לא נמאס לכם ש.....

11eran11

New member
לא נמאס לכם ש.....

כל האנשים בבית תל אביבים שמכירים את... שמכיר את....! חשבתי אולי בכניסה של הדיירים החדשים זה ישתנה ובהפקה יבינו שהעונה הזאת דפוקה אפילו יותר מהעונה הקודמת ,שגם שם כולם היו תל אביבים מקושרים , אבל מתברר שזה על אותו פומרמט!! דיי נמאס כבר, שיכניסו אנשים שמגיע להם להכנס ולא בגלל שהם מכירים או מקושרים וניתן להביא אין ספור הוכחות לכך החל מהפתיח של כל דייר ודייר. חסרים טיפוסים מעניינים וצבעוניים במדינה שלנו?? באר שבע?? אשקלון?? בת ים חולון או מרעננה , רמה"ש, קריית טבעון!!! רוצים לראות אנשים מנוגדים בדעות שלהם ולא כאלה שמקנאות אחת בשניה!! אני לא יודע מה איתכם, אבל לי נמאס!!

2משהמשה

New member
הגיע הזמן שמטומטמים כמוך יבינו

חצי מהאנשים שאתם קוראים להם "תל אביבים" זה כמה הומואים או כמה ערסים שהגיעו מעיירות פרימיטיביות כמו באר שבע כרמיאל או נתיבות - עברו לתל אביב ואחכ ששואלים אותם מהיכן הם אומרים תל אביב. ככה גם 90% מהבליינים בת"א. הם בכלל לא גדלו בתל אביב. תל אביבי אמיתי לא יסתובב במקומות שפרימטיבים כאלה מסתובבים

ariel8585

New member
מעניין איך אישה בת 32 נשמעת כמו תינוקת

אליערס? כנראה שאת לא יודעת מזה ערס באמת ובאמת תזהרי כמו שאת יכולה לפגוע פה באנשים בקטנה אבל לפגוע... לי אין בעיה לרדת לשפל אז.....%$#$%%@%^## שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה זדייני פוסטמה חושבת שהיא שופטת אנשים ומבינה משהו בחיים

11eran11

New member
אם לא הבנת!!

התל אביבים שאת מדברת עליהם - זבלים!! ואלו שמתיימרים להיות תל אביבים כלשונך- מגה זבלים!! הם לא מודל להערצה בכלל - לכי תאזיני לשי ודרור יא אפס!! יעברו שלושה עד ארבעה דורות עד שאנשים כמוך יעלמו מהמדינה! ואם עדיין לא הבנת, אז את בדיוק ממחישה למה התכוונתי!! ואיך אמר חברי מלמעלה :תזהרי בלשונך!!

CR77

New member
אפשר להבין למה אתם פונים בלשון נקבה למשה???

משה זה שם של בן למיטב ידיעתי

2משהמשה

New member
אתה ממשיך להיות אידוט

שי גולדשטין לא תל אביבי מעולם גם לא גר בתל אביב. כנל דרור רפאל. הדבר היחיד שקשור לתל אביב זה שהם משדרים ברדיו 103 שגם תחנת הרדיו עצמה לא בתל אביב...... אתה מטומטם ברמות גבוהות של פיגור שכלי אבל בעיקר עם רגשי נחיתות

מזמן טענתי שצמרת התקשורת בישראל,ובתוכה "קשת"

נמצאת בין רחוב שינקין עד שכונות היוקרה של בבלי ונאות אפקה. דוחה אותי לחשוב שהחלטות על קאסטים נופלות בין ביס של שרצים "באורנה ואלה" לבין עוד שתיית מקיאטו וקראוסון עם תותי בר ופטל שחור ב"רביבה וסיליה" ככה זה שסוג ספציפי מאוד שולט שאמצעי התקשורת בארץ. רק ראה איך ציבורים שלמים מוכפשים ערב ערב בתכנית הדגל והסאטירה של מדינת ישראל -"ארץ נהדרת" בעריכת מולי שגב.

סוגו

New member
זאת תכנית במבצע,חבר מביא חבר,אחות מביא אחות,

בת מביאה אבא שמביא נכד,ארוסה מביאה ארוס ובעל מביא את אשתו וכולם חוץ מכמה בודדים בכל העונות-מאיזור המרכז ,גרים באותו רחוב,אוכלים באותה מסעדה ומבלים באותו מועדון.וכולםםםםם מכרים של קופרמן-איכשהו...בית משפחת האח הגדול והחבר'ה.

לכן תתנו צ'אנס לרם פרייס ,אם נבחר בו כזוכה.זה

יהיה הסטירה הכי מצלצלת לקופרמן הפקות. למה? כי הוא לא חלבן סמסים,כי הוא לא יביא לקופרמן כסף מקמפיינים בחוץ, כי הוא לא עוד סלב בשקל. זה איש עם תוכן ואגנד'ה. רם פרייס הבחירה הנכונה לעונה,ובחירת סטירה לפרצוף להפקה המאכזבת.

למעלה