לא נמאס לכם...

genghis

New member
לא נמאס לכם...

לשמוע אנשים מזכירים את המילה מדהים ו\או מהמם בכוונה חיובית תמיד - גם כאשר אין ממש קשר למשפט?? לדעתי זה מטריד ולעיתים מצביע על חוסר הבנה עצוב מאד. איתי,

zimes

New member
לי נמאס מ"לזרום"

לזרום עם המצב, עם הילד, עם הצרות... ולא שדרך חיים זו לא מוצאת חן בעיני, אבל האינפלציה של המילה...

עברית "טיפולית" זה בכלל עניין מעיק

"אני מדבר ממקום של ..." "הוא כל כך מחובר לעצמו ..."

גרי רשף

New member
לילה מדהים עבר על כוחותינו../images/Emo22.gif

שמעתי פרסומת של אחת החברות הסלולריות המאפשרת לשלוח שיר דרך המכשיר, בה מישהו מאחל בסלולרי לבת זוגו שזה עתה נפרד ממנה ´לילה מדהים´ ושולח לה את השיר של אבטיפוס.. בהנחה שהוא ליווה אותה עד לפתח ביתה ושלח אותה לישון בגפּה, יש לתהות מה טיבו של אותו לילה מדהים שהוא מאחל לה.. שמא יתחלפו לה חלומות הפז הנדושים בחזיונות כמו שהיו ליחזקאל הנביא? או אולי, כדרכם של צדיקים, הוא מקווה שמלאכתו תיעשה בידי אחרים? הוא כבר לא יצַחק אותה הלילה על המיטה הרחבה שלו..

נועם**

New member
ת´אמת???

לי יותר נמאס מה"כאילו" שדבקה לחיכּי ואין לי ,כאילו, שום דרך לשחרר אותה ממני.... כאילו??? זה מדהים , לא???
נועם

לייטית

New member
צ´מעו סיפור

פעם עבדתי במדינה זרה עם עוד זרים. היה שם איטלקי ואני ניסיתי ללמוד ממנו מילה או שתיים באטלקית. אני שואלת אותו - איך אומרים "גדול"? הוא עונה: "גרנדה". חושב רגע, אני רואה שהוא לא מרגיש טוב עם זה, מגרד בפדחתו ואומר שוב: לא, לא גרנדה. גרנדיוזה!!! גרנדיוזה!!! |ככה בדיוק בוחרים פה את המילים. הלבנט הלבנט....סדגש|

לייטית

New member
אוףףףף הטכנולוגיה

מצטערת ששמי יצא מודגש במקום המילה שכיוונתי אליה. בפעם הבאה אשתדל יותר. וגם אמחק סימני עריכה.

למעלה