לא עברתי טסט...

bar8289

New member
לא עברתי טסט...

אני הכי מבואס בארץ!!! היה לי טסט הכי קל בעולם ! נהגתי מצויין ! הוא הכשיל אותי על משו כל כך דפוק! ----> היה תמרור של 40 (מותר לסע עד 40 קמ"ש) בגלל שהיו עבודות בכביש... אז נסעתי על 40. ועברתי צומת - וחשבתי שאפשר לעלות ל50 אבל לא הייתי בטוח אז המשכתי על 40... בקיצור - הוא הכשיל אותי על נסיעה איטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טסט ראשון !!!!!!!!!!!!!!!

רן88

New member
לא נורא

אם אתה באמת נוהג טוב אז תעבור בטסט הבא. זה רק מזכיר לך (או אולי מלמד אותך) שאחרי צומת, אם לא מתחדשת הגבלת המהירות המיוחדת, חוזרים למצב "הרגיל" של דרך עירונית (או כל דרך אחרת בה אתה נוסע). אני בטוח (וגם הטסטר) שאחרי שנכשלת על דבר כזה, לא תשכח את זה להרבה זמן. בהצלחה בטסט הבא.

bar8289

New member
תודה גבר

אבל בכל זאת אני שיא המבואס כי היה לי טסט קל ! והוא הכשיל אותי על דבר כל כך שטותי! אומרים עליו שהוא אחד שמחמיר אז באסה לי =( !!!

adidas88

New member
שטויות

קח את זה בקלות. אם ככה אומר שטסט הבא אתה עובר
שיהיה בהצלחה!

bloomy

New member
לאנורא...יהיה טוב.

תחשוב שזה רק טסט ראשון, אז זה לא כזה נורא. ולפחות אתה יודע את התוצאה...אין עיצומים של הבוחנים?

bar8289

New member
וואלה תודה רבה לכם חברים!

תודה.... =) אממ עדיין זה מבאס רצח כי הייתי יכול להיות עכשיו כבר עם רשיון! אווווףףףף ובקשר לעיצומים אולי יש. אבל הטסט היה בחמישי והיום כבר יום ראשון. פשוט המורה קיבל את התוצאות...

bloomy

New member
ברור שזה מבאס, אבל...

הכל לטובה, ונחזיק לך אצבעות שפעם הבאה תעבור!

למעלה