לא נמשך מספיק

cowboy69

New member
לא נמשך מספיק

ההודעה שלי טיפה שטחית. אני בן 26, התחלתי לצאת עם מישהי, יצאנו עד עכשיו פעם אחת (ובימים הקרובים קבענו להפגש שוב) והעניין הוא שאני לא מרגיש שאני נמשך אליה מספיק. אני אוהב את הפנים שלה והשיער שלה ובאופי היא גם אחלה, אך אני לא ממש נמשך לגוף שלה (ושוב-אני מתנצל על השטחיות). העניין הוא שאני באמת רוצה שזה ילך ויזרום והכל יהיה בסדר- אבל אני לא מצליח להמשך אליה באופן מלא ( אבל כן-באופן חלקי). האם המצב הזה מוכר לכם? אני לא רוצה לוותר עליה כל כך מהר אך מצד שני- אני רוצה משהי שאמשך אליה לגמרי, באופן שלם... אשמח אם יש לכם עצות בשבילי

קאובוי אני מלאת אמפטיה

אליך. אני מבינה שאתה חצוי בנפשך בגלל הדבר הזה. אבל אתה צריך לתת לעצמך הזדמנות לראות אם אתה נמשך לאישיות שלה ואם כייף לך להיות איתה. כי אם לא אז חבל על הזמן שלך.

r a a a m

New member
מנסיוני

ברגע שמכירים אדם הכירות טובה ועמוקה, לומדים לאהוב ולהימשך גם אם בהתחלה לא נמשכים. תחשוב מה אתה מעדיף- מישהי שאתה נמשך אליה פיזית בטירוף אבל לא עושה לך את זה בכלל מבחינה אינטלקטואלית או מישהי שכיף לך איתה, כיף לדבר איתה, ונראית לא רע? אתה צריך לנסות לחשוב למה אתה לא נמשך אליה- אם זה באמת באמת רק חיצוני או שיש עוד משהו שאתה לא מצליח לשים עליו את האצבע... לדעתי תן לזה עוד קצת זמן, תכיר אותה קצת יותר ותראה אם משהו משתנה... מה דעתך?

cowboy69

New member
העניין הוא...

שהתפיסה של נשים לגבי משיכה שונה מאוד מהתפיסה שלנו, הגברים (לפחות הרוב)

r a a a m

New member
בוא תגיד לי משהו

מה יותר חשוב לך שתהיה כוסית או שתהיה מעניינת (ולא בהכרח זה אומר מכוערת!)

cowboy69

New member
אני לא מחפש כוסיות

מפתיע שכגבר אני אומר את זה אבל זה נכון. היא צריכה להיות מעניינת-כן-חשוב מאוד. אבל בראש ובראשונה- אני חייב להמשך אליה פיזית (וכפי שאמרת רק הפוך- ולא בהכרח זה אומר שתהייה כוסית!)

r a a a m

New member
שניה כבר יצאתי מבולבלת..

ברור שצריכה להיות משיכה. אבל השאלה היא למה אתה לא נמשך אליה... לי למשל קרה לא פעם שיצאתי עם בחור שנראה מעולה לטעמי אבל אחרי פגישה- שתיים ירדה לי ממנו כל ההתלהבות והמשיכה כי לא היה לי מעניין איתו.. ואז המשיכה היא לא רק חיצונית אלא גם פנימית.. לעומת זאת, היו כאלה שיצאתי איתם ולא "נפלתי" מהמראה שלהם אבל לאט לאט כשהכרתי אותם למדתי גם לאהוב את המראה שלהם. אז איזה סוג של חוסר משיכה לך יש כאן? אם אתה לא מחפש כוסיות, ואתה אוהב את השיער שלה ואת הפנים שלה, אז מה לא מושך בה?

r a a a m

New member
כי???

היא שמנה מדיי? רזה מדיי? מה זה לא נמשך? נגעל? לא יודעת אולי אני שואלת שאלות מוזרות כי אצלי משיכה זה כל המכלול ולא לפי חלקים מתוך הנחה שאף אחד לא מושלם...

cowboy69

New member
כי...

היא שמנה מידי עבורי - אני בחור רזה - אין לי שום דבר נגד נשים שמנות - אבל בשביל רזה כמוני זה פשוט לא יוצר אצלי משיכה או חשק לשכב איתה. אני לא נגעל אבל ממש לא נמשך. וזה לא שבאופי היא אהבת חיי- היא פשוט בחורה נחמדה. -אולי אני מתנהג באופן כל כך הססני לגבי סיום כל העניין מכוון שפשוט לא יצא לי להכיר מישהי/לצאת עם מישהי הרבה זמן (חצי שנה בערך) וכשיש סוף סוף מישהי שאפשר לצאת איתה אני לומד להעריך את זה, אך מצד שני אני גם מרגיש שאני עושה את זה בכוח מכורח הנסיבות.

אז חבל אל תייסר את עצמך

אל תמשיך לצאת איתה. כנראה שזה ימשך לתמיד. אם אתה לא נמשך לשכב איתה בגלל שהיא שמנה. תעשה לעצמך טובה וגם לה. וסיים את הסיפור איתה יפה. אל תעשה משהו שלא נראה לך. זה לא שווה את זה. אתה תמצא מישהי שתמצא חן בעיניך גם נפשית וגם פיזית.

r a a a m

New member
אני מסכימה עם ניצת האור

לא עושים דברים בכוח. זה לא לעניין כלפיה וגם לא כלפי עצמך. אין ספק שאתה צריך לצאת עם מישהי שאתה שלם איתה לגמרי ולא מישהי שאתה יוצא איתה ומרגיש רע עם זה....

cowboy69

New member
אחרי שנפגשנו שוב- הפתעה

נפגשנו שוב, ונחשו מה? אני נמשך אליה, אפילו מאוד, היא עדיין מאוד מלאה לדעתי (שמנה זאת לא ההגדרה הנכונה במקרה שלה) אבל קיימת משיכה ובגדול, יש לי עדיין ספקות, אך הם הצטמצמו באופן דרסטי...

שושוצ

New member
האוודי קאובוי...../images/Emo150.gif

מוכרחה לומר לך שלפני כשנה וחצי יצאתי עם מישהו שהכרתי במשך שנתיים קודם, ומעולם לא נמשכתי אליו, כי הוא היה שמן מידי לטעמי (חבר שלו, שהוא ידיד שלי, שאל אותי אפילו פעם אחת לגביו אם היה יכול להיות 'מצב' ואמרתי שממש ממש לא!). איכשהו קרה שהוא בכל זאת התקשר וקבענו פגישה. לא דובר אפילו על 'דייט'... נפגשנו שלוש פעמים. בפעמיים הראשונות בזמן שדיברנו היו לי כל הזמן מחשבות טורדניות כמו: "רק שלא ינסה לנשק אותי בסוף הערב!", "אני מקווה שהוא לא חושב שזה דייט!" וכו' וכו'... למה המשכתי בכל זאת לפגוש אותו? לא יודעת... היה לי כיף לדבר איתו, ולא הייתי בטוחה מה כל כך לא מושך אותי בו... בסוף הדייט השלישי , להפתעתי הרבה והמוחלטת פתאום חשתי משיכה עזה אל הבחור, וממש 'התנפלנו' זה על זו וזו על זה!
יצאנו שבועיים, והסקס היה משובח לחלוטין!!!! בסופו של דבר נפרדנו, אבל זה לא היה בגלל העדר משיכה... בקיצור... תמיד יתכנו הפתעות, אם אנחנו מסכימים לצאת קצת מהשבלונות של עצמינו... בהצלחה לך/לכם
סיגל

למעלה