טוב נראה שאנחנו מסכימות על כל דבר
חוץ מאשר אלקנה. אבל אבהיר את עצמי ואומר, שלא מדובר כאן באי הסכמה קיצונית. קודם כל, אני לא חושבת שמדובר בניסיון ליצור אהדה מזויפת. הטייפ - קאסט של אלקנה נועד למשוך אהדה אמיתית לגמרי כי הוא "אחד משלנו", חביב, נעים, חברותי, וגם בשלן מוכשר. האם האהדה הזו קשורה לאוכל? היא לא לחלוטין מנותקת, אלקנה היה בשלן טוב מאוד שהציג לא מעט ביצועים מרשימים ומדויקים, אבל לעניות דעתי הוא היה פחות טוב מאביבה ואיציק שלא הגיעו לגמר (מבין שניהם, איציק הפגיז בביצועים פעם אחר פעם עד היום רצוף הפאשלות שדחק אותו החוצה, ואני חייבת להודות שרעיון הבשר המוגש על תמונת בחורה הקפיץ את כל הפיוזים שהיו אצלי במלאי). בחזרה לאלקנה. לעניות דעתי, לחם עם מילוי בשר לא דורש תעוזה, מגישים את זה במסעדות פועלים רבות ובתקופה שעוד לא הייתי צמחונית נכחתי לדעת שלא קשה לעשות את זה טעים (אפילו אם עושים את הגרסה היתר נחותה של סלט טונה כמילוי). מבחן אוהבי המתכון שאימצו אותו בבית הוא חשוב, אבל לא מספיק, אם אני מבינה נכון את מטרת התוכנית (לבחור מישהו עם בישול מקורי במיוחד וסגנון אישי בולט). האנשים מכינים בבית דברים פשוטים יחסית, מזינים ולא יומרניים. מי ינסה בבית מנות של מסעדה עם 3 כוכבי משלן? למרות כל הנאמר לעיל, אני חושבת שהליהוק החדש לטייפס קאסט של אלקנה (אבי) הוא פחות טוב, כי גם אם המנות שלו טובות - הצלחות נראות כמו בארוחת ערב במשפחה מרובת ילדים, בעוד שאלקנה הצליח להתגבר על מכשול הצלחות די מהר ודי בהצלחה. גם אני וגם רבים אחרים מהמרים שאבי יהיה בגמר - גם בגלל שהוא הגרסה של אלקנה, וגם בגלל התשבוחות שמרעיפים עליו. אבל יש איזשהו סיכוי שהשופטים יתעשתו ויחליטו שאי אפשר להביא לגמר קציצות (או שהוא ישתדרג - לא יודעת).