לא סתם קיבלנו iso 9000

tomasi1

New member
לא סתם קיבלנו iso 9000

חיפה ועוד שתי קבוצות(צ'לסי ובילבאו) קיבלו תו תקן מהרמה הגבוהה אני קורא פה אוהדים שאני יודע שהקבוצה חשובה להם כמו לי אבל תרדו מרוני לוי הוא מאמן שדרס את הליגה. את גרנט אתם רוצים מאמן ששיחקו אצלו שחקנים כמו פראליה ז'וטא יעקובו ורוסו בשיא הקריירה שלו והיו שחקנים כמו יוסי ולא ראיתי את חיפה דורסת את הליגה ושיש משמעת על המגרש וסדר כמו אצל רוני. אברהם גרנט הגיע למה שהגיע בזכות קשרים להסכיר לכם את הקמפיין של היורו. בואו נחזור לעיניינואיזה מאמנים יותר טובים יש לנו אוחנה שלא הצליח בבית"ר ראובן עטר שזה טוב ויפה נתניה אבל זו לא מכבי חיפה שירזי לוזון שהן קבוצות קטנות חבר'ה רוני הוא מספר אחד והוא יוציא אותנו מהברוך. אני רואה את אוהדי ושחקני בית"ר חושבים שיבואו וייתנו לנו בראש אבל שכחו מול מי הם הם משחקים מכבי חיפה אז חבר'ה חובתנו למלות את המגרש ויאללה חיפה יאללה רוני.

מה נקרא אצלך לדרוס?

כנראה אתה מתכוין ל-3 אליפויות וכבר מיצינו את זה...עכשיו להזכירך רוני בא סה``כ מהנוער ותו לא אז אל תבלבל לי שראובן לא בLEVEL של מכבי חיפה!

Olympic Hero

New member
אאל''ט זאת הייתה אתלטיקו מדריד

בכל מקרה, אין שום קשר לתו תקן של ניהול לבין איך שהקבוצה משחקת. את הניהול השותף מבצעים צ'יזק, עוזי מור ועליהם מנצח יעקב שחר. רוני לוי לא נכלל בזה. אבל בעיקרון אני מסכים בתמיכה לרוני, אני חושב שזה מה שצריכים עכשיו לעשות יותר מהכל.

שי מילר

New member
מנהל
לא חושב שצריך לומר "יאללה רוני"

אלא "יאללה רוני, תעיר את השחקנים" משום שהם נראים כרגע בשנת חורף.

אסִי

New member
תו תקן

שניתן לקבוצות שיש להן מתקני אימון ברמה גבוהה, אקדמיות לנוער, שהן משתתפות במפעלים אירופאיים ועוד כל מיני קריטריונים. בתכלס, סתם קישקוש.

למעלה