לא נרדם

אוז39

New member
לא נרדם

כבר חודש יש לי בעיה להרדם . בדרך כלל אני שם את הראש על הכרית ותוך דקות נרדם בזמן האחרון מחשבות מטרידות אותי (אני עלול לאבד את מקום העבודה) אני לא מצליח להרדם גם אחרי הספורט שאני עושה,גם אחרי כוסית בערב. אני מושך עד השעות הקטנות של הלילה,ואפילו אחרי הסקס אני לא נרדם לא מצליח להשתחרר מהמחשבות (במשך היום אין לי מחשבות כאלו) האם כדי לנסות לקבל מרופא כדורי שינה,או אולי משהו טבעי יכול לעזור. אשמח לשמוע דעה

דנטל

New member
הספורט לפעמים דווקא מעיר - אדרנלין

רופא או משהו טבעי בהחלט עלולים לעזור. אם לא תנסה - לא תדע. רופא אולי ישלח אותך למעבדת שינה. אולי יתן כדורי שינה. ברפואה הטבעית ישנם המון שיקויים ומרקחות שיכולים להרכיב לך. בכל מקרה כדאי לנסות. נדודי השינה מורידים לך מאיכות החיים ומשפיעים לרעה על הלך יומך. אל תזניח.

אוז39

New member
תודה דנטל. אני יודע שהספורט....

מעיר אותי.אני רוכב על אופניים קרוב לשעה ביום,אבל זה יחסית מוקדם בין 17:00-18:00 , אני מרגיש טוב ורענן עד לשעות הערב.לקראת חצות וגם אחרי אני מרגיש שאני כבר עייף,אבל לא מצליח להרדם. אני לא בטוח שההשפעה של האדרלין אחרי הספורט נשארת לזמן ארוך, (אני ממש לא מתמצא בזה).אבל קשה לי להאמין שאני אוותר על הספורט כדי לשפר את איכות השינה,אפילו שזה דיי מפתה.גם הספורט נותן לי איכות חיים מסויימת ומשחרר מתחים.רק אילו חוזרים וצפים כשאני מנסה להרדם. אין לי בעיה לצעוד אל הרופא ולבקש כדורים,אבל מפריעה לי המחשבה שאני עלול "להתמכר" (אולי מילה קצת קיצונית)אבל הקלילות של הפיתרון הזה יכולה להתחבב עלי בקלות !! או שאולי אין דרך אחרת ???

דנטל

New member
אם יש בך פחד מתרופות

הרי שהעזרים הטבעיים הם הפתרון בשבילך. אפילו חליטות למיניהן. אתה יכול לנסות להעזר בפורומים של הרפואה הטבעית שיש בעמוד הזה קישורים אליהם. אני בטוחה שיהיה להם שפע של הצעות לחליטות מרגיעות ו/או מרדימות.

אוז39

New member
אין לי פחד מתרופות יש לי פחד מעצמי

דווקא אדוויל אני לוקח חופשי ואם כבר תרופות
אז כולנו חושבים שאנחנו מומחים בכל הנוגע לגוף שלנו. לא מזמן נכנסתי לסופרפארם לקנות תרופה נגד הצטננות. ניסיתם פעם לקנות תרופה כזאת בסופרפארם? יש מדף שלם של תרופות שאמורות לטפל באותו בעיה. אתה עומד שם ואומר לעצמך:"טוב,אז לזאת פעולה מהירה, אבל להיא השפעה ארוכת-טווח..... מה יותר חשוב ההווה או העתיד?"

דנטל

New member
זה כמו כשרציתי דקסמול

הכדור היחיד שאני מאמינה בו זה אופטלגין וגם הוא לא תמיד עוזר. בסופו של דבר, החלטתי שהרי אופטלגין לא יעזור לי לצינון שהיה לי, אז רצוי לקנות משהו מתאים. באתי לבית המרקחת וביקשתי דקסמול. התברר לי שיש כמה סוגים ולי לא היה מושג מה אני צריכה. ביקשתי בשביל הבוקר ואמרו לי שיש ליום ויש רגיל. ממש לא היה לי מושג מה לבחור. בסוף הם הביאו לי כזה של יום והוא באמת עזר. אם הייתי צריכה לבחור בלי עזרת הרוקחים בכלל הייתי מאבדת את הצפון. מה זה אדוויל? זה משהו נגד כאבים, לא? אני מתבלבלת בין כל התרופות בגלל שאני לא לוקחת. בדרך כלל אני בוחרת לפי מחיר ביחס לכמות. זה מקל על הבחירה. נראה לי שחליטות יתאימו לך. זה עלול לעזור ואני לא ממש חושבת שיש לזה נטיה למכר (תלוי מה דוחפים לתוך זה, כמובן).

אוז39

New member
גם אני ..........

גם עלי חביב האופטלגין והוא בעצם הכדור היחידי שאצלי בשימוש. עד שעשו לי היכרות עם אדוויל ליקוויד גל, שהוא גם משכך כאבים משהו כמו אופטלגין אבל משודרג,עובד מהר וטוב קצת יקר (ככה אומרים)בערך 30 שקל ל30 כדורים, אבל מה זה 1 שקל בשביל לתפוס ראש טוב !!!!!!!! שווה לא !!. גם הרגיעון עושה בילבול בראש לא!! רגיעון יום , רגיעון לילה . למה שלא יעשו עוד כמה סוגים יחודיים ?? שיהיה קל לנו לבחור רגיעון טיסה
רגיעון פקק
רגיעון דייט
רגיעון בוס
רגיעון אוהדים

דנטל

New member
נדמה לי שגם אופטלגין יוצא שקל לכדור

רגע, אז אדוויל זה גם כדור? רק שבפנים יש ג'ל ולא אבקה? ברגיעון אני בכלל לא מבינה. אני חושבת שבשביל טיסות ופקקים יש כדורים יותר חזקים (נגיד, הכדור הזה שמתחיל באות ו' ושכחתי את השם שלו כי אני באמת לא מבינה בתרופות חוץ מאופטלגין), אבל - שוב - אני לא מבינה גם ברגיעון, כך שאני לא יודעת כמה הוא חזק.

אוז39

New member
אדוויל

זה כדור שקוף שיש בו מין גל כזה ירקרק. לגבי הרגיעון גם אני לא יודע ממש,סתם נתתי דוגמא מצחיקה אישתי לוקחת רגיעון,יש לה אותי אני לוקח רגיעון ,יש לי את חמותי סתאאאאאאאםם

למעלה