לא נמצאו נתונים??

לא נמצאו נתונים??

לדור לוי שלום, כל נסיונותיי לחפש חיפוש מכל סוג שהוא בפורום או בכלל ב"תפוז" לפי קריטריונים שונים - למשל: הודועת שהשארתי, שם שהוזכר בפורום וכו' - עלו בתוהו. האם תוכל להסביר אם יש כשל כלשהו במנוע החיפוש, בדרכי החיפוש שלי או אולי נסתרו ממני דרכי "תפוז"? חיפוש בנושא "אוריאל לין" למשל העלה רק חלק קטן מן ההודעות שהושארו עליו - כולל הודעות שלך כאן בפורום. תודה.

דור לוי

New member
את מדברת על החיפוש של תפוז או גוגל?

לגבי החיפוש בתפוז לא אענה לך - רק אאזכר אמירה של המרצה שלי במבוא לכלכלה פרופסור יורם בן-פורת ז"ל. לפני פרסום ציוני אמצע שנה, ניסינו לחלוב ממנו איך היה ותגובתו היתה "אני לא מדבר על דברים מבישים בפומבי"... לגבי גוגל למען האמת זו היתה הפתעה חיובית גם בשבילי לגלות שאוריאל לין הון שלטון מביא את השרשור המדובר. גם פורז הון ושלטון מביא שרשור אחר מפורסם פה. אני לא יודע מה האלגוריתם לחיפוש של גוגל, אני מניח שהוא מסנן תוצאות קרובות ומציג אחת מכל סוג. יש להם הרבה שיטות כדי לנפות נסיונות של אתרים להגיע לראש הרשימה. מצטער על התשובה קצת באיחור - הייתי חולה (למען האמת גם עכשיו לא לגמרי כשיר... אנחנו בסבב של מחלות עם הילדים בגן).

דור לוי

New member
בכלל בלי אי אפשר

שימי לב שכנראה כשהשרתים עמוסים החיפוש עובד עוד פחות טוב מהרגיל ולא מביא תוצאות. שימי לב לכללי החיפוש: למשל אי אפשר לחפש לפי חלק מילה או שלא ממהתחלה. מידע ואולי סיוע נוסף תוכלי לקבל בפורום תמיכה בתפוז. פניות להנהלת תפוז, תלונות ומחמאות בפורום משוב - שימי לב שבפורום משוב מורשים להגיב רק חברי הנהלת הפורומים עובדי תפוז ולכן בד"כ איני גולש לשם. אם יהיה דיון מעניין שלחי לי לינק לקרוא ולעקוב...

דור, תודה. מקווה שהחלמת כבר. עוד

משהו: גם לא קיבלתי הודעה על התגובה שלך במייל!! אז "לא אענה לך", אבל ענית למעשה, הבנתי ת'רמז...
תודה. כן, חבל, מה לעשות... כל מנוע חיפוש מנפיק תוצאות שונות, אבל רובן די דומות. יש דברים שתמצא רק במנוע חיפוש של "וואלה" למשל, ויש כאלה שתמצא רק ב"גוגל" ויש כאלה שמצויים רק במנועי חיפוש של עיתונים וארכיונים בתשלום. לא לחפש במנוע החיפוש של עיתון ה"הארץ" - הוא עוד יותר גרוע מ"תפוז"... והמבין יבין. כל טוב ובהצלחה לך בהמשך ניהול ה"פתוז"...

למעלה