לא נפתח סכמ"ש, אז:

אורי נה

New member
לא נפתח סכמ"ש, אז:

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

vagz

New member
מי אמר שזה אסור?

שיר השבוע של חמי- אנה שיר השבוע לא של חמי- where do you go-היהודים, מה תאמרי-יזהר אשדות פוליטיקה-משינה משהו שעשה את השבוע- אתמול בת מיצווה לאחות שלי, הייתה אחלה מסיבה וקראיוקי ממש מגניב משהו שהרס את השבוע- חרישות למתכונת בהיסטוריה בילוי השבוע- עוד מעט ה-י-ה-ו-ד-י-ם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 7 לילות, כתבה מאוד נחמדה על תמוז מה קניתם השבוע?- מתנות לאחותי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- ני שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה עם הופעה של איפה הילד במרכז?!? ולגיל שלי
, כבר חודש שלם בלי הופעה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להנהלת הבארבי כדי שתביא אותם לשם שוב :)

A t z a

New member
תודה על מילוי המקום../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

אורי נה

New member
../images/Emo34.gif

שיר השבוע של חמי- אין רוקנ'רול בעברית, מה שעובר עלי (4 ימים למסיבה..) שיר השבוע לא של חמי- אביב גפן- סוף העולם משהו שעשה את השבוע- הרבה שיעורים שלא הייתי בהם בלי לשאול מישהו..? משהו שהרס את השבוע- חוג מטופש במיוחד בילוי השבוע- רציתי מצעד הגאווה, אבל לא יצא. אם זה נקרא בילוי, אז.. חזרות משעממות ושרוטות למסיבה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מארלי ואני
(ספר חובה) מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת סיום בבריכה, אולי ים תמונה שבא לשים- הייתי שמה, אבל אין לי אותה.. שבוע הבא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיחה: "דנה, נחשי למי יש את המספר של חמי רודנר ואסף שריג?" "את מטורפת, איך הצלחת?" "רגע, יש להם גם מישהו בשם בובי?" "כן" "אז את המספר שלו כמעט הספקתי להעתיק, אבל אז הוא קלט מה אני עושה.." תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צריך משתלה שלמה: לאורן ברזילי זר מזל טוב
לחמי, אסף, ה-הוא והבן שלו, על שבוע מצחיק חפרתי ><"

שבת שלום

שיר השבוע של חמי-לזרום עם הרוח שיר השבוע לא של חמי-the wind cries mary, של הנדריקס. אני עוד אפסיק לנגן בגללו משהו שעשה את השבוע-אנשים טובים משהו שהרס את השבוע-בגרות בתנ"ך, בגרות בביולוגיה, מתכונת בלשון, וזה שאני לא בהופעה של היהודים עכשיו בילוי השבוע-באולינג
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-לשון חלק ב' מה קניתם השבוע?-וואי. מלא ארטיקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש! וג'אם עם כמה אנשים תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אל תנסו ללמוד שירים של הנדריקס, זה מזיק לבריאות הנפשית תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללואי פנדר

Oyster Girl

New member
חםםםם ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- מסעותיי שיר השבוע לא של חמי- תגידי לי את משהו שעשה את השבוע- ההופעה בחמישי והיום בים משהו שהרס את השבוע- אנשים טיפשים בילוי השבוע- ההופעה בפטריה והדרך חזרה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסגור שבת? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחמי

למעלה