לא עוזר לי ! - עזרה .....!

יניר007

New member
לא עוזר לי ! - עזרה .....!

אני כבר חודשיים אצל טיפול הילינג ואני מרגיש שזה לא עושה לי פשוט כלום ! חוץ ממחסור בכסף כמובן (כל טיפול 220 שקל) יש טעם להמשיך ? :( השאלה שלי אם זה כמו טיפול פסיכולוגי האפקט , אם לוקח זמן רב עד שמרגישים משהו ?

מה היו המטרות שלך מהטיפול?

איזה שינוי ביקשת ליצור בחייך? כל שינוי הוא תהליך. אבל אחרי חודשיים בטוח מרגישים משהו. במהלך הטיפול, אתה מרגיש טוב יותר? האם אתה פתוח לשינוי?

לגבי השאלה האחרונה

אני מנסה להבין האם אתה מגיע פתוח לפגישות, האם אתה פתוח לשינוי...וכדומה...

יניר007

New member
המטרה שלי מהטיפול ?......

יציאה איך שהו מדכאון ממושך .....שיפור ביטחון עצמי ...... אבל כלום לא עוזר ....המטפל גם הביא לי רשימת מילים להגיד לעצמי כל בוקר ....אבל אני לא מאמין בהם אז מה זה שווה ?

שלום יניר ...קרא והפנם!

מקווה שקבלת את תשובתי לך במערכת במסרים לגבי השאלה הראשונה שהפנת אלי לגבי אורן זריף עכשיו לגבי מה שכתבת בפוסט כאן... לכולנו יש בעיות כאלו או אחרות ...תמיד תסמוך על תחושותייך הפנימיות כי הן לעולם לא משקרות!!! אם אתה חש השטיפול לא תורם לך ואין בו שום ערך מוסף--------הפסק אותו לאלתר ..חבל על הכסף ועל הזמן ! דע לך שכאשר באמת תתקל במישהו שיהיה לך לעזר אתה תרגיש זאת מהרגע הראשון ! ועלי לחדד שנית נקודה חשובה ...לאף בן אנוש לא ברור מי נמצא מעל חוקי הטבע ומי חולש על הקוסמוס ואם בכלל יש השגחה עליונה ..אבל בדבר אחד תהיה בטוח ..אם לאדם שהוא כמוני או כמוך בשר ודם יש כוחות לרפא ..כוחות ממשיים שעולים כל כוחה של הרפואה הקונבנציונאלית אז ברור שכוח זה הוא סוג של מתנה לאותו הילר ... והילר שמקבל כוחות ריפוי במתנה ........אסור לו בתכלית האיסור לדרוש תשלום ועוד תשלום מופקע על טיפולים !!! מה שמקבלים במתנה נותנים במתנה ...ובאהבה ...!!! על המטפלים שמתיימרים לרפא .....הם סוג של פסיכולוגים בגרוש .....ותאוות הבצע שלהם מוסתרת יפה תחת ארשת של אמינות ורצון לעזור ....אתה נשמע לי בחור טוב שמגיע לו שיהיה לו טוב ...מאחל לך לי ולכל הסובלים מזור ומרפא !

יניר007

New member
אבל הוא לא הילר ....

הוא עוסק בהילינג ודמיון מודרך .....(מאין תנועות ידיים מעל הגוף להוציא אנרגיה שלילית וחסימות) מזכיר את רייקי

הילינג זה הילר

אבל כבר תפסו את אורן זריף ברמאות הוא זייף תחושות אנרגטיות בעזרת מכשיר חשמלי שהוא מוציא ברגע שהמטופל לא רואה, אבל כולבוטק צילמו במצלמה נסתרת, לצערנו אנשים לא ראו או ראו ולא מאמינים שהוא רמאי, בכל אופן מטפל בין אם הוא מקרין אנרגיה שמרגישים ולבין אם לא, לא משנה למטופל כאין זה, כי מה שחשוב זה לא האנרגיה שהוא מרגיש אלא התוצאה שמתבצעת למטופל, אם המטופל מרגיש שיש שינוי כלשהו בחייו והשינוי הוא מוביל אותו להיכנשהו קדימה בין אם תחושה טובה לבין אם הוא מרגיש שעולים לא דברים לא נעימים אבל הם אמיתיים ורלוונטים בשבילו אז זה מה שחשוב, מסתבר שמטופלים שלי טוענים שהם מרגישים אנרגיה מצד שני יש כאלו שלא הרגישו כלום, ולא רק שכלום אלא לא השפיע עליהם, אז הצעתי להם לנסות מטפל/ת אחר/ת, אני בטוח שאני לא התשובה של כל מטופל, אז לא נורא, העיקר שניסיתי והוא ניסה. לכן לרמות שהאנרגיה עובדת אצלו היא לא הדרך הנכונה לשכנע מטופלים שהטיפול עובד, חבל שאנשים לא מבינים את זה.

לא בטוח...

אם חודשיים אתה לא מרגיש שינוי, קרוב לוודאי שכדאי שתחליף מטפל. זה כבר יותר מדי זמן כדי שלא להרגיש שינוי. גם ההערה של מיכל, שאתה פתוח או לא פתוח לשינוי, מאוד קשורה להבנתי לגישת המטפל. יכול להיות שהמטפל הספציפי הזה הוא לא האופטימלי בשבילך?

למעלה