לא נכשלתי, עברתי?

asaf56

New member
לא נכשלתי, עברתי?

היום בבקור עשיתי טסט ראשון שעבר חלק, לפני כמה דקות אני מקבל טלפון מהמורה שלי ואומר שלא נכשלי, אבל אין לי עדיין מה לשמוח. הוא אמר לי להתסכל מחר באינטרנט ואם לא מופיע אז מחרתיים ואם אז לא יופיע, אז אני יכול להתחיל לשמוח. אני לא הבנתי, אם לא נכשלתי אז עברתי נכון?

talush2005

New member
שניה לא הבנתי משהו...

למה המורה החליט שעברת? לפי מה שתארת או שמישהו אמר לו? המורה בד"כ יודע הרבה יותר טוב מהאינטרנט והטלפון, הטופס הירוק חזר אליו או לא? אם הוא סתם אמר לפי מה שתארת אז יש סיכוי טוב שהוא צודק בכל זאת הוא מורה אני מניחה עם נסיון אבל כמובן שעד שזה לא רשמי זה לא 100% בהצלחה ותחזור לעדכן

asaf56

New member
אהה ועוד משהו...

מי שעבר טסט, אחרי כמה זמן הופיע תשובה באינטרנט?

talush2005

New member
למרות שלא עברתי חברות שלי שעברו

ואצלם אצל מי שהיה היה בערך ב5 6 אחה"צ....בערך בהצלחה

offirla

New member
בתקופה שאני למדתי נהיגה...

המורים ומזכירה של בית-הספר לנהיגה, היתה יודעת בשעה 4 אחרי-הצהריים, בערך - מי עבר ומי לא. מי שנכשל בטסט - היה מופיע ברשימת הנכשלים - ומי שלא היה מופיע - היה אמור לקבל את הרישיון שלו למחר ב- 2 אחרי הצהריים, אלא אם כן, בטעות היו רושמים אותו, תחת בית-ספר לנהיגה אחר.

100vardit

New member
גם לי היה ככה.

המורה התקשר באותו יום-אמר שהטופס לא חזר וזה סימן טוב(כי היו טפסים של אותו בוחן שחזרו).,אבל לא הייתה לו תשובה ודאית. למחרת הוא התקשר למענה הקולי,ושם הוא קיבל תשובה ודאית. אבל כמו שאמרו לך-בסביבות 17:00-18:00 האתר מתעדכן שם,אז אתה כבר בטח יכול לראות... בהצלחה.

למעלה