לא נדודי שינה.. רק חזרנו מיציאה ואני עוד לא במצב של לישון..יש כאן מישהו?
ק קונכיה סגולה New member 13/6/04 #1 לא נדודי שינה.. רק חזרנו מיציאה ואני עוד לא במצב של לישון..יש כאן מישהו?
א אריה1970 New member 13/6/04 #2 בטח שיש ../images/Emo13.gif)))) יווווווווווווו מה חשבת? אני פה כל הזמן !
ק קונכיה סגולה New member 14/6/04 #4 יו, אני כזה עפיפון שמתי את ההודעה אתמול כשחזרנו מיציאה ואחריי דקה בכלל שכחתי שכתבתי כאן... קצת אלכוהול וזה.. לילה נעים מותק, וכם לך אריה
יו, אני כזה עפיפון שמתי את ההודעה אתמול כשחזרנו מיציאה ואחריי דקה בכלל שכחתי שכתבתי כאן... קצת אלכוהול וזה.. לילה נעים מותק, וכם לך אריה
ד דנטל New member 14/6/04 #6 ../images/Emo6.gif קורה לי המון לפעמים, בפורומים שאני לא קבועה בהם, אני מבקשת שישלח אלי מסר כשיש תגובה. ברור שאחרי זה אני שוכחת להוריד את ה-וי ומקבלת מסרים מעוד הודעות שלי שכתבתי אחרי זה . ואצלי זה לא קשור לאלכוהול, אלא סתם לתאי זכרון פצפוניים ולא מפותחים.
../images/Emo6.gif קורה לי המון לפעמים, בפורומים שאני לא קבועה בהם, אני מבקשת שישלח אלי מסר כשיש תגובה. ברור שאחרי זה אני שוכחת להוריד את ה-וי ומקבלת מסרים מעוד הודעות שלי שכתבתי אחרי זה . ואצלי זה לא קשור לאלכוהול, אלא סתם לתאי זכרון פצפוניים ולא מפותחים.