מה??? את חושבת בכלל מה את אומרת?!? אנחנו כבר לא ילדים בכיתה ח שמתלהבים מזה שהם שונאים את הערבים אוקיי? אנחנו נמצאים פחות משנה לפני גיוס לצבא ואם זאת הגישה שלך ושי עוד אנשים עם גישה כמו שלך אז אנחנו בבעיה רצינית
למרות שהם ידעו שאלה שטחים כבושים, שלא סיפחנו מעולם למדינת ישראל ושהיו אמורים להיות במקור קלפי מיקוח. אי אפשר להשוות את העוול של פינוי מתנחלים מהבית שלהם לעומת העוול שנעשה לפלשתינאים בגלל הכיבוש.
נהיה אנוכיים לרגע, ואנשים שלא איכפת להם מהערבים... איזה עוול זה עושה לנו! על כל שני ישוב כזה יש כמעט גדוד שלם ששומר ומכל גדוד כזה נהרגים וניפצעים חיילים... על כל חייל שניפצע או נהרג יש משפחה הרוסה וכך הלאה... ובגלל שאיזה מישהו החליט שהוא רוצה לסכן את עצמו למען אידיאולוגיה מפגרת נהרסות משפחות שלמות...
עזוב אם הסורים פותחים במלחמה על הזין שלי אני מגן רק על הבית מה אכפת לי מהחוליירות ברמת הגולן , הגליל או חיפה... תגיד אתה נורמלי?! אתה קולט איזו שטות כתבת שם?!? אתה בכלל מבין את המשמעות של דבריך???
זה לא שלא איכפת לי מהפלשתיאים להיפך... פשוט דיברו שם על עוול לשני הצדדים ואני ניסיתי להרראות לאנשים שלא איכפת להם מהצד של הפלשתיאנים שגם הצד שלנו נורא סובל מכל העסק... אני לא בטוח שלזה התכוונת אם כן אז מקווה שהסברתי את עצמי...
במדינה מתוקנת הם היו עומדים מול מטווח אם יוצאים מעזה אז רק מנצרים ואם מפנים את נצרים אז רק בהסכם ואם בהסכם אז רק אם וויתורים גם מצד מצריים זו הנוסחה לא מתקפלים ובורחים עם הזנב בין הרגליים, כמו בלבנון.
התנדבותי לכן הסרבנים לא מתגייסים.. מה לעשות שאנחנו לא מדינה שיכולה להרשות לה גיוס התנדבותי? והסרבנות בארץ היא לא סרבנות היא הסטה... הסטה של שמאל קיצוני... זה דבר שאסור שיהיה קיים במדינה... על אחת כמה וכמה בזמן מלחמה...
שיש בהן גיוס חובה. יש שני סוגי סרבנות - סרבנות מצפון וסרבנות פוליטית. סרבנות מצפון היא בשום אופן לא הסתה. סרבנות פוליטית כן מנסה לשנות את מדיניות הממשלה ע"י סירוב גיוס - כן, זו המטרה שלה. אתה רוצה לקרוא לזה הסתה? בסדר.
ניראה לי שכולנו מסכימים עם העובדה שהשטח הזה הוא לא שלנו... לכן אנשים בעלי אזרחות ישראלית שמחליטים על דעת עצמם להתיישב באיזור זאת החלטה שלהם וצה"ל לא אמור להגן עליהם... משום מה צה"ל לא מגן על ישובים יהודיים בכל רחבי העולם נכון? לדעתי פה זה אמור להיות אותו דבר... אם בא להם שיתישבו איפה שהם רוצים אבל זה יהיה על אחריותם ורק על אחריותם... הם לא צריכים לצפות לגיבוי מהמדינה כי מבחינת המדינה הם נימצאים בחו"ל...
זה לא שטח ישראלי-כי לא סיפחנ אותו! זה לא שטח כבוש-כי יש שלטון עצמאי! זה לא שטח ירדני/מצרי-כי לשלטנות האלה אין נגיעה בחיי תושבי השטח! זה לא שטח צבאי-יש ממשל אזרחי! זה לא שטח אזרחי-כי יש ממשל צבאי! זה לא חו"ל-כי ישראל יושבת שם! זה לא ישראל-כי אין לכל האזרחים שם זכויות וחובות שוות!