לא עוברת ההרגשה

MORAN ZIN

New member
לא עוברת ההרגשה

עד מתי<

אז אנחנו כבר חודש וחצי לא מדברים וחודשיים כבר לא ביחד, השינוי העצום שעשיתי בחיים הן מבחינה מקצועית ואישית עזר לי לעצמי שלי, יצאתי כמעט לעשרה דייטים ואף התחלתי קשר של שבוע וחצי הכל בשביל להתגבר, אך הכל מרגיש ריקני.
מחקתי את הבן אדם לגמרי מחיי בכל פן אפשרי, וזה כל כך כואב להרגיש איך אהובתך במשך שלוש שנים כלל לא אכפת לה ממך.

לדבר על זה עושה טוב משחרר באיזה שהוא מקום..

בדק' מסויימות ביום ההרגשה פשוט בלתי נסבלת לתלוש את הלב מהמקום, מלחמה פנימית עם עצמך לדחות כל מחשבה הקשורה אליה.

האם זה ייתכן שהגעתי למצב הזה, הכיצד היא הפסיקה לאהוב והתגברה בצורה כה מהירה..
פשוט שובר את הלב

yarmanex

New member
חבל לי עליך גבר

אני מבין שהיא היתה משהו יוצא דופן בשבילך, אבל בחייאת, תאסוף את עצמך ותמשיך הלאה. תגיד תודה על התקופה היפה ותהיה אופטימי לגבי העתיד, אחת אחרת כבר בדרך אליך :)

Megie

New member
יכול להיות שגם היא

חושבת את אותו הדבר לגביך.. אבל חבל לחשוב על הדברים ככה, מי התגבר-ולמה..בשורה התחתונה, בטח הייתה סיבה לבחור להיפרד- כנראה שהלחוד עדיף לפחות בשביל אחד מכם..השאר לא חשוב..מה שיותר רלוונטי-זה ללמוד להתגבר ולהמשיך הלאה..בהבנה-שהזמן עושה את שלו.
יהיה בסדר

deddy78

New member
שאפו

למרות גיל הצעיר דיברת מניסיוון.
אהבתי
לא יכלתי להמליץ לו אחרת.
להסתכל על הדברים החיוביים וקדימה

שלום

אהבה רגש חשוב מאד, וכשאינו ממומש עצובים ורע. כולנו זקוקים לאהבה ומקבלים אותה כל החיים. בכל-זאת, צריך להשלים עם העובדה שגם אובדנה חלק מהחיים. החיים יפים והאהבה תורמת להם מאד, כי יש בה הכרה עצומה במעלות האדם ורצון אצילי להעניק לו מעצמנו, וכשהקשר נעלם, אולי צריך לקחת באהבה מה שתרם לנו ולהמשיך הלאה.

למעלה