לא נפסיק לשיר

לא נפסיק לשיר

עונה ראשונה רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם לרדוף אותם ולא ליפול לרתום לי את כולם אני אסע ברחבי תבל אחפש בלי די כל פוקימון פה יקבל מושג על כוחותי פוקימון... כן נתפוס את כולם - אתה ואני יודע זה גורלי פוקימון אווו ידידים לעד נצעד ולא נרעד פוקימון ידיד אמת איתי בא לכל מקום זה את זה פה נלמד פ-ו-ק-י-מ-ו-ן ונתפוס את כולם ונתפוס את כולם פוקימון לא נפסיק לשיר, עונה שניה רוצה להיות המסטר של הפוקימון..... האם תוכל להיות...הכי ראשון כולם גדולים בעולם הפוקימון אני יהיה המסטר הראשון פוקימון לא נפסיק לשיר עונה שלישית כל אחד רוצה למעלה כל אחד רוצה לבלוט ולרוץ קדימה הלאה ומעל כולם להיות כולם חולמים לעלות שלב אחד למעלה ומתקדמים כל היום וכל הלילה זה עולם חדש לגמרי זה עולם חדש פלאי יש שביל חדש עם הרבה הזדמניות וכדאי לנסות להיות הכי טובים שאפשר להיות זה עולם חדש לגמרי!! וכדאי לנסות להיות הכי טובים שאפשר להיות זה עולם חדש... זה עולם חדש לא נפסיק לשיר 4 עונה רביעית פוקימון פוקימון פוקימון קדימה! רוצה להיות הטוב ביותר כמו שאף אחד לא היה (לא היה לא היה*) והדבר הזה קובע לאמן זו המטרה כל חיי נועדו לזה עם חוכמה וכישרון יודע שאני יכול להראות הכל נולדתי לנצח ג'וטו! נולדתי להיות אלוף נולדתי לנצח נולדתי לאמן פוקימון ג'וטו נולדתי לנצח פוקימון

טוב טוב טוב

לא נפסיק לשיר עונה 5 פוקימון אין זמן תמיד לשאול שאלות אני בוחר מה לעשות אני עם ידידים בכל שלב אנחנו לא נוטשים אף פעם את הקרב להיות המאסטר זה חלומי מה שחשוב (לא מבין את המילה) יש לי סיכוי לזכות אני בדרך לנצחון אני אהיה מקום ראשון אם רק נאמין יש לי סיכוי לזכות אני בדרך לנצחון אני אהיה מקום ראשון אני רוצה להיות אלוף המאסטרים פוקימון

למעלה