לא נשכח

ליז א

New member
לא נשכח

שלום אטודוס, אני עוקבת אחרי הפורום זמן מה, והחלטתי דוקא היום להצטרף ולומר כמה מילים, כבת להורים ילידי סלוניקי שביוון, ניצולי השואה, חושבת אני שמין הראוי היום, ערב יום השואה, לזכור ולהזכיר את יהדות יון ולבקש מדור ההמשך- לא לשכוח ולספר לדורות הבאים. מחובתנו להעביר לדורות הבאים את גודל האסון של השואה, לזכור ולא לשכוח- לא נסלח כדי שלא נשכח. בפעם הבאה אני אדבר איתכם בלדינו,

אסטרלו

New member
../images/Emo141.gif ברוכה הבאה

אנו זוכרים אותם תמיד- לאו דוקא ביום כזה. קראי את הקישורים של רותי מהיום ותווכחי שאנו דנים בעניין בכל הזדמנות שעולה. בואנה וינידה, אלה אוטרה ווז אן לאדינו.

עינים

New member
ליז, ברוכה הבאה../images/Emo39.gif!

בואנה וינידה ליז, אי יו סטו מואבה אן אסטי פורום."שוברת את השינים" בדבור, אולם החברים בפורום מעודדים מאד. כל המשפחה של סבתי ניספתה ביון. אחיה התגורר בסלוניקי עם אשתו הטריה בת המקום. נולדה להם בת. לפני שנשלחו ברכבות למקום שממנו ידעו שלא יחזרו, מסרו את בתם, התינוקת, ליווניה, שאימצה אותה לבת. כעבור שנים, סבתי הצליחה לאתר את התינוקת,שבינתיים גדלה והיתה לנערה. היא הזמינה אותה לביקור בארץ. היתומה זכתה לשרוד ולהכיר את הוריה רק דרך תמונות וסיפורים.

רותי ב.

New member
ברוכה הבאה לי...

אני יכולה להבטיח לך, שכל עוד אוכל, אזכיר את יהדות יוון, את אלו ששרדו, ואת אלו שנכחדו... ושותפה להרגשה שלך, שאסור לשכוח, אף פעם... כיתבי עוד..

למעלה