לא נראה לי....

d m x x x

New member
לא נראה לי....

דבר ראשון יש להם מספיק דברים חשובים על הראש ועם הם כן אז הם היו אומרים שזה הם.... כי מה כבר היה קורה עם הם היו רושמים... אולי הם מתסלכים פה ושם תאמינו לי יש להם מספיק דברים חשובים לא שאני מזלזל במשיהו...

d m x x x

New member
זה היה אמור להיות להודעה של...

האם השוטים נמצאים באתר...

תראה זה לא עד כדי כך ביזבוז של זמן

ויש המון אומנים שכן נכנסים לפורום של המעריצים שלהם למשל : עברי לידר חמי רודנר היהודים ועוד הרבה אחרים. שגם להם יש מיליון ואחת דברים על הראש והם בכל זאת מוצאים ת'זמן לכתוב... אבל בקשר לשוטי הנבואה אני לא כל כך בטוחה גם כי כשאמרתי לעידן על הפורום הוא שאל אותי "מזתואמרת פורום?" אבל רואי אמר שהוא ידאג לספר את זה למי שיש אינטרנט בלהקה..

the iron fairy1

New member
חוצפנית!

אני דיברתי עם רואי לא את... :) חחחחחחחחח... *יאללה שכונהההההההההההההההההההההההה*

d m x x x

New member
גם לי יש אתה דיסק...

היום קניתי... ועכשיו הוא במערכת... אני משאר שהוא ישאר שם הרבה זמןןןןן אחלה שיר זה "מי"

the iron fairy1

New member
תשמע.. מתוך שיחה שניהלתי עם..

רואי וגלעד.. אם הם היו יודעים להשתמש בזה.. הם היו נכנסים! אבל גם אין להם ממש אינטאנט לחברה האלה.. כפי ששמתם לב הם בעולם משלהם! כנראה בעולם ההוא אין אינטרנט...חחח אבל סיפרתי להם על הפורום והמלצתי בחום רב!! :) וחוץ מזה.. דווקא האומנים נורא מעריכים תאנשים שנמצאים בפורומים וכאלה.. והם כן נכנסים !! :) יומטוב!

למעלה