לא עמדתי ביעד

לא עמדתי ביעד

היצבתי לי יעד לפני כמה חודשים עבור תאריך זה. להתחיל לצאת עם מישהו שאני מכירה, אני מרגישה שאנחנו מתאימים ויש לי תחושה שזה צריך לקרות. הגיע התאריך וכלום לא קרה, ולא ראיתי אותו, למרות שחשבתי שבאותה מסגרת חברתית, נתראה. אני לא רוצה לאבד את האופטימיות כתוצאה מזה. לפני כמה חודשים הייתי יותר חדורת מוטיבציה. הבעיה שלי היא שאני מעוניינת בגבר שלא רלוונטי לי, נשוי. ובתקופה האחרונה יצא לי לראות אותו הרבה. דוווקא עכשיו, כשהייתי יותר קרובה לתאריך היעד, אני מרגישה שהתרחקתי מהמטרה, כתוצאה מהמפגשים עם הנשוי. במהלך החודשים בהם חשבתי ואיחלתי שזה יקרה, הוא בינתיים נפרד מחברה שהייתה לו, עבר לגור יחסית קרוב אליי (לא איחלתי רע לאף אחד, הלכתי אחרי התחושה שלי), זה מרגיש כמו מבחן שנכשלתי בו, שדווקא לקראת הזמן המיועד, התחלתי לסגת. מה לעשות?

את לא יכולה לשלוט על אנשים

למען האמת.. את לא יכולה לשלוט בכלום. לא שמת לב?

אה ושכחתי..

הריני מצהיר בזאת אשר לא כדת וכדין הינני מדבר את דעתי האישית אשר לא בהכרח באה בד בבד עם נושא הפורום אשר הוא הסוד. כמו כן כל המידע אשר ניתן מגורם פרטי לא לוקח בחזקה על בעלות ופגיעה בזכויות יוצרים של הסרט או הספר. יבוא על המסוכם שצד ב' מסכים שצד א' ישתמש בגורם שלישי ע"פ ההסכם שבע"פ באישורו של שפי גור ארי, על החתום, המדען.

פשוט תתעלמי מהמדען

בערך כל תגובה שניה שלו זה הסוד לא עובד, והוא בטוח שהוא עוזר לאנשים על ידי להוריד להם את המוטיבציה בקשר לסוד. חשוב שתתמקדי בלמשוך את סוג הקשר שאת רוצה ורגשות הקשר שאת רוצה, ולא להתמקד באדם ספציפי. לגבי התמקדות בגבר נשוי - דעתי האישית, זו בכל מקרה הזמנה לצרות. את רוצה להביא אותו לבגוד באישתו, ואם הוא יהיה איתך, אז הוא יבגוד בך? לא נשמע חיובי בכל מקרה. בברכה שפי

אני לא מזמינה צרות

היי שפי, לרגע לא תכננתי באמת שיקרה משהו עם הגבר הנשוי, שום דבר טוב לא ייצא מזה ואני יודעת את זה היטב, לכן זה קשה לי. כי אני רוצה ולא יכולה לעשות עם זה כלום קראתי באחד המאמרים באתר מאמר בנושא זוגיות ונאמר בפסקה האחרונה, להתמקד במישהו שרוצים ואין מישהו מסויים אז להתמקד בזוגיות שרוצים.... לפי מה שאתה כותב לי, ההתמקדות באדם מסויים היא לא נכונה...... יש כאן סתירה שלדעתי כדאי לבדוק. תודה רבה על התגובה

אני אשמח לראות איזה מאמר זה

כי זה שטויות, האם אפשר לדעתך לכפות עליך משהו שאת לא רוצה וזה יצליח? באותה מידה אי אפשר על הצד השני.

צירפתי לך קישור

היי שפי, זה משהו שאני כן רוצה, לא משהו שאני כופה על עצמי ולכן אני גם מאמינה שהוא יכול להצליח. צירפתי לך את הלינק http://the-secret.co.il/51253/lovenew זו פסקה אחת לפני האחרונה ...נסו למגנט אנשים אחרים לחייכם, דמיינו אתכם מאוהבים כמו בגיל ההתבגרות, דמיינו אתכם עם חבר/ חברה חדשים, מתחילים דף חלק בלי מריבות וכעסים. כדי לדמיין לא חייבים להיות ספציפיים, אם אין לכם מישהו שהייתם רוצים לצאת איתו/ אתה, מספיק שתדמיינו אתכם מאושרים בזוגיות חדשה, ולהמעיט ככל האפשר בחשיבה על מערכת היחסים שעברה.... תודה

למעלה