לא נעים לי לזעזע, אבל...

לא נעים לי לזעזע, אבל...

ממש ממש טוב לי החיים שלי נפלאים ואין לי שום תלונה על כלום. היתכן ?
בוקר טוב, שבוע טוב, שנה טובה

ורד 3

New member
תמיד אמרתי

שבורא עולם אוהב אותך.... במקרה שלך זה צדיק וטוב לו... לא שאין לי תלונות (אני תמיד קוטרית וגם נודניקית...בכלל למה באתי לעולם הזה ? אני סתם מפריעה להרבה אנשים חחח....) אבל עכשיו ברצינות .....לאחרונה.... קרה נס ...אני לא מתלוננת כבר שבועיים .....אולי כל זה בגלל השראת כיתה א ' .... אני משננת... דנה נמה דנה קמה.... דנה ....שם מקסים נכון ? שנה טובה מאושרת ונהדרת...... ובוקר מואר לך.

ורד 3

New member
בקיצר

האדרנלין זורם... הכי טבעי .. בלי תוספות לוואי ...(מקווה ). בדיוק כמו שאני אוהבת..... חשיבה חיובית ואופטימיות הן סוד ההצלחה להרגשה כזו מופלאה...... נ.ב... תגיד יש מצב לעבור אצלך איזה קורס מזורז....מבטיחה לארגן לפחות 10 אנשים .. מה אכפת לך משה ..תעשה עוד כמה ג'ובות.

מאמי, עוד כמה ג'ובות ?

יאללה הולך. נראה לך?! מה לי ולקורסים. אצלי זה מה זה פשוט. אני מתאהב. (נקודה) טוב לי? מאושר לי? נפלא לי? לוקח את זה עד הסוף... (שקיעה, אולמי נפטון, פאראג'...) סתם סתם
מכור להרגשה הזו.

ורד 3

New member
אמאל 'הההההההה

אל תפחיד אותי ..... והיה ותחליט על שידור חוזר (ירחם השם ) תכין אותי כדי שאני אכין ת'צ'ק ...(היום מנה עולה בערך....???) נ.ב הבנת הנקרא אופטימי ..התאהבת והתבלבלת ..? חחחחחח התכוונתי קורס בחשיבה חיובית ועבודה עצמית על הורדת מינון הקיטורים והתלונות.

לא צ'ק ולא מתנה ../images/Emo13.gif

לא דואגת מאמי... ממש לא מתחתן. חחחחחחח
קורס בחשיבה חיובית ועבודה עצמית? 'צטער לא מאמין בחרטות. תגידי מי הזיז לי ת'גבינה על הבקר?

ורד 3

New member
תגיד לי

מה אני נשואה לך ...? מאיפה לי לדעת .... תחשוב טוב טוב...

r o n i t 3 7

New member
אתה מרגיש צורך להתנצל

מאחלת לך הרבה אושר ושמחה, שימשיך ולא יגמר, לא חייבים להתלונן בחיים, אפשר גם להנות ממה שיש ולמצות את הטוב בחיים [זה הסוד לחיים מאושרים]... ממני שהתחילה שנה נפלאה, בלי תלונות, עם קבלה והרבה אהבה

מה קרה../images/Emo35.gif

זנחת ליום אחד את הצד הפולני שלך... זו סיבה לבוא לעשות רעש בפורום
שימשיך כך

ורד 3

New member
שכחת לעשות ....

טפוווווווווווווווווו ! ואומרים אגב.... בלי עין הרע ....... אבל לפני יום כיפור ..אני סולחת לך... שנה טובה !

ב ו ע ו ת

New member
וואלה

ככה אנחנו, שמים על האוטומט את הקיטורים ושוכחים לשים לב שבדרך כלל הכל בסדר. יתכן לגמרי, מותק. ושימשיך ככה, בטוב. שנה טובה טובה, נעמה

למעלה