לא עומדת בזה יותר

נעל

New member
לא עומדת בזה יותר

כמה לינקים שנעל חייבת לחלוק עמכם. דסקסו חופשי. נעל :-(

yulia_tb

New member
לא רואים את הכתבה אז הינה היא שוב..

פשוט תכנסו לכתובת ותלחצו על ``ראש ממשלת לבנון..`` זה למעלה..

בלי וויתורים אי אפשר לעשות שלום.

אבל הישראלים חושבים שהם יכולים להמציא את הגלגל. אז הם מנסים לעשות שלום בלי וותורים (הימין)

JUVENTINI

New member
מי אמר שצריך שלום ?

אין וויתורים .. ואני גם לא רוצה שלום .. חונכנו מלידה לרדוף שלום (וטוב שכך) אבל הם לא מעוניינים בשלום .. הם מעוניינים במדינה שלנו .. הם מתייחסים אלינו כאל אויבים כמו כל מדינות ערב .. ואנחנו מתייחסים אליהם כאל עם שרוצה שלום .. לוותר על חלק מירושליים ? שערפאת המסריח נואם מול העם שלו הוא כל פעם אומר מחדש שכל ירושליים תהיה שלו .. ואח``כ כל המדינה .. אבל בהסכמים הוא טוען אחרת .. יש אנשים שצריכים להבין דבר פשוט .. גם אם נוותר על כל ירושליים .. השנאה תשאר .. והשאיפה שלהם לכל המדינה גם היא תשאר .. אם לא כל העם שלהם .. אז לפחות לחלק ממנו .. והחלק הזה מסוכן .. מסוכן מאוד ! קוראים לזה שלום מזויף

JUVENTINI

New member
אני זוכר

טוב מאוד .. לנו היה איזה 20 אחוז מהמדינה וזה לא הספיק להם אז הם יצאו למלחמה .... זה אומר לי רק דברים אחרים ...

משהו בהסטוריה שלך מעוות.

כמו גולדי אתה... עוד מעט תגיד שצריך להרוג את כולם ואז אתה וגולדי יכולים להתחתן.

למה לא להרוג את כולם?!!

אני לא מבין מה הבעיה פה של אנשים?! תהרגו אותם! תהרגו את כו-לם! אני רציני, אני לא צוחק. באמת יש בעולם הזה יותר מדי אנשים, אנשים שנולדו לתוך השמנת ואין להם שום סיבה ותירוץ לחיות בעולם הזה, לבזבז לי ולכם את המים ולזהם את הנחלים. וכן, מצדי גם שידבירו את נתניה. אני אומר - מ-ל-ח-מ-ה. ולא סתאם מלחמה, מלחמת השמדה. כן כזאת אבל לא על בסיס השמדת עם אחד כמו הנאצים, אלא על בסיס ``May the best man win``. שהחזקים ישרדו. אני בעד שעשועון טלויזיה חדש: פעמיים בשבוע יבואו לאיזה עיירה גדולה או עיר קטנה, עם קבוצת חיילי קומנדו שהמטרה שלהם אחת: לתהר את האוכלוסיה. המנצחים בשעשועון יהיו אלה שיצליחו להימלט. אחרי שנה שהשעשועון הזה יהיה מצליח ויקבל הרבה רייטינג ואני אהיה עשיר ושמן, המצב בעולם יהיה הרבה יותר טוב ומאוזן! פחות אנשים, פחות רקטומים משלשלים שמזהמים לנו את המים ואת האויר, פחות פיות מסריחים שבולסים לנו באוכל הטוב שכבר נדיר למצוא, פחות אברי מין שמתרבים! מה? ``מה אני רוצה שיהרגו לי את המשפחה ואת החברים?`` לא אני לא רוצה שיהרגו אותם. אבל אם הם ימותו - טאף לאק, כנראה שהם לא היו חזקים מספיק כדי לשרוד, וזה טוב שהם יפסיקו להשפיע עלי לרעה ולרכך לי את הקן. אני אישית מאמין שאני וינר- אני אשאר פה גם אחרי התיהורים. מה אתכם? ;-)

אוף, פושע,

האהבה העצמית שלך ממש עולה על העצבים לפעמים... כמה שהודעתך הייתה קצת-מבדרת, (ולמרות שאמרת שזה לא בצחוק, אני בהחלט חושבת שהשעשועון הזה, פרי מוחך המעוות, הוא בדיחה גרועה, אחרת היית נאצי. ואתה לא. נכון?..) בכל אופן, אסור-אסור-אסור לצאת עם הצהרות כאלה, אפילו לא בצחוק. זה מעוות, זה די מזעזע. נכון, גם לי עוברות מחשבות כאלה בראש, אולי אפילו הרבה, אבל- יש הבדל בין לחשוב ובין להצהיר בקול. (או בכתב, במקרה פרטי זה.) מפריע לי שאתה חושב שהודעות מסוג זה לא מזיקות. הן כן מזיקות, ויש להן השפעה. בכל אופן, בקשר לשאלתך- אני לא רואה את עצמי מה``ווינרים`` האלה, אני לא בטוחה שהייתי שורדת. אין לי את מה שדרוש כדי לדרוך על אחרים בדרך למעלה. אבל בחיי, קצת פוליטיקלי קורקט. קצת. (עכשיו כל הפורום הזה עוד יסכים עם ההודעה שלך, ופרצופם האמיתי של האנשים פה יתגלה. רק זה חסר לי. עם אחד שהאהבה הגדולה ביותר בחייו היא כלפי עצמו ללא ספק, ואפילו לא מתבייש בזה, אני יכולה להתמודד. אבל עשה לי טובה, אל תתרבה בזמן הקרוב.) דולצינאה.

אם אני אתרבה, זה רק איתך...;-)

אבל באצינות דולצינאה... באמת נראה לך שאהבתי הגדולה בחיי היא אני בכבודי ובעצמי? טוב עם זה לא אתווכח אבל את יודעת שיש דברים שאנשים שומרים לעצמם כי הם לא רוצים להתרברב... אני בטוח שמנסיונך את יודעת בדיוק מה אני שומר לעצמי... -כלום! לכן, אל תבקשי ממני לצנזר את עצמי כי אפילו הכינוי שלי הוא עדות חיה ונושמת לתרומתי לפורום: פושע מחשבתי. מי אם לא אני אמור לצאת בהצהרות כגון אלה? -לפחות אני לא מנסה להטעות את הציבור ואני יוצא בפה מלא עם ה``לייבל`` פושע. ואני לא רואה שום פסול באהבה עצמית, כל עוד זה אני ולא אחרים שמהללים את עצמם כמובן :) ולסיום: אי אפשר לאהוב את עצמך, בלי לאהוב קודם כל את האחרים. (פושע מחשבתי, 2001). ואני אכן מאמין שאני אוהב אחרים, כולל אותך (איזה הפתעה!), בלי לדפוק חשבון. פושע.

JUVENTINI

New member
שום דבר ..

לא משובש בהסטוריה שלי .. אני עשיתי כבר בגרות וקבילתי 92 בינינו .. אתה לא חכם .. מתייחסים אליך כאויב .. !!! עזוב את זה שמגיעה להם מדינה .. אתה האויב שלהם .. ותשאר ככה תמיד .. אתה לא מעניין אותם .. הם רוצים רק קצת שטח מהמדינה שלך ..

yulia_tb

New member
הם היו פה לפנינו אבל ..

בסוף נוצר הדבר שהמקום הזה (א``י) הפך למולדת לשני עמים.

למעלה