לא נשארתי חייבת...

Mip Mip

New member
לא נשארתי חייבת...

תקשיבו לחוצפה- לקוח החליף אצלנו רכב, בערך שעה לפני שהגעתי למשמרת, ושכח בצרור המפתחות את השלט לחניה הפרטית שלו. הוא התקשר במשמרת שלי להודיע על זה. עוד הייתה תחילת המשמרת והייתי נחמדה עדיין, אז ממש עזרתי לו בשיא האדיבות, והחצוף לא מפסיק לרטון ולדבר אלי בצורה מאוד מאוד לא יפה, כאילו אני אשמה שהוא שכח לקחת את השלט המסריח הזה, או שאני לא מנסה לעזור לו (יש לציין שתוך שניות בלי שהוא נתן לי פיסת מידע יעילה אחת איתרתי את האבידה...). החלטתי לא להשאר חייבת ואמרתי לו: "אני לא מבינה למה אתה מתעצבן עלי, אני מנסה לעזור לך" הוא, בחוצפתו, אמר לי ש"הוא לא עצבני עלי הוא עצבני על הסיטואציה" (שוב- לא סיטואציה באשמתי... או במלים אחרות, "אני עצבני על עצמי ומוציא את זה עליך כי את נציגת שירות") זה בכלל חרפן אותי אז בטון הכי מורתי שהצלחתי למצוא אמרתי לו "אני חושבת שזה מאוד לא יפה שאתה מוציא עלי את העצבים שלך כשאני מנסה לעזור לך!" אז הוא ביקש סליחה יפה
ואני הייתי מרוצה לכלללללל המשמרת...

אנשים חושבים שתמורת הסכום ששילמו

מגיעם להם הכול ושנישתחווה כלפהם . לי הייה מיקרה . אני מתקין ממירים לקליטת ערוצי ישראל . מיתקשרת לקוח מבוגרת ביום שישי טוענת היא לא קולטת כלום . אני מנסה לעזור לה בטלפון . היא עונה אני לא מבינה בלחצנים תבוא תיראה מה קרה . אין לה אחריות כבר . אני עונה לה אולי הבן שלך יבוא אני יעזור לו בטלפון ואז לא תחקי3 ימים ותשלמי ביקור . במוצאי שבת מיתקשר הבן . אני מדריך אותו בטלפון וניפתרה הבעייה ויש קליטה . אז הוא מתחיל למה זה ולמה זה וממש הירגיז אותי . אני עונה לו. חסכתי לאמא שלך 300 שקל ביקור כי אין לה אחריות ועברו שנתיים אחרי ההתקנה . ואתה בא עוד בטענות . הרי זה עובד כבר שנתיים . ורק לחיצה לא נכונה שיבשה את הקליטה . ביקש סליחה והיתנצל קודם כעס וזיבל את המוח חג שמח

יש לך מזל שהוא התנצל,

אצלי נדירים המקרים שלקוח מתנצל אחרי שאני מעירה לו על זה שהוא מדבר אליי לא יפה או מרים עליי את הקול. אבל כל הכבוד לך על שהעמדת אותו על מקומו

כל הכבוד לך!

ללא שמץ של ציניות. אני במקרים כאלו בדרך כלל מבליגה ומוציאה את התסכול במקום אחר. הקטע הזה שציינת מאוד נפוץ, של לקוחות שמוציאים את התסכולים והעצבים על נותני השירות כי הם הכי נגישים וכי זה עדיף מאשר על המשפחה שלהם, רק שבדרך כלל הם לא מודים בזה.

KFIRB

New member
אני קצת מתפלא עלייך..

את ותיקה בתחום וגם מאוד מנוסה...שכחת שאנחנו נציגי השירות בעיקר (וגם המלצרים חשוב לזכור ,אך מאחר שלא התנסיתי במלצרות ורק שמעתי את טענותיהם מעבודתי הקומדת אתייחס רק למה שאנימכיר מבשרי): אנחנו אנשים מאוד דפוקים, טפשים , אידיוטים ומטומטמים שהאמהות שלנו עוסקות במקצע החופשי הראשון והעתיק בעולם... מברכים את איבר המין הנשי שממנו יצאנו לעולם במיוחד במילים שערבות לאוזן... אנחנו כל כך טפשים ומטומטמים שאנחנו בלי השכלה גבוהה פורמלית בנושא צריכים להיות: רופא, פסיכולוג, עובדת סוציאלית, עורך דין , מורה , טכנאי, גובה , חשבונאי, סוכן מכירות, מתאם פגישות,שק חבטות, ליצן החצר, לויילן בקרקס, מחלק מתנות,משפטן... ולבוסף גם נציג שירות... ןואנחנו הטפשים, המטומטמים והמפגרים..שלא לדבר על כך שאאת כל המקצועות הללו אנחנו צריכים ללמוד לבד כי רובם מלמדים בקורס של שבועיים...

זה דיי נדיר שמבקשים סליחה

היה לי כבר לקוח שכדי שאני אצליח להכניס מילה הייתי צריכה להרים טיפה את הכול ואז הוא אומר לי (וזה אחרי שהוא צורח כמו משוגע) את מרימה עלי את הקול? חוצפן

למעלה