לא נעים

אפיגר

New member
לא נעים

בפעילות ביום ה´ האחרון באזה"ת בעירי נתפסו על ידי הצוות שלי שני גנבי רכב - בחורים קטינים לא נעים משום: 1)הרכב נגנב ממוסך שאליו הובא הרכב לתיקון חלון לאחר שנפרץ לילה קודם לכן (יום ד´ לילה) 2) אחד הקטינים הוא אח לתלמיד בכיתה שלי (אני מורה) ויש לי קשר טוב עם ההורים. השניים שחררו בערבות של ההורים על 3000 ש"ח ומעצר בית ל3 ימים

קרבינוש

New member
שלום לכם ברכותי על התפיסה של הגנבים

הלוואי ואצלנו היה דברים כאלה בדרך כלל הכל יבש

שלום30

New member
פדיחות אבל זה יעבור על לחתונה

אני מכיר מקרה יותר גרוע שבו אחד ההורים מבקש מהמתנדב לעשות לו פרוטקציה ולשחרר את הבן מהמעצר הוא חושב שהמתנדב הוא כל יכול למרות שיש מקרים שבהם תפס מתנדב את אחד המכרים שלו ופשוט העלים עין מכל התפיסה

עכשיו קצת רצינות סיפור קצר

לפני כמה שנים לא רבות בזמן פעילות ימ"ער מתנדבים\שוטר בלש}. ברכרב האריקה כן היו לבילוש פעם אריקות. נתפס ילד\נער "קטין" עם שקית בידולאחר בדיקת השקית שבא היו כולמני שמונצ´ס. וגם רישיונות של משאית ודרך תיחקור הנער הן ב"שטח" והן ע"י חוקר נוער הגענו ל14 התפרצויות לרכבים שונים בעיקר למשאיות שיש להן פתח {חלון קטן} בגג המשאית. הקטין שוחרר ובגלל שזו היתה לא עברה ראשונה והוא היה קטין הוא שוחרר כדי שבעתיד לא היו לו בעיות שהוא יגדל .אז מה יצא מזה בסוף לאחר קרוב לשנה את מי רואות עיני ואיפה נכון בא להתנדב בתור נער לא מחויבות אישית פשוט קיבלו אותו למשא"ז וכמה שלא דברתי עם כול מיני קודקודים למינהים. התשובה היתה מה אתה רוצה אין לא עבר פלילי . אז עם יום אחד תראו את שני הקטינים שתפסתם אותם על שב"לר\התפרצות לרכב. יום אחד מתנדבים במשא"ז שלא תפלו.

שלום30

New member
לא יפה צריך להתחלק שווה בשווה ../images/Emo45.gif

פייר או לא גם עוגה מחלקים שווה בשווה
ועוד עם כוס
לסיום העסקה

אפיגר

New member
כבר לקחתי

אם רוצים 3000 ש"ח לא צריכים להגיע לסיפורים כאלה, כבר כתבתי פעם על סיפור שהיה לי עם נהג שירק עלי בעת שרציתי לתת לו דו"ח ובימ"ש פסק לטובתי 3000 ש"ח פיצויים, שאותם תרמתי למסדות רווחה כי כסף זה לא חשוב אבל אין דבר חשוב שאיאפשר להשיג בלי כסף. שלום לכם, אפיגר

למעלה