לא נחמד במיוחד=\\\

Berliner star

New member
לא נחמד במיוחד=\\\

מי שראה היום בבוקר את חדשות MTV יודע על מה אני מדברת.. ברכו את טייק דאת' על הזכייה במשהו על השיר החדש שלהם ואז הם דיברו על רובי באיזה שהוא שלב ואואזיס עלו לבמה לברך.. (מכאן אתם בטח מנחשים מה לא כל כך נחמד..) אז אואזיס בירכו את טייק דאת' על הזכייה ובדרך ירדו על רובי
.. לא בדיוק הצלחתי להתעמק (בעיות קליטה בטלוויזיה) אבל הם אמרו משהו על גן חיות או שהם השוו אותו לקוף.. לא יודעת.. משהו כזה. בכל מקרה ממש ממש ממש לא נחמד מיצדם, כולם צחקו שם בגלל מה שהם אמרו על רובי.
חוצפה.
מארק אואן לעומתם הגן על רובי
(מי שלא יודע מי זה מארק אואן אז הוא חבר בלהקת טייק דאת וחבר טוב וותיק של רובי
) בקיצוררר מאוד לא בוגר מצד אואזיס לרדת על רובי במיוחד מאחורי הגב ובפומבי.

../images/Emo3.gifאהההה..מאחוריי הגב זה לא ../images/Emo6.gif

אבל באמת לא נחמד
חבל להם,לאואזיס..יש להם אחלה מוזיקה לפעמים אבל האישיות שלהם דפוקה. (גאד מאיה,תסתכלי שניה על מספר ההודעות שלך בפורום
זוכרת מה אמרתי לך על זה?
)

Berliner star

New member
חחחחחחחח

זוכרת זוכרת.. אני אומרת לך.. זה יתגשם.. אדום עולה!!!!! חחחחח

a Warming Sign

New member
הם כאלה אפסים../images/Emo122.gif

פשוט לא להאמין כמה פתטים הם יוצאים בכל ירידה על אמן אחר.. נואל הזה מתנהג כמו בן 10
,רק צריך לאחל לו להתבגר כבר. http://e.walla.co.il/?w=/214/999890 בכל אופן,קשה להסביר למה הריב הדבילי הזה נמשך כבר שנים,אבל יש עוד צד חדש בפרשה, אני אכתוב בהודעה חדשה.

Berliner star

New member
תודה ו..

זה לא הקטע שהיה בבוקר.. גם את זה ראיתי אבל היה משהו שירדו על רובי בפרט.. ואני ממש לא סובלת אנשים כאלה.. שיורדים על להקות אחרות בלי שום סיבה. ממש מגעיל.

erricaB

New member
3 דברים..

1. למה כשאני נכנסת לקישור זה לא עובד לי?
2. מה ז"א בירכו את טייק דאת' על השיר החדש?? יש להם שיר חדש
3. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי סקירה על הסכסוך בין רובי לאואזיס. אני יודעת שהוא היה חבר טוב שלהם בתחילת הקריירה שלו ושבסוף ההיא מאולסיינטס נכנסה להיריון מחבר בלהקת אואזיס(
אואוץ' גדול לרובי) אבל איך זה הגיע ממצב אחד לשני אני לא יודעת. מישהו מוכן בבקשה להסביר?

a Warming Sign

New member
טייק דאת התקמבקו,

והוציאו סינגל חדש- patience. היסטוריה קצרה: כשרובי עזב את טייק דאת הוא התחבר[לצערנו] לליאם ונואל גלאגר,וכשאני אומרת התחבר זה אומר שהם הסתממו להם ביחד,השתכרו,וכו'..לא היתה חברות אמיתי,הם סתם ניצלו את המצב שלו. רובי היה מאורס לניקול אפלטון שעברה לאחר הפרידה לליאם.. לפני אחד הטקסים הגדולים האחים גלאגר כל הזמן השמיצו את רובי וכשהוא עלה לבמה לקבל פרס הוא הזמין את ליאם לקרב מתוקשר ביניהם[מכות בקיצור
],ליאם לא הגיב[פחדן].ומתישהו הם הלכו מכות באמת מאחורי הקלעים[סביר להניח שהיו מעורבים בזה כמויות גדולות של אלכוהול וסמים..] מתישהו בעוד טקס של MTV נקראו כל מיני קללות והשמצות מהשולחן של הגאלאגרים לרובי כשהוא היה על הבמה,אז הוא עזב את הטקס במחאה..GO ROB. וכמובן ה-משפט שכולם זוכרים לנואל גלאגר כשהוא קרא לרובי: הרקדן השמן מטייק דאת,ומאז זה כינוי שנדבק אל רובי לתמיד...
וגם זה ידוע שהגלאגרים מקללים כל אמן אפשרי,אז רובי הוא אחד הפייבוריטים שלהם,ועד היום הם ממשיכים בזה...רובי אגב,יודע להחזיר

את מתכוונת לטייק דאת?

אז לפני שרובי יצא לקריירת הסולו שלו, הוא היה חלק מלהקה שנקראת טייק דאת. הוא עזב את הלהקה ויצא לקריירת סולו. שנה אחרי שהוא עזב, טייק דאת התפרקו, והנה אנחנו 10 שנים אחרי ההתפרקות, והלהקה התאחדה...

Hola girl

New member
לא לא לטייק דאת התכוונתי לגלאגרים ה

האלה.. בחיים לא שמעתי עליהם

איזה אפסים הגלאגר האלה

הם והשירים המשעממים שלהם, ואם הם רוצים לראות קופים- שיסתכלו בראי..

a Warming Sign

New member
כן,זה מה שבאתי לספר,

יש כמה דברים מוזרים בזה. 1.כשחשפו את השיר בסאן אמרו שהוא נכתב בתקופה של גאי צ'יימברס,שזה מוזר שדווקא עכשיו הוא נכנס לאלבום. 2.רובי עצמו לא אמר שהשיר עליהם בכלל.ומאוווד מוזר שהוא כביכול אמר בהתנצלות שהוא לא ידע איך זה נכנס לאלבום..כן,בטח. 3.לרובי לא אכפת מהם והוא אף פעם לא התנצל בפניהם,אז למה לעזאזאל יהיה לו אכפת פתאום?! ועוד לשלוח להם התנצלות?
קיצר,נראה לי שזאת המצאה אחת גדולה ולא מוצלחת של הסאן. כבר קרו דברים כאלה בעבר. [למרות שביננו
,המילים ממש מתאימות למקרה,בעיקר בתקופה שהוא היה חבר של הגלאגרים]

למעלה