לא נסגור את הפורום!

לא נסגור את הפורום!

לא משנה מה יקרה,לא נסגור את הפורום של דורון,ולדעתי זו שפוט חוצפה,לפתוח פורום בלי להתייעץ אולי עם דורון או פשוט סתם להגיד לו, ועוד אחר כך לצפות שנסגור את הפורום שלנו וכאילו נהיה בשותף,לא מקובל! אפ צחי היה עם דורון הוגן מהתחלה,זה היה נגמר בטוב,ובלי שום מריבות,אל תראו מה קרה בעצמכם...לא לסגור את הפורום!~_ www.likud.up.co.il

Zack DA

New member
אם היית בודק את העובדות

היית שם לב שלא רק שדורון ידע על כך מראש (ואני יכול להוכיח זאת, שלא לדבר על כך שדורון לא יכחיש זאת) - הוא גם לא הביע התנגדות. שנית - אתה בעצמך ידעת על כך מראש - והתלהבת מהרעיון. למה לספר סיפורים ? כל מה שרציתי זה פורום נוח לנוער הליכוד. אני עדיין טוען - אין כאן שום ריב. חומר למחשבה צחי צחי

Zack DA

New member
בשביל זה המציאו שני דברים:

1. את מכונת האמת, שמטעמים פרקטיים לא ניתן לעשות בה שימוש 2. את ההיסטורי של האיסיקיו... ואני מציע לך, דורון, לפחות לדבר אמת - בעיקר במצב שבו אפשר להוכיח שאתה טועה. אבל אני לא במלחמה איתך. למה אתה כל כך אגרסיבי ? מה כבר עשיתי לך ? צחי

Zack DA

New member
הויכוח הזה מיותר ../images/Emo104.gif

יתכן שהגזמתי קצת, אך כוונותי תמימות ואני באמת לא מבין על מה כל הכעס. אם רק נתרכז בדיונים ולא בחילופי האשמות זה יהיה נחמד.

שקרן שכמותך צחי!!!!

תן לי לעדכן אותך במשהו,דורון לא יידע על קיום הפורום לפניי שפתחת אותו, כי אני הודעתי לו אחרי,ואל תספר שטויות,דיברתי איתו בפלאפון והוא אמר שבפרוש זה לא טוב והא בכלל לא בעד הפורום הזה,אז תפסיק לטחון מים ולבלבל את השכל!!!!!!. אני ידעתי ראשון על קיום הפורום,ואני קיבלתי ראשון את הקישור.!!

Zack DA

New member
תפסיק לקשקש, זה כבר נמאס ! ../images/Emo92.gif

1. גם אתה וגם דורון ידעתם על פתיחת הפורום בטרם פתיחתו. 2. דורון לא הגיב על כך בשלילה. 3. את ההתלהבת מכך. למה לריב בלי סוף ? צחי

Zack DA

New member
הערת אגב

מעולם לא אמרתי שצריך לסגור את הפורום הישן. אין שום סיבה שלא נתקיים במקביל. מה שכן, אני מאמין שעם הזמן תבינו (למרות שאתם כבר מתחילים להפנים את זה עכשיו) שרק בפורום הזה אפשר באמת לנהל דיונים רציניים, ואז באופן טבעי יהיה פורום אחד. אני לא מבין למה אי אפשר כבר לשכוח את ה"מלחמה" הזו - שאני ממשיך לטעון, שהיא כלל לא קיימת, ומעולם לא התקיימה.

אהממ...זה ליכוד זה?

מה קורה כאן?...אולי ניתן לפורום הזה צ´אנס וניראה איך הוא מתפתח? כל אחד יתבטא איפה שנוח לו יותר לאף אחד אין בעלות על מסגרת הביטוי של נוער הליכוד, מבחינה טכנית תפוז מספק תנאים נוחים יותר לא הייתי אף פעם בפורום ליכוד אחר, אבל הויכוח כאן ניראה לי לא לעיניין אז בהצלחה Zack DA

למעלה