לא נוסטלגיה

אטיוד5

Active member
לא נוסטלגיה

לא התרפקות. התפרקות הפעם. כבר שאלתי לפני כמה שבועות ועכשיו, כעבור עוד כמה עשרות (הרוגים, לא שבועות), שואל שוב: מדוע לא מפוצצים את צפון רמאללה ואת דרום עזה ואת בידיה? אפשר עם או בלי הודעה מוקדמת. לא את בינייני כח 17 שוב ושוב. לא את המפקדות. לא סיכולים הממוקדים. הגיע הזמן להתפזר. לא להתמקד. לפזר פצצות תפזורת. בלי אבחנה. על אוכלוסיה. אחרי כל פיגוע להוריד 30 טון נאפאלם. יש לי הרגשה שאחרי פעם או פעמיים כאלה כבר יבואו שוטרי העולם לאלץ פה הסדר. ואם לא, נמשיך עד שלא ישאר ערבי עומד אחד בלובאן אל שרקיה.

magy

New member
תפוס אותי במילה.....

כעת, אני חמה לאלללללללללללללללללללה הייתי הולכת לשם בעצמי.........לעשות את זה

שקדי

New member
החיפזון הוא מהשטן מגי..............

חכי עד מחר ואז תקרעי את האמא של האמא שלהם..........וקחי איתך עזרה האאאא?????

magy

New member
שאל את הוריי החיילים אם לחכות עד

מחר..... איך אתה יכול להשאר שווה נפש???????????????????

שקדי

New member
אני לא......................

אני לא חושב שע´´י הריגת נשים וילדים נשיג משהו צריך לעשות מה שנכון לעשות בתכנון ולענין לא מהבטן.......מהראש

magy

New member
הראש הפסיק לעבוד מזמן

המצב אשם........לא הראש שלי....... כבר זזתי ממר"ץ למרכז........השנה.......... לא נשאר לי עוד הרבה לזוז......... אני רותחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

דם ילד קטן...../images/Emo129.gif

לא צריכים, לחפש מטרה אזרחית מובהקת. יש מטרה צבאית ברורה. הכח של 40 אלף החיילים, שהגיעו לכאן מטוניסיה. לא רק המבנים. בחסות הסכם השלום, הסכם אוסלו. הסוס הטרויאני הגדול בהיסטוריה. מבטיח, להתנגד בכל כוחי, לפתיחת תערוכה עם גוויות החללים. כפי שעשו הפלסטינאים, בשכם. "תערוכת הטבח, במסעדת ´סבארו´ בירושלים" כאשר במרכזה תמונת התינוק ההרוג, בעגלה הטיול.

שקדי

New member
גם את דודה?????

למה אתן מתעקשות לגרור אותי לאקטואליה?? כולם נגדי............

המוסר שלי../images/Emo46.gif

לא פוסל אפשרות כזאת. שיגרדו את ההרוגים, בשפכטלים מהקירות. כמו אנשי "חסד של אמת" אצלנו. עד שלא יבינו את הבדלי הכוחות, הם ימשיכו, להיות "גבורים". ולעזאזל , עם יפי הנפש של בלגיה.

magy

New member
כבר לא ברור לי למה בדיוק מחכים

לאיזה סוג של פיגוע...... לכמה הרוגים? האם חמישים יהיה קריטריון מתאים לתגובה מתאימה? מאה? אלף? למה מחכים??????????????????????????????????????

magy

New member
אטיוד צודק

שיזעיקו את קיסינגר........את בוש.......את אלוהים....... דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

גל-עמית

New member
נפל"ם........ראשי תיבות....

לילה..... אולי זו לו השעה או המקום אבל מה"מקום" שבו אני בא, גם בשעות קשות נהוג היה להמתיק את המר במשהו... נפל"ם זה באידיש, ראשי תיבות של: נאמען, פאבראנען - לייבעדיקע מענטשאן... ובעברית פשוטה: לקחת ולשרוף אנשים חיים.......... מה אגיד לכם - שיהיה טוב יותר........

למעלה