לא עניתם לי

Panther

New member
כן...

ראיתי פעם בסטימצקי - הארי פוטר והיומן המכושף (משהו כזה) והתחלתי להתלהב חשבתי שיצא איזה ספר בלי שידעתי... בסוף פתחתי אותו וזה היה סתם יומן עם כריכה של הארי פוטר.

נמרה

New member
איזה דבילי זה

איך הם ממסחרים כאלה דברים יפים! זה ממש מעצבן אותי שהם מרוויחים כסף והכל. כאילו ג`קר המציאה אותו כדי שתוכל לקבל כסף! יש עכשיו המון מרצ`נדייז בשוק כמו ספר חתימות, חוברת מדבקות, ספר טלפונים, ספר תמונות, פנקס רשימות, מה לא! וגם אני ראיתי את היומן הזה זה סתם חרא הם מנסים לגרום לילדים להוציא מההורים שלהם כסף לקנות את הזבל הזה.. איכס.

Lady_Voldemort

New member
ביריד העלוב שיש בישובי

אין אפילו מוצר אחד ולא ספר של הארי פוטר,שלא נדבר על דוגלס אדמס או עולם הדיסק או משהו כזה.... אז בסוף קניתי לי את חוקי החיים של מרפי ממש חמוד, ``חבריך נחוצים להישרדותך,הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו

ציטוט חכם...

מאיפה? -ליאת- ``המציאות, זה המקום ממנו מגיע שליח הפיצה`` -אל תשאלו, טוב??

LuNaTiC

New member
so true..

או שבעצם לא. מישהו מתנועת בני המושבים יוצא לקורס מדצים?? בבקשה תגידו, אם יש כאן מישהו כזה בכלל... בהה! -ענבל- ``פיצה זה טוב`` ציטוט של עצמי.

מרפי היה גאון

תליתי את החוקים שלו על הארון שלי אבל עכשיו כשאני חושבת על זה הם לא שם... מעניין... אתם יודעים שהייתה קבוצה של אנשים שרצו לבדוק את חוקי מרפי? אז בחוק שלו ש``לחם עם ריבה או משהו מרוח עליה ת-מ-י-ד יפול על הצד עם הריבה`` לקחו 30 סטודנטים, נתנו להם לחם עם ריבה והם היו צריכים לזרוק את זה באוויר. 29 מתוך השלושים נפלו כמו שמרפי אמר מה עם האחרון? לא, אני לא עונה עד שתשאלו ``תמר, תמר, מה עם האחרון?`` בסדר, בסדר, לאחרון הלחם נדבק לתיקרה... תמר דינור

לי פעם...

הלחם נפל כשהממרח היה מלמעלה...אבל זה היה עם שוקולד-יש הבדל? -ליאת- If you`re happy and you know it, clank your chains!

pomelit

New member
זה רק מאשש את חוק מרפי

אפילו את ההוכחה של עצמו משהו חייב לדפוק

Prongs

New member
זה לא עובד ככה...

החוק של מרפי עם ה`חמאה` לא הריבה אז זה פשוט דרך אחרת להגיד שאם משהו יכול להשתבש (החמאה על הריצפה) הוא ישתבש. הניסוי שהסטודנטים עשו (שהוא לא לגמרי אמין לדעתי... איפה קראת עליו?) אז הם כנראה שמו הרבה ריבה ולכן הלחם נפל ככה (תקשרו משקולת לחוט ותזרקו באוויר המשקולת טיפול קודם.) וחוקי מרפי לא נכונים. זה מצויין בספרים האלה. הם חוקים פסיכולוגיים. אני אתן דוגמא, יש חוק שאם את בכביש בנתיב שלא זז ובנתיב שלידך נוסעים חופשי אז ברגע שתעברי אליו הנתיב שהיית בו יתחיל לזוז והנתיב שעברת אליו יפסיק. נשמע נכון? באופן סתטיסטי זה לא. מספר הפעמים שתזוזה בנתיבים תתחלף ומספר הפעמים שלא יהיה דומה. למה זה בכל זאת נשמע נכון? מוח האדם הוא פסימי. גם אצל אנשים מאוד אופטימיים. אם את תעברי מסלול והתנועה לא תתחלף ואת תמשיכי לנסוע בניחותא את אפילו לא תשימי לב. אבל אם התנועה תתחלף ואת תתקעי אבל מי שהיה מאחורייך לפני 2 שניות עכשיו דוהר קדימה את תשימי לב. ובגלל זה שמור לך במוח רק פעמים שנתקעת. הבנת? Professor Prongs J. Potter I`m gonna live 4ever or die trying

Lady_Voldemort

New member
עוד משפט חמוד מהספר

``מחקר משמעותו לקרוא שני ספרים שמעולם לא נקראו ,כדי לכתוב ספר שלישי שמעולם לא ייקרא`` ``כשכל הדברים נכשלו-קרא את ההוראות``

אין קשר למה שאני עומדת לומר, אבל...

כל פעם שיש לי 2 כבישים לעבור ברציפות, תמיד כשאני אגיע לשני, הרמזור יהיה אדום. אל תשאלו אותי מה הקשר, אבל לא היה לי מקרה שלא היה כזה...אההה...אל תשאלו למה נזכרתי עכשיו...! -ליאת-

למעלה