לא נמאס?

nudenick2004

New member
לא נמאס?

כמה אפשר לשיר שיר עם אוצר המילים ההמוני של... משפט שלם! בכל חור בטלויזיה היא מופיעה היום בנערת השנה, באנשי השנה אדיר מילר וכל זה בתקופה של חודש חודשיים ובטח היו עוד חאלאס הבנו זה לילה סתווי למה לזיין את השכל עם השיר הזה?

BravE NeW BoY

New member
תמיד אפשר להעביר ערוץ..

זה השיר הכי טוב של ישראל ב-2004... ועוד מעט כל המצעדים ברדיו יוכיחו את זה. אבל אני מסכים שהיא צריכה לגוון קצת עם ההופעות של השיר הזה. אבל בכל זאת, הופעה פצצה היא נתנה היום.

מה אתה דפוק??!

יא חתכית מפגר.. לא בא לך אל תסתכל.. פשוט מאוד.. גם להעביר ערוץ זה רעיון לא רע בשבילך.. בבקשה בלי הרבה דיבורים.. קח את רגליך ועוף לנו מהפורום.. ביי מותקק היה נעים להכיר ובוא נגיד ככה.. וטוב שנגמר... ביי מותקק רק כשאתה אוכל את הלב אח"כ תנקה את השאריות.. גועללללל איך אני שונאת אנשים כאלה.. שלא יודעים לפרגן לאשת השנה ב-מ-ו-ז-י-ק-ה בושההההה אז תשחררו טיפה מהכבוד שלכם ותפרגנו לה.. מאיה בוסקילה את המלכה שלנו...

יש עם זה בעיות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אם כן פניות אליי אני כבר ידע לטפל בכםםםםםם..
(ביד מאוד קשה
) מאיה אוהבת אותך מאודדדדדד מלכהההההה

flowers girl

New member
../images/Emo12.gif

אף פעם לא הבנתי את האלה שחושבים דברים רעים על אמנים, אז הם נכנסים לפורומי מעריצים שלהם ואומרים את זה.. כאילו מה, אחד מהמעריצים השרופים יבוא, יקרא את זה ויגיד: "וואלה. הוא צודק".. ויתחיל לשנוא את האמן או משו
מה הקטעעעע
זה לא יעזור לך, אז אתה הרבההההההההה יותר ממוזמן.. לשתוק. תודה ושלום.

k a b o o k

New member
כמו שאמרו כבר..

תעביר ערוץ
ויש לי משו' לשיר לך: "זה לילה סתויייייייייייי.."

flowers girl

New member
../images/Emo6.gif

ו....... אין כוכבים
הגשם יורד, והלב הוא בודד.. הלבבבב... כשהגשם יורד דופק בחלון זה עצוב וכבד וקשה לי לישון כשבחוץ סערה אז הלב שוב שואל קשה לי נורא אז אני שוב בוכה ונזכרת בך בחיוך במבט ואני לבד. זה לילה סתווי ואין כוכבים הגשם יורד והלב הוא בודד הלב זה לילה סתווי. כשהגשם יורד כמו דמעות עצובות אז הלב שוב מודה לי עם אותן מחשבות על אותה אהבה שמזמן נגמרה הבוקר לא בא וקשה לי נורא אז אני שוב בוכה ונזכרת בך ואני לבד זה לילה סתווי...

למעלה