לא נתנצל.

סבבית

New member
לא נתנצל.

המעשה שעשה החייל נתן זאדה היה נורא ואיום ואני נגד רעיונות כאלו בכל תוקף. אבל אני לא אתנצל. נכון, אני מתנחלת דתיה ונתן הוא חלק מהציבור שלי אבל אני לא אתנצל! כי אני לא רצחתי! כי אני לא פגעתי באף אחד! מדובר כאן במעשה של יחיד! אף אחד לא שלח אותו ואף אחד לא היה איתו! אני רוצה להבין באיזו רשות אתם מעיזים להרשיע כל כל הציבור הציוני בגלל מעשה של אחד! כשחילוני רוצח, כשחילוני אונס, האם אז יוצאים בקריאות נגד כל החילונים? לא! מה זאת שנאת החינם הזאת?! אני פשוט מזדעזעת מההערות המעוותות של האנשים פה! אתם בכלל מכירים אותנו רק מהתקשורת המעוות! עצוב לי על מה שקרה אתמול וזה רצח לכל דבר אבל אני לא אתנצל. לעולם לא.

האשלי

New member
דתי? מתנחל?

חברה יקרה די, למה אנחנו הדתיים, מתישבי יש"ע כל הזמן כאלה כנועים? תקראי טוב, טוב את הדיווחים. החייל הזה גדל בבית חילוני למהדרין ובסה"כ בילה חודשיים, כן חודשיים בלבד בתפוח. יומנעים

kobik15

New member
מה??? הציבור הציוני????

"באיזה רשות אתם מעיזים להרשיע את כל הציבור הציוני"??? אני לא חושב שמישהו מרשיע את הציבור הציוני... אני וחבריי בשמאל ציוניים לדעתי הרבה יותר ממך ואנחנו לא מאשימים את עצמנו בזה. ואת בטוחה שאת ציונית? אני לא בטוח שעבודת אלילים ומשיחיות וקידוש אדמה על פני ערך אחר זה ציונות. זה בעיקר עבודת אלילים ומשיחיות. אמרתי לכם כבר שאתם כאלה?

InfinityX

New member
אתה יודע מה זו ציונות?

בין השאר: יישוב ארץ ישראל. אני בטוח שאתה ציוני. מהגדולים שבהם.

TheOrion

New member
אתה יודע מה זו ציוניות?

לדאוג לקיום מדינה יהודית בארץ ישראל. אני בטוח שאתה ציוני. מהקטנים שבהם. להיות דמגוג זה כיף, אבל לא יעיל כשאין לך איך.

kobik15

New member
עדיף ציוני על עובד אלילים

מה, לא? ואתה ממש לא לא ציוני בעיני. לא יותר מאלה שיושבים בברוקלין. אתה פשוט הרבה יותר משיחי.

InfinityX

New member
אני לא אומר שאני ציוני ../images/Emo13.gif

לא אכפת לי אם אני כן או לא. מה שבטוח: ציונות כבר מזמן אינה מנת חלקם של השמאל. היום זה מכונה "פוסט-ציונות". אתה עדיין ילד, כנראה לא שמעת על זה, וכמו שאני רואה את זה: רוב הנערים של השמאל פשוט אוהבים מילים גדולות. זה מה שמזיז אותם.

kobik15

New member
אני שמח ששנינו הגענו לאותה מסקנה

שאני יותר ציוני ממך וגם גאה בזה. בפי מי זה מכונה "פוסט ציונות"? אולי בפי הרבנים שלכם בישיבות שלפי מה שמספרים לי חבריי הדתיים מלעיטים אותכם בכל מיני תיאוריות מערביות עכשיוויות ומלמדים אותכם מילים מפוצצות כמו "פוסט ציונות". ואני מעדיף מילים גדולות על פני כיבושים גדולים...

InfinityX

New member
הצחקת אותי

אם לא הבנת, הסברתי לך שאתה לא ציוני. הציונות קראה ליישב את ארץ ישראל. השמאל הבין שארץ ישראל היא כבושה וזה "לא מוסרי" לכבוש. המצאותו של העם היהודי בתל אביב ובכל ארץ ישראל היא פשע, והציונות כולה היא חטא אחד גדול. הפוסט ציונות קובעת שאנחנו צריכים לפרק את מדינת ישראל ואת ההתיישבות היהודית בארץ, ובזה השמאל דוגל. אז אל תספר לי שאתה ציוני ואני לא. לך תשאל את אמא מה זה פוסט ציונות, מה זו ציונות, ובאיזה מאלה השמאל דוגל.

kobik15

New member
השמאל דוגל?

ומי עשה אותך דובר השמאל? נראה לי שבתור מי ששמאלני אני זה שצריך להחליט במה הוא דוגל לא? ואני ממש לא מרגיש שאני צריך להתנצל בפניך. בעייני כאמור אני ציוני הרבה יותר ממך. אתה עובד אלילים משיחי. ההתנהגות שלך לא נובעת מציונות אלא מתוך משיחיות. זה לא ציונות.

InfinityX

New member
ואני גאה להיות משיחי.

גם השמאל פעם היה משיחי: הוא תבע ליישב את ארץ ישראל. משיחיות. אבל למה ללכת רחוק? החזון השמאלני לשלום הזוי עם הערבים הוא משיחיות לשמה. ההתנהגות שלי? איזו התנהגות? אתה יודע איך אני מתנהג? ובקשר לזה שאתה שמאלני: אני לא כל כך בטוח שאתה יודע מה השמאל רוצה. כדאי שתקרא קצת מאמרים של עיתון הארץ ותכנס לעיניינים.

kobik15

New member
טוב לך תקריב איזה זבח...

אתה לא רציונאלי מספיק כדי לנהל איתך דיון שכלתני.

InfinityX

New member
../images/Emo6.gif

כבר הקרבתי את הזבח היומי שלי. ואתה, כמה "קורבנות שלום" כבר הקרבת?

kobik15

New member
היתי עונה לך אבל אתה לא יהודי בעיני

עובד אלילים.

InfinityX

New member
מצוין.

אני גם מעדיף שלא תגיב לי בכלל, מאסתי בילדותיות שלך

freidis23

New member
"קורבנות שלום"????

אני רק רוצה להזכיר לך, שהמושג הזה נתבג בשל מספר ההרוגים הרב שנהרג בשטחים הכבושים בו יושבים מתנחבלים!

InfinityX

New member
חח איזה שטויות...

המושג הזה נתבע בשל קורבנות הטרור שהביאו הסכמי אוסלו בערים הגדולות. ונו באמת, אתה מצפה להאשים את מיקום העם היהודי ואת ההתנחלויות במקום את מי שיצר את הטרור עצמו?

freidis23

New member
ברור, במקום לסגור את השטח

בגדר הרמטית ולא לאפשר יציאת מפגעים, יש מתנחלים שגורמים לאזור להיות פרוץ ושניתן לחדור ממנו לשטחי הארץ!

למעלה