לא נתנצל.

מיטלוש8

New member
לא הבנתי...

את הקטע על ה10000... ויפה... אז.... זוכרת את ההוא שרצח ואנס? הוא היה חילוני!!! חילוני--> גם את כזאת!!! הייייי אולי גם ממך צריך להיזהר!!!! מה את בכלל מדברת?!? קשור אליי?? בן אדם שרצח לא קשור אליי!! למה שיהיה קשור אליי?? איכס... יפה לך... כנראה שיש המוני רוצחים, כי גם יש המוני דתיים! את בכלל רואה מה את אומרת?? ואת צודקת, רק מראה לאן הימין הקיצוני מסוגל להגיע, הם מסוכנים. אבל מה הקשר אלינו?! מ-ה ה-ק-ש-ר אליי?!?!? צריך להכניס אותם לכלא, צריך לשים אותם אנערף איפה, אבל מה הם קשורים אליי?!? מה הם קשורים לכל ה30,000 שהיו באופקים שאמרו "נגד אלימות"?! אבל את זה כנראה פספסת... (וסליחה מראש אם אתה בן, לא היה לי כוח לבדוק...)

עכשיו שימי לב

להכללות שגם את עושה - לגבי התקשורת, למשל. שני הצדדים חוטאים בהכללות מופרזות.

z dead

New member
אל תתנצלו!

"מדובר כאן במעשה של יחיד!" - טלאי כתום? "כי אני לא פגעתי באף אחד!" - מתנחלים שקוראים לחיילים נאצים ומרביצים להם? "אף אחד לא שלח אותו ואף אחד לא היה איתו" - רבנים שמצהירים שצריך לעשות הכל כדי למנוע את ההתנתקות + חלק מהתגובות של האנשים פה שטוענים שהיה גיבור? כשעוברים קו אדום אחרי קו אדום אז מה הפלא שיצא רוצח מאותו ציבור מפר חוק? לא צריך שתתנצלי...לו היה לכם מצפון,לא הייתם צריכים להתנצל על כלום.

E טי

New member
אנחנו לא.

טלאי כתום - מעשה של ניצולי שואה. מתנחלים לא קוראים לחיילים נאצים. ואני לא ראיתי פה אף תגובה שקראה לטרוריסט גיבור. אם כך, לציבור החילונים מעולם לא היה מצפון...

InfinityX

New member
אתה לא הסתכלת בכלל.

אגב, אני הבנתי שמי שקרא ל-כ-ל החיילים שלנו יודונאצים זה ישעיהו לייבוביץ', מלך השמאל בישראל. ואל תגיד לי אדם יחיד, כי יש לו עשרות אלפי שפוטים. הוא "תפס חזק" בשמאל הנאור.

very dark girl

New member
שבוע טוב,

מהדברים שלך רואים שאתה לא מכיר את המתנחלים אלא רק דרך התקשורת. טלאי כתום- והקשר הוא...? מתנחלים שקוראים לחילים נאצים- שוב, מדובר בקבוצה של קיצונים שמכתימים את כל המאבק. רבנים אומנם מכריזים על מסירות נפש על עצירת הגרוש אך דבקים לאמרה "דרך ארץ קדמה לתורה" וזוכרים שעל ארץ ישראל נאבקים באידיאלים ואמונה ולא באלימות והתפרעות. "ציבור מפר חוק"- החייל היה חוזר בתשובה מתוך סיבות קצת מוזרות, הוא גר עם חברים ביישוב ומשפחתו הצהירה עליו רשמית שהוא מעורער בנפשו- צר לי לבשר לך אבל הוא לא בדיוק היה בן אדם נורמאלי שאפשר לקחת ממנו דוגמא לציבור שלם. לילה טוב.

למעלה