לא נעים בכלל

קווארק

New member
לא נעים בכלל

ככה סתם, באמצעו של קיץ בחום ובלחות להיות מצונן. מי אשם? רק אני. אסור לי לשתות מים קרים כל הזמן אני נזהר ביום שבת שתיתי. אז ביום ראשון החל כאב גרון והיום סתם תחושה לא נעימה. זה יעבור. עד אז ננוח בבית ונמלא את המצברים. בכל רע יש טוב.

Falcor

New member
חשבת לכתוב שירי הייקו ?!?../images/Emo6.gif

אני רואה שייש לך את זה ..

קווארק

New member
אין שום דימיון

הייקו שירה בעלת חוקים נוקשים במיוחד שהופיעה ביפן במאה ה-16 והושפעה מנושאים ומסמלים זן בודהיסטים. שיר הייקו הוא לעולם בן שלוש שורות: חמש הברות בשורה הראשונה, שבע בשנייה וחמש בשלישית, שבע עשרה הברות בסך הכל. מטרתו ותכליתו: לסמן בדייקנות רגע, תחושה, רושם או דרמה שקשורים בטבע ובעונות השנה. משוררי ההייקו של התקופה הקלאסית הם בושון, איסה והידוע מכולם באשו, שכתב בין השאר: "יכול הוא בהחלט/לדאוג לעצמו/האבטיח". הרבה מאוד קבצי הייקו התפרסמו בעברית. חוץ מהקובץ "לאן נעלמו הקולות" שמוזכר כאן בהרחבה, כדאי לציין גם את: "ניצת הדובדבן" (מודן), "מסע אל תוך הירח" (דביר) "הנערה בצעיף דרכי הדובדן " (ירון גולן) ו "זמורת דובדנים" (מחברות לספרות). ז'אנר נוסף הוא הטנאקה שדומה בעיקריו להייקו אבל הוא כולל דווקא שני בתים ושלושים ואחת הברות. רק כעת למדתי מהי שירה הייקונית מה שאני עשיתי, בדיתי זאת ממוחי הקודי מחום. ואם יצא דימיון כל שהוא אז אולי יש לי עתיד כמשורר הייקוני.

Falcor

New member
תשמע ..

לפחות למדנו משהו מזה .. :)

ואני אפילו לא שמעתי על זה../images/Emo6.gif

ומה קרה לך? מה קרים לשתות כשיודע אתה שיזיק לגרון כך פעלת ולא השגחת ועל הבריאות שלך השפעת לא נורא מתוק עוד יום והכל יעבור אילנה

היי קווארק-עידוד מזוית שונה../images/Emo24.gif

אשריך שזכית להיות מצונן... אין כאן בכלל עניין לאשמה אישית מערכת הנשימה והאף מתחברים אל עולם הרגש, מכאן שעל פי הבנתי הינך עסוק בנקיון של עולם הרגשות שלך. מים קרים לא עושים כאב גרון ובטח לא דלקת גרון. מים במקור ובבסיס שלהם הם גורם מטהר ומנקה. שים לב שהכי הרבה זמן כל הענין יקח 72 שעות עד התאוששות מוחלטת. זה עובד כך" כואב בגרון, לפעמים גם הראש כואב וגם האף. למחרת ישנה נזלת שהולכת ומתעצמת, ביום לאחר מכן היא פוחתת ומכאן מתחילה ההתאוששות. אז אשרייך וניקוי מוצלח

קווארק

New member
יכולת חיזוי וניבוי?

תיאורך את המחלה היה מדוייק ביותר רק שתודה לאל עוצמתה היתה פחותה. הממ.. את חושבת שזה היה ניקוי רגשות? ישנה תורה שאומרת שלכל מחלה הבאה לידי ביטוי בעולם הפיזי נובעת משורש רוחני המחפש את תיקונו. מקוה שתקנתי את אשר הייתי אמור לתקן. רק לא ברור לי למה כשאני שותה מים קרים מאוד אני חוטף כאב גרון. תודה לך ולאילנה על העידוד והתמיכה.

אם לא מחברים אז ממי?

אבל למה צריך לסבול בשביל לתקן? אי אפשר לתקן בלחוות חוויה נעימה אוףףףףףףףף אילנה

למעלה