לא עניתם לי!!!

OByael

New member
לא עניתם לי!!!

1) איפה רואים (אתר) מה שמך באלפית? (השפה של לגולס)? 2) אני צריכה כמה שיותר(!) פרטים על אורלנדו: לא חשוב איזה!!!(כתבות, תעודת זהות, ראיונות וכד'...) תודה! וקחו תמונה 100ממת!

בקשר לאתר, אין לי מושג..

בקשר לפרטים: אני יודעת שאורלנדו צמחוני, הוא בן 27 ויש לו יומולדת ב13 לינואר. הוא נולד איפושהו באנגליה וקוראים לאבא שלו הארי. הוא גם מאוד אוהב ספורט אתגרי ושבר הרבה מקומות בגוף שלו..
ותמונה מוגרלת..

בטח!!!!!!

גו צימחונים גו צימחונים! ועכשיו כשאני יודעת שגם אורלנדו צימחוני זה יעזור לי להמשיך ל-נ-צ-ח-!-!

../images/Emo12.gif

גם אני צמחונית!
כבר כמעט 5 שנים!
חיחי וידעתי שאורלי צמחוני, הייתי מאוד גאה בו...
הוא גם עישן פעם אבל הפסיק...
מתוקי!

karin byrne

New member
אממממממ....

תגידו אתן בטוחות שהוא צימחוני?כי לפני כמה זמן מישהי שמה פה משפטים שאורלנדו לא אמר ובינהם היה גם שהוא לא צמחוני אלא שבמהלך צילומי שר הטבעות הוא פשוט לא אכל בשר ובגלל זה אמור עליו שהוא צימחוני....

יכול להיות. ../images/Emo12.gif

מצד שני קראתי שהוא צמחוני... אף פעם אי אפשר להיות בטוחים בדברים כאלה...

מה שבאמת קרה (ככל הנראה..)

אורלנדו הוא צמחוני על בטוח, כאילו, תמיד יכול להיות שזה לא נכון אבל אף פעם לא פיקפקו בזה או משהו.. מה שקרה בשר הטבעות זה בדיוק להיפך, הוא אכל שם כמה פעמים בשר, בגלל שהוא היה חלש וכאלה, ונתנו לו עצה לאכול בשר רק פעם ב- בשביל לאזן את החוסר והכל..
אני אישיתי לא מסכימה לזה, כי הייתי מעדיפה לקחת כדורים (או פשוט להתחיל לאכול נכון
), אבל זה מה שקרה. ומורי, גם את צמחונית?! איזה מגניבבבבבבב!! ועוד חמש שנים!
אני רק טרייה, חצי שנה וקצת....

karin byrne

New member
יכול להיות שזה קרה...

אבל באותה מידה גם יכול להיות שזה לא מה שהיה שם...כמו שמורי אמרה אף פעם אי אפשר להיות בטוחים בדברים האלה...ככה זה עולם הבידור...והתקשורת בכלל...אז...אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא..אולי רק אם אורלנדו יגיד את זה בראיון או משהו כזה...אבל הבעיה עם אורלנדו זה שהוא לא מדבר יותר מדי על חייו האישיים(לא שלהיות צמחוני זה משהו אישי) אז ככה שאפשר רק לשער...

karin byrne

New member
כן הא?

בכל מקום יש משהו אחר....זה כבר ממש מבלבל...במקום אחד כתוב שהוא צמחוני....במקום אחר כתוב שהוא מעולם לא אמר את זה והוא לא צמחוני...במקום אחד כתוב שהאבא האמיתי שלו הוא הארי בלום ובמקום אחר כתוב שאבא שלו זה מישהו אחר...במקום אחד כתוב שקייט חברה שלו ובמקום אחר כתוב שהם נפרדו....וואי אני אשכרה כבר לא יודעת למה להאמין
...

חחח כן אני מסכימה...

לכן עדיף להסתמך על ראיונות מצולמים - למרות שגם שם מסלפים דברים לפעמים... אייי איך הייתי רוצה להיות חברה קרובה של אורלי...

bloomy

New member
../images/Emo142.gifאז בירור פרטים קצרצר...

אורלי הוא צמחוני מאז צילום סרטי שר הטבעות...אבל בגלל בעיית בריאות
שהייתה לו ציווה עליו הרופא לאכול סטייק אחד כל שבוע, והוא נאלץ לבצע... האבא הביולוגי שלו אינו הארי בלום, כיוון שאמא שלו בגדה בהארי...דבר שנודע לאורלי בגיל מאוחר...ואינו מדבר עימו בכלל! אבל אורלי מחשיב את הארי כאביו האמיתי!!! ואורלי וקייט חברים (
) אבל בעצם, מה שטוב בשביל אורלי ומשמח אותו, טוב בשבילי!

תמונה מדהימה!! ../images/Emo99.gif

ובקשר לאבא שלו... בדיוק לפי מה שאמרנו.. יכול להיות שזה סתם סיפור בשביל שיהיה מעניין שהמציאו.. לא שחס וחסיסה אני מפקפקת בו, אבל זה אחד מהדברים שבאמת יכול להיות שהמציאו (בניגוד-לדעתי לזה שהוא צמחוני..)

*מתגנבת בשקט בשקט*

מור?
מוררר!!!!!
וואי, פורום. אורלנדו. בלום. אורלי.
מש'ו.
אהההה! *נסקלת קשות**בבקשה, אל תשימו לב אלי, אני סתם משוגעת.
ד"א, קוראים לי כרמל.
* למה לא אמרת לי?!
בעע.
לאנורא.
מזל שיש את הסרט שודדי הקאריביים, שנזכרים שיש בו ציטוט ממש יפה ואז מחפשים בתפוז ומוצאים את הפורום של אורלנדו בלום ומתחילים להתלהב.

ThisIsJustME

New member
זה טבעונית לא? אה וגם...

אני גם צמחונית
אף פעם לא הייתי אוכלת הרבה בשר (אני פשוט לא יכולה זה לא רק שזה חיות פשוט אני לא יכולה לאכול את זה...זה לא כשאני רואה בשר אני אומר "וואו בשר איך אני רעבה"...או משו כזה)... ועכשיו כבר הרבה זמן אפילו המבורגר לא אכלתי, שזה בעצם הבשר היחיד שהייתי אוכלת בערך חחח צמחונים איז דה בסט!

למעלה