לא נורא.

לא נורא.

לא נורא אם לא התקבלתי לאודישן, לא נורא עם לקחתי מאמא 200 שקל כדאי לנסוע לאודישן, לא נורא אם העלתי קילו למרות שאני בדיאטה, לא נורא שאכלתי משהו ממש טעים שאני יודע שיעצור את ההרזיה שלי, לא נורא אם אני בפחד ולא יכול תלגבר על האמת שלי, לא נורא שאני הכי רוצה עכשיו לגור בתל אביב, לא נורא שאין לי חברים בחיפה כבר, לא נורא שאני בדיכאון שלוש שנים ואני לא מודה בזה, לא נורא שאני לא מוצא עבודה גם בחופש הזה, לא נורא שנשארו לי להוריד עוד 17 קילו, לא נורא שאני רוצה להיות שחקן מצליח וזה רחוק מלקרות, לא נורא שאני רוצה לצרוח ומפחד שזה יפריע לכולם, לא נורא שהביטחון שלי מרוסק לרצפה המון שנים ומסרב לעלות, לא נורא אם לא חוייתי זוגיות ואהבה הדדית לעולם, לא נורא שאני לא רוצה לתגייס, לא נורא שפרשתי מכל מסגרת חינוכית, לא נורא שבבית הרבה זמן כבר לא היה שקט, לא נורא שאני ער עכשיו משמע יתעורר מאוחר וידפוק את כל היום, לא נורא אם מ' תפסה מרחק אחרי שאמרתי לה את האמת שלי, לא נורא אם המשפחה של אמא חושבים שאני משונה, לא נורא שמרכלים עליי מאחורי הגב, לא נורא.

joshh

New member
איזה גישה אופטימית !!!

אמת לא ניראה לי .... למי זה לא נורא ? לעולם ? מה אתה הולך לעשות עם זה עכשיו ?

joshh

New member
אני יודע שהוא כתב בציניות ...

לכן הכותרת שלי צינית, אבל אחר כך, שאלתי כמה שאלות. חלילה שאני צוחק עליו! ממש לא!

למעלה