לא נעים

everything4u

New member
מוכר לי...

גם אני אחרון שנשאר בבית והמצפון מציק לי וכו'.. אבל- כדאי שתתחיל לחשוב על עצמך. ואם היית סטרייט ומתחתן? בכל מקרה אמא שלך היתה צריכה להשאר לבד. זה לא פייר כלפיך.. אלו החיים שלך ורק שלך... ואגב, חשבתי שאני התימני היחיד פה...

sahar85

New member
מסתבר שיש עוד תימנים...

ואם הייתי סטרייט נשוי הייתי ממשיך לגור באותו ישוב.

everything4u

New member
חחחח... גדול! ../images/Emo6.gif

בינתיים אנחנו ארבעה, אתה ו-sahar85 ואני והבן זוג שלי.. מי עוד מצטרף...?

nnn22

New member
אפרופו הסיפור היפה שלך..

אמא שלי יודעת שהייתי בטיפול בעצת נפש והיא באה אליי וכזה דיברה איתי בשקט ואמרה לי: "דורון, אתה יודע מהראיתי? ראיתי פרסומת לתכנית "עובדה" על הארגון הזה שהיית בו.. מה? זה תרמית??..." ואני האמת התרגשתי לשמוע שיש סוף סוף את התחקיר בטלויזיה.. אבל לא התרגשתי שאמא שלי דיברה איתי על זה.. לפחות שם אני במצב טוב... אמא שלי יודעת שהלכתי לנסות להשתנות.. היא לא יודעת שאני כבר יצאתי עם כמה וכמה וכמה גברים... יהיה בסדר.. :)

המדליק22

New member
בדיוק..

זה אותו משקל למשפט: "יעקב, אתה יודע מהראיתי? ראיתי פרסומת לתכנית "עובדה" על הארגון הזה שהיית בו.. מה? זה תרמית??..." או "שמוליק, אתה יודע מהראיתי? ראיתי פרסומת לתכנית "עובדה" על הארגון הזה שהיית בו.. מה? זה תרמית??..." =)

nnn22

New member
חחחח :) אתה סבור שאני משקר? ח"ו...

אין לי מושג מהי כוונתך...

הוא התכוון שכל השמות יכולים להיות בדויים. :)

גם השמות האמיתיים שביניהם, ומי כמו מרי יעיד על כך? :) מעטים האנשים שיודעים את שמו המלא.

המדליק22

New member
חחח....

חלילה...פשוט ניסיתי להגן עליך... לא נורא...פעם הבאה אולי יצליח. ולגבי הברוך הבא...הוא לא התכוון אליי?! =\

nnn22

New member
זה בסדר.. אתה גדול..

ולא.. הוא התכוון אליי.. קיבלתי גם הודעה על כך במייל... בכל אופן... שאל אותו.. פסח כשר ושמח :)

nnn22

New member
האמת שני כבר הרבה זמן משוטט כאן..

אבל בגלל שרוב הדברים החכמים כבר נאמרים - לא נותר לי מה לומר.. :) בכל אופן - אם כבר להכיר אז אני בן 20.. עוד חודשיים 21... חייל ומשרת במרכז כג'ובניק... דתי.. במצב מוזר.. זהו.. בערך..

למעלה