לא נרדמת הלילה

ש חף

New member
לא נרדמת הלילה

הרבה מחשבות הצפה של רגשות יש פה שקט מקפיא לבד לבד מדליקה סיגריה ומקווה לטוב...

miritale

New member
גם אני לא נרדמת

עיפה בטירוף ולא נרדמת, שומעת מוזיקה ברקע, העינים שורפות אבל יש דברים שלא נותנים מנוח. הייתי פעם בשקט מקפיא, זה הכי לבד שיש, כלכך לבד שאתה שומע את המחשבות של עצמך. למרות שכל אחד עם השקט המקפיא שלו. מקווה שתרגישי יותר טוב ושהתקוות שלך לטוב יתגשמו.

ש חף

New member
תודה תודה

צריכה את הלבד לפעמים למרות שאני אדם של אנשים אולי בעצם בגלל שרוב הזמן אני לא לבד יש בזה משהו חזק,ללא ספק. מה מטריד את מנוחתך??

miritale

New member
טוב

להיות אדם של אנשים. אני אדם שאוהב וצריך מסביבו המון אנשים, רוב היום מוקפת באנשים (בעיקר אהובים, משתדלת מנה אחת לפחות ליום). אבל אין ספק שצריך מדי פעם כמה רגעי שקט לסדר את המחשבות ואת הנפש ולאגור כוחות ואנרגיות טובות. שאני חוזרת מהעבודה אחרי יום ארוך ועמוס בדרך כלל אני מכינה כוס קפה או תה ולוקחת לי כמה רגעים לנשום. למרות שאני לא בעד שקט מקפיא, קצת קשה לי איתו. מנוחתי בתקופה האחרונה (הדי ארוכה) אף פעם לא שקטה. ככל שמתקדמים כך מגיעים לעיתים יותר רגעי שקט, לומדים לנסות להתגבר, אך אף פעם אין ממש. תמיד יש מחשבות, חלקן פחות טובות, חלקן יותר, הרבה שאלות, תהיות... החיים, כל אחד והמטען שהוא סוחב איתו... מקווה שזכית קצת לשקט ולמנוחה הלילה,

ש חף

New member
צודקת

כל אחד והמטען שלו מורכבות מופלאה - נפש האדם מי כמוני יודעת,עם המשיכה העצומה שלי לפסיכולוגיה. יהיה בסדר בסוף.

miritale

New member
אין ברירה

חייב להיות בסדר, עם כל המטען ומה שהוא מביא איתו, אנחנו שורדים לא?

ש חף

New member
אני שוב מסכימה איתך

החיים מלמדים שאפשר לשרוד הכל אני מאמינה בזה.

miritale

New member
גם אני

אנחנו עוברים כלכך הרבה דברים בדרך שלנו, ביניהם גם דברים כואבים, קשים, אבל אנחנו חייבים לשרוד,אין לנו ברירה. תמיד בסופו של דבר יש את הרצון לחיות, האהבה לחיים, שהם מהות ההשרדות שלנו. אנחנו עושים הכל כדי לשרוד, כל אחד בדרך שלו, בכיוון שלו, אבל בכל רגע בחיים אנחנו לומדים לשרוד.

טל205

New member
שקט?

הלוואי,דחוף לי קצת שקט.. היו מחשבות אבל שיתפתי מישהי..

ש חף

New member
אתה

המצאת את זה
מה קורה טל? הכל בסדר?

ש חף

New member
מקווה שאתה נהנה מזה

שלא נרדמים כי חושבים על מישהו קורה לי הרבה...

miritale

New member
דווקא לא

ערה עד עכשיו, מזל שיש קפה. רק בשורות טובות, מרגיש שהן חסרות בזמן האחרון... צריך ספירת מלאי מחדש.

כן, הן חסרות..

ויש לכך סיבה. המצב הפרטי והכללי שלנו לא בשמיים. למה?? האנושות התפתחה במשך המון דורות והרצונות שלנו כבר לא מקבלים מילוי. אנחנו חייבים לעשות שינוי כי ילד גדול כבר לא נהנה מלשחק בארגז חול. הריקנות והסמים הם מכה מס' אחת כי אנו לא מבינים את הבעייה האמיתית ואת פתרונה.

למעלה