לא עובר לי...

דפנה888

New member
לא עובר לי... ../images/Emo10.gif

שלום לכולם היה לי קשר עם מישהו במשך 4 חודשים שנגמר לפני חודשיים בערך התאהבתי בו וזה פשוט לא עובר לי אני יודעת שיש לו כבר חברה די רצינית ואני מנסה להתגבר עליו ולצאת עם אחרים אבל אני כל הזמן חושבת עליו ורוצה רק אותו נמאס לי להיות עצובה בגללו כל הזמן אבל אני לא מצליחה לעבור הלאה

TALUL1

New member
אני יודעת שמה שאני אגיד לך לא מעודד

אבל.. רק הזמן מרפא, ותאמיני לי שאני מדברת מניסיון. ככל שתצאי יותר, תבלי יותר, תיהיה מרוכזת בעשייה של היומיום כך תשכחי אותו יותר מהר. וכמו שאומרים... תמיד יגיע אחד יותר טוב.

filmmaker82

New member
אז ככה...

יש שיגידו שזמן מרפא, יש שיאמרו ש Love replaces Love ויש כאלו שיאמרו שהכל בולשיט...בעיניי, הכל תלוי במה שאת בוחרת לעצמך באופן מודע או לא מודע...אפשר לשבת בדכאון על מה שהיה או שאפשר לקבל את העובדה שזה נגמר ולהמשיך הלאה, לאו דווקא ישירות למישהו אחר, אבל להמשיך הלאה בחייך...כן זה כואב ועצוב ומבאס שמישהו שהיה חלק מהחיים שלך פרק זמן ממושך פתאום נעלם לו אבל זה קורה וזה חלק מהסיכון שלוקחים עבור הסיכוי לאהבה...

ניקולי

New member
נכון דעתי אינה שונה מזו

וכמו שנאמר לפניי תלוי איך את לוקחת את זה.. כל אחד יאמר לך משהו אחר אבל בגדול?? את זו שמחליטה על הדרך הקלה ביותר לעבור הלאה.. מה שאני יכולה לאמר לך זה..שתעבירי וכמה שיותר מהר

למעלה