לא נוסטלגיה, אבל

לא נוסטלגיה, אבל

פער הדורות. אספר לכם סיפור שקרה בליל אמש. בעלי קנה לי מחשב נישא מתנת חנוכה עם רמיזה וברכה לתחום עבודתי המחשב הגיע אתמול ונאמר לילדיי שזה של אמא לא נוגעים מהרגע שאומר זאת אני עוד לא הסתכלתי עליו רק מרחוק מערכת הפעלה שעדיין לא מכירה ופונקציות שלא מכירה ואין עכבר אלא מסך שמגיב לתנועת האצבע חצי שעה לאחר מכן אני נכנסת לחדר ורואה את ילדיי אחד בן 11.5 אחד בן 7 יושבים ומתפעלים את המחשב חופשי לחלוטין מעלים מנגינות פותחים תמונות שמים DVD עם סרט שאוהבים ואני משתאה אני עוד לא מעזה לגשת למרות שאין לי שמץ בעיה לגשת כזהו הדור של הילדים הם יודעים הכל ומוכרחה לומר שיש לי קורת רוח לא קטנה מזה וממחר - לא נוגעים

ועוד איזה פער דורות...../images/Emo85.gif

והשימוש במחשב ממחיש את הפער בגדול . ובינינו, פנטושקה, מה אנחנו מצפים מילדינו? (חוץ משיהיו בריאים, וגאונים ? )
שיגיעו להישגים גדולים מאיתנו... ופה בא קטע פולני : (שנוכל להתגאות בהם - כי הכל בזכותנו) ! שתהיה לכולנו שבת של שלום,
מAני

בהחלט הכל

בזכותנו אבל בעיקר בזכותם ואני אומרת את זה בגאווה אמיתית שבת שלום לך חונה

מה זה נרות חנוכה? לראותו בלבד?

אצלך, בז´קוזי הם באים אלייך. על המחשב החדש נדלקים עוד לפנייך, מי אמר לא נוגעים? מי אמר? הצחקת אותי. הלכתי לעשות קס (מתוך הסקס נשאר לי חלק בלבד).

חנוכה מאחורינו - ופורים לפנינו

ובוקר טוב אחותו ! אין לה צ´אנס לפנטה, הדרדקים דפקא יתעסקו עם המחשב החדש... מלחמה אבודה מראש.... מנסיון !

עיניים

New member
חה , פנטזיה שלי

מחשב נישא, הא? עיזבי עבודה, מעכשיו - חלאס, מותק, (גניבה סיפרותי מאטיוד
) - אנחנו איתך בכל מקום,,,, אין ´אילת´ בלעדינו, אין חו"ל לבד, זהו! אין תירוצים יותר לנפקדות!!! ועוד מילה על הילדים: אם אותנו, ההורים, הם מתפעלים כל כך בקלות, מה זה בשבילם סתם ´מחשב נייד´?

צודקת, אבל אספר לכם סוד

כשהייתי באילת זה לא שלא התגעגעתי ואפילו זממתי לברר אם אין חדר עם שרות אינטרנט לאורחים אבל החלטתי בכל זאת לעשות חיים ולא וירטואליה ואפילו חשבתי איזה כיף שאין לי מחשב נייד כי בוודאי הייתי לוקחת אותו איתי חה

זהבוש

New member
קורת רוח ללא ספק פנטזיוש../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

ופער הדורות, על אחת כמה וכמה, ועל זה אני יכולה להעיד לאורך כל השנים האחרונות בעידן המחשב בעיקר, קניתי מערכת קולית הביתה מאד משוכללת עם דיסקים וכל הקשור בזה, הגיע הגברת הצעירה נכדתי בת ה-3 בזמנו, ולא הספקתי להגיד לה איך משתמשים, היא כבר שמה לעצמה דיסקים שמענינים, ושהיא אוהבת, אני בחיל ורעדה מבקשת ממנה, תעזבי, אל תגיעי, אני אניח לך, לא ,זה כבר ניגן והגברת כבר רקדה לצליל הדיסק , אני כמובן בקינאה נוראית שאלתי את עצמי מאיפה הידע ומאיפה הקורדיצניה להבין ולהניח הכל במקום ולהשמיע בלי שום בלבול. אני רק רוצה גם ככה להבין בהפעלת כל המכשירים האלקטרוניים החדשים למינהם .

אין ספק שיש להם מיומנויות

מדהימות ואני בתור אם מבוגרת יחסית לילדים צעירים מאד כל כך שמחה שחווה את כל הדברים הנפלאים הללו, דרכם כאילו אני חוזרת אחורה עם כל הגילויים הללו הנה מגי זה מה שיש לי לומר על הזכרון שרוצה לנצור אבל גם את זכרון לידתם, כמובן אבל עליו לא ארחיב עכשיו זה היה נס מיוחד

אטיוד5

Active member
מגניב

רציתי לדעת באמת אם אני הפסיכי המבוגר היחיד שלא יודע לשחק במחשב. מביאים משחק חדש, הילדים ישר יודעים לתפעל אותו, יודעים מה מטרת המשחק, מהם הכפתורים, קודים, פטנטים שהולכים עם זה. אני בוהה בהם לפעמים משחקים, מסתכל במסך ולא מבין מי נגד מי בכלל. מרוב חוסר הבנה גם נקלעתי לחוסר עניין. כבר לא מעניין אותי מי נגד מי ואיך משחקים. שמתי גם לב, באותו עניין, שאני מניח לילדים להשתלט על כל הצצקס החשמלים בבית. וידאו למשל. כמה אנשים כאן יודעים לכוון את זמן ההקלטה לאמצע הלילה למשל? לפני עשר שנים עדיין ידעתי. עכשיו כבר לא.

עיניים

New member
שאלה קטנה,,,,,

יש למישהו להשאיל לי ילדים קטנים למספר שעות????? למשחקי המחשב, לוידיאו, למיקרוגל, לדיגיטאל, למכונת הכביסה עם 200 התכניות,,,

אני מוכנה

אבל אצלי השאלה זה לשבוע אחרי שהיו אצל הורי כמה ימים וסופסופ היה לי זמן להזכר למה התחתנתי החלטתי שמעתה יציאתם מהבית היא לכמה ימים

למעלה