לא נגעתי

sixkiller2003

New member
עצוב אבל כ"כ נכון..

ולא רק רלף אלא המון אומנים שמיוחס להם הלהיט הגדול ביותר שלהם במקום כלל הרפרטואר המרשים שיצרו במהלך השנים..

melancholy man

New member
מעולה! ../images/Emo13.gif

חבל שזה מופיע במקום שלא יכול להעריך את זה.. יקי אתה חייב לראות את הקליפ שפישקין שם, זה ענק

giloni

New member
אם זה לא היה כל כך עצוב באמת הייתי צוחק

אחד הטרובדורים הגדולים של בריטניה, וכשמזכירים את שמו ברוב המקרים זוכים להרמת גבה. "נו, זה ששר את Streets of London" והכל מסתדר. "איזה שיר יפה. לא ידעתי איך קוראים לזמר, אבל השיר נהדר". כל כך אמיתי שבא לבכות יקי

melancholy man

New member
לזכותו יש לו הומור עצמי

שזה דיי הרבה במקרה הזה. תשמע, תמיד יהיו כאלה שבשבילם מקטל יהיה one hit wonder, הפסד שלהם.

B a z a

New member
למה לא יכול להעריך?

אתה טוען שלפרוגרים אין חוש הומור?

melancholy man

New member
לא

ואפילו שההודעה שלך היא טיעון לא רע בכיוון הזה, אני עדיין לא מנסה אפילו להגיד משהו כזה.

melancholy man

New member
זה אשכרה מטריד אותך?

אחרי הדיאלוג האחרון שלך עם יקי בהפורום פרוג, ממש אין לי כוונה להרגיע אותך לגבי כוונותי, אני מניח שתאלץ להשאר עם תהיות, מקווה שלא צאבד הרבה שעות שינה בגלל זה.

B a z a

New member
לא מאבד שעות שינה בגלל זה

אבל היד פתוח והפנקס רושמת. אני לא ראיתי אנשים מפורום פרוג שבאים להשמיץ את המוזיקה או שאת האנשים שקשורים לפורום הזה. ההערה הזאת הייתה מאוד מעליבה.

melancholy man

New member
All things must melt?

אחלה קליפ

מורנא007

New member
...

"אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך חטאים לא עמד ובמושב ליצים לא ישב"

sixkiller2003

New member
וואוו.. אכן המצב קשה...

אגב.. דעתי הכנה היא שמעללי בריטני ספירס הם תולדה של תרבות הפופ באר"הב ובעולם.. פעם אנשים שלא התמודדו עם ההצלחה התאבדו או נפלו קורבן למנות יתר.. היום הם פשוט הופכים למה שבריטני ספירס הפכה... אני לא יודע מה נורא יותר..

למעלה