לא נמאס לכם?!?!?!?!?!?!?!?!

xvxxvx

New member
עד לפה אני שומע

את החשבון בנק שלך צועק הצילו

ALIsuperstar

New member
במקום זה

יכולת להזמין גבר הביתה לבשל לו ארוחה וחוסכת לעצמך הרבה כסף...

יש סיילים שווים?

כרגע האוטו שלי במוסך ואני מחכה לגזר הדין כי תוך כדי שהם מתחילים לטפל בבעיה שלשמה הם התכנסו (האוטו והמוסכניק) פתאום זה כזה טררר טררר הלו את שומעת, צריך להחליף גם את ה^%&^%# ועוד לא בדקנו את ה&^*^& בינתיים רק קיבלתי שיחה אחת כזאת, בואי נתפלל שזה ישאר ככה ואז אולי אני גם אלך לעשות שופינג. איפה ראית שיש משהו שווה באמת הנחות של בלאק פריידיי כהלכתו ולא סתם מבצעים מעפנים של ישראלים פרובינציאלים?

נגמר כבר

בלאק פריידיי היה ביום שישי. ב2 בדצמבר יהיה סייל בעלי אקספרס האתר הסיני הזה אבל הסיילים השווים נגמרו. איזה באסה עכשיו יתקעו לך את האלמנט תקחי איתך מישהו שמבין שלא יעבדו עלייך הם רואים בחורה וחושבים שאפשר לעבוד עליה כי היא לא מבינה כלום במכוניות.

והם צודקים

מה לעשות
אין לי את מי לקחת אז פשוט הלכתי למוסך שההוא המליץ לי ואמרתי להם שהוא שלח אותי. הוא לא יכול לבוא איתי כי הוא בעבודה (לקחתי חופש בשביל כל הסידורים האלה!) במקרה הטוב אני אחזור לשם בסביבות 5 אשלם את מה שצריך ובזאת אסיים את העניינים ובמקרה הרע אני אבוא בחמש הם יסגרו אותי בתוך המוסך וכל המוסכניקים כולל אשתו של בעל הבית והחתולים ברחוב יאנסו אותי ואז יגידו לי שצריך גם לעשות ראש מנוע ושזה יקח עוד שלושה ימים ו3000 שקל. נראה לי שזה הכי גרוע שיכול לקרות אז הנה יש לנו את הטווח בין שאידיאל לבין הסנריו הנוראי ביותר ואני מניחה שזה יהיה במקום כלשהו באמצע

יהיה טוב אל תיכנסי לדיכי

מקסימום גם אם הוא מחליף לך תבקשי אחריות. ואולי תלכי למוסכניק אחר שיסתכל גם ויגיד לך אם הוא עשה עבודה טובה (לא שאני מבינה משהו בזה אבל ככה נראה לי).

מה פתאום דיכי

אני אומרת לך אני ברקיע השביעי בעקבות ארועי יום שישי
את לא מבינה איזה כיף היה

זיקן

New member
מנהל
אל תתני אישור למוסך לעשות כלום מעבר למה שסוכם

בשום פנים ואופן.
רק אחרי שיסדרו את מה שסוכם מראש תבדקי במוסך אחר אם בכלל צריך לעשות משהו.
צפי להפתעות.
דרך אגב ראש מנוע זה 1500 שח ממוצע תלוי בסוג הרכב.

רואה מה זה,

אני כבר מוכנה לכל התרחישים הגרועים ביותר.
בסוף עשו לי את הטיימינג ורצועת מנוע (150 ש"ח על החלק הלא מתוכנן הזה)
תראה זה הולך ככה
חלקים (סט טיימינג והרצועת מנוע) 490 ש"ח + עבודה 450 ש"ח הכל כולל מע"מ 1100
מה אתה אומר? אבל אל תשווה את זה למוסך של ערבים, תשווה למוסכים מורשים של יהודים.

זיקן

New member
מנהל
ראי פה ותעשי חשבון לבד.

http://www.d.co.il/priceList-28275/
בדרך כלל מחיר שעת העבודה המצוין במחירון הוא המחיר המקסימלי.
ישנם מוסכים שלוקחים אפילו חצי ממנו ומרוויחים יפה.

לפי מה שכתוב בלינק

זה בסדר כמה שהם לקחו לי
תודה נשמה אני מרגישה יותר טוב עכשיו

למעלה