לא נהנת מיחסי מין

לא נהנת מיחסי מין

אני אחרי מערכת יחסים של 4 שנים, בתחילת הקשר היה לנו סקס מעולה והייתי נהנת מאוד, בסופו כבר ממש לא הייתי נהנת, החשק המיני שלי בסדר אך אחרי כמה דקות של הסקס אני מתה שהבחור שלי ייגמור לא יכולה יותר ממש סובלת. מה אני יכולה לעשות למישהי זה קרה פעם?

היי פרפר ../images/Emo204.gif

נסי להסתכל על הקשר מנקודת מבט רחבה יותר, מה השתנה במהלך השנים? לרוב, המין הוא ביטוי של מה שקורה בקשר באופן כללי, כמו סימפטום שכזה...

ואחריי הבחנה בכך?

תודה רבה על ההתייחסות, יש הגיון רב בדברייך.... אבל לאחר הידיעה וההבחנה בשינוי, מה הפיתרון לכך? או שבעצם אם דברים מסויימים בקשר שלנו מתו , יחד עם זה גם היכולת האישית שלי להנות מיחסי מין?

שגיתא

New member
מודה אין לי נסיון בזוגיות ../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אבל אחרי שבררת לעצמך את השינויים שחלו במערכת עצמה, לדעתי את צריכה בצורה ופתוחה ללא מבוכות להעלות את העניין עם בן זוגך, תתפלאי לדעת שאולי גם הוא חש בזה, אבל אצל גברים עניין הסקס אמנם הרבה יותר פיזי כצורך מאשר מודעות רגשית ממה שבד"כ קורה אצלנו הנשים, אבל גם גבר בעיקר המערכת זוגית מרגיש ומעדיף אישה שוקקת בין זרועותיו
, אולי הוא פתאום לא עושה לך את זה בגלל כעס שאת מדחיקה, דברו על הנושא אולי אתם צריכים גיוון ורענון של דברים שילבו שוב את הקשר בינכם לא רק המיני כמובן
, ולאחר שתבינו מה קרה, אז צריך לאזור אומץ ולהחליט אם הקשר שווה השקעה נוספת, (גם השדה הכי פורה ומלבלב
צריך דישון ועבודת גננות מפעם לפעם) או פשוט בלב כבד לפק את הקשר אם הוא כבר לא מתאים למרות שלדעתי על קשר טוב כדאי לעבוד ולשמור אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון, בהצלחה שגיתא

אחרי ההבחנה

בבעיה עצמה אפשר לגשת לטפל בה ולא להיות עסוקים בסימפטומים המבלבלים, ויש דרכים רבות ומגוונות לכך: כל מיני סוגים של טיפול זוגי, חברים טובים, שיחות, נסיעה לחופשה ביחד, תקשורת, תקשורת, תקשורת. ואולי, ממש אולי, אם אחרי שמנסים מגלים שלא, אז פשוט להיפרד ולהרפות ממה שכבר לא עובד ולאפשר לכם לבנות משהו אחר... ומה שמת זה בטח לא היכולת שלך ליהנות ממין, אלא אולי איתו, אולי לכרגע.

גם אני חשבתי כך...

אחריי שנפרדנו ולא בגלל זה דווקא אבל נפרדנו, שכבתי עם בחור אחר , הפעם הראשונה הייתה מעולה, ובפעם השנייה אחריי כמה דקות ממש התחלתי לסבול .... נראה לי שישי נשים שפשוט לא מסוגלות להינות ממין, כנראה שאני חלק מהן וזה כ"כ כ"כ עצוב......

הייתה לי בעיה זהה....

באמת! בדיוק אותו המקרה... ובדיוק אותן 4 שנים.. בכל מקרה אנחנו נפרדנו לא בגלל שאני רציתי הוא החליט שזו הדרך הנכונה אחרי שבועיים הוא התחרט ורצה שנחזור אחרי עוד שבועיים שכבנו וזה כבר היה אחרת מכל שאר הפעמים שלא נהנתי בהן נפרדנו שוב נפגשנו לשיחת נפש ארוכה על הכל ואז זה באמת היה נטו סקס בלי יותר מדי רגשות וזה היה ממש טוב... כלומר העיצה שלי זה לקחת פסק זמן אפילו להתנסות עם מישהו אחר (אפילו לא "עד הסוף") ומידה שבכל זאת תחליטי שאת רוצה לחזור אליו תחזרו אני באמת אומרת לך אחרי 4 שנים עם אותו בן אדם את נמצאת בתוך בועה כי באמת, טיב הסקס באמת אומר על טיב היחסים... מניסיון =\ ואיך שאת יוצאת מהבועה את מגלה עולם חדש וגדול מאוד... ממליצה בחום!
בהצלחה

למעלה