלי וטרויה ב2005 יצא שודדי הקאריביים 2, ממלכת העדן, חוף מבטחים, אליזבת' טאון, ובושם כבר סיימו לצלם מזמן את נד קלי ילד סידן וטרויה את חוף מבטחים סיימו לצלם לפני חודש בערך ועכשיו אורלי מצלם את ממלכת העדן...את אליזבת' טאון יתחילו לצלם באביב, לגבי מועד הצילומים של שאר הסרטים (בושם ושודדי הקאריביים 2) לא יודע לי

למעלה