לא מתנתק.פשוט לא

לא מתנתק.פשוט לא

הרבה יותר משנה עברה מאז שנפרדנו.אני לא הייתי סגור על עצמי והרגשתי חרא על זה שזרקתי אותה,והייתי בטוח שהזמן יעשה את שלו-לא רציתי אף אחת רצינית.אבל היא עדיין בלב שלי.הלכנו אתמול חברים לסינמה סיטי והרצתי לעצמי בראש מה יהיה אם אראה אותה במקרה עם בן זוג חדש,שם בין כולם.אמרתי לעצמי שאני אקרע,אתפוצץ,בזמן שהיא רואה אותי לבד.בזמן שהיא המשיכה הלאה.
אמרתי לעצמי שאולי אני לא מצליח להתנתק כי היא הייתה הדבר הכי קרוב לאהבה שהיה לי אי פעם,ועכשיו כשאני מחפש אותו מחדש,היא מן הסתם הראשונה שמופיעה.זה לא שאני לא מצליח להתנתק,זה פשוט שאני מחפש בחזרה את האובייקט איתו היה לי את ה דבר הזה.לחזור אליה לא בא בחשבון,אבל למצוא אהבה חדשה בא ועוד איך.אני לא יודע איפה היא,לא בטוח שאמצא אותה אי פעם כי אני חושב שאין היום אנשים איכותיים(או שאפשר למצוא אותם בפינצטה,ועד שמוצאים הם תפוסים חזק),אבל אעשה את שלי בשנים הקרובות.ואם לא אמצא אני חושב שאולי ייצר לי,אבל אני יודע שעדיף להישאר לבד מאשר עם מישהו שלא מתאים לך והתפשרת עליו.

בקיצור,קשה לי להתנתק ממנה ואני כן חושב עליה ביומיום,והלוואי ויום אחד אמצא לי אחת שתמלא לי את החסר שאני רוקנתי.

שלום

אהבה לאנשים נשארת בנו באופן טבעי זמן מסוים ולפעמים הרבה זמן אחרי שהקשר נגמר, כי מכירים את מה שהאדם מציע לנו בקשר אתו, וחושבים עליו דברים טובים. כל חיינו אוהבים הרבה אנשים ביחד. צריך להמשיך לאהוב את עצמנו ואת חיינו, את הדברים שאנחנו עושים, את האנשים שאנחנו אתם ואת מה שיש להם לתת לנו באישיותם, לזכור את הדברים הטובים מהאנשים הקודמים ולהמשיך הלאה.

יש לי תשובה בשבילך

אחרי שקראתי פעמיים את מה שכתבת.
כתבת: "אני לא מצליח להתנתק, זה פשוט שאני מחפש בחזרה את האוביקט איתו היה לי את הדבר הזה"...
חביבי, נראה לי שעדיין לא התבגרת. אהבת אותה, ואולי גם התאמתם מבחינות רבות, אבל בשורה התחתונה ראית בה אוביקט שנועד לספק את הצרכים שלך.
ביום שתראה את הבן אדם שמולך, אז אולי תמצא אהבה.

שיהיה בהצלחה!

יש לך יומרה לפרש דברים בשם אומרם,וזה עצוב

כשאני אומר אוביקט,אני מתכוון לבנאדם איתו הייתה לי אהבה.
לא כל פעם ל'אובייקט' צריכה להיות קונוטציה שלילית.
&nbsp
לא יודע מה התיסכולים שלך בעניין,אבל אל תשליכי אותם על אחרים

אני אכן

לא מכירה אותך מספיק, ואני לוקחת חזרה את דבריי, לא הכוונתי להכאיב לך.
מה שכן, כנראה עצם העובדה שאתה עלול להתקל בה, ושהמחשבה שאולי היא המשיכה הלאה ויש לה בן זוג, זה מגיע ממקום של אגו. אולי תחרות סמוייה, שהרי אף אחד מאיתנו לא אוהב להישאר מאחור.
לגבי השימוש במילה "אוביקט", כנראה שהכוונת ל"מושא", ואז זה מתאים להקשר. "מושא תשוקה" או "מושא אהבה". להבא, תשתמש בעברית נכונה, אז זה לא ישתמע בצורה לא שגוייה ולא יתפרש כמשהו שלילי כשזה לא.

תיארת את זה יפה

"שהמחשבה שאולי היא המשיכה הלאה ויש לה בן זוג, זה מגיע ממקום של אגו. אולי תחרות סמוייה, שהרי אף אחד מאיתנו לא אוהב להישאר מאחור."
&nbsp
לא יודע למה זה ככה
&nbsp
שולם שולם לעולם

Daolina

New member
אם היא כל כך מוחשית עדיין במחשבות שלך, במקום שהיא תופסת

ביומיום שלך למרות ששנה עברה מאז שזה נגמר, איך אתה מצפה שיהייה שם מקום
למישהי חדשה?
נראה שאתה מאוד משתוקק לקשר חדש אבל עדיין לא מוכן.

מודה שגם אני הרמתי גבה בעקבות המילה אובייקט כי אכן יש לה קונוטציה שלילית כהסכלות על אישה כחפץ.
אבל אולי פשוט היתה לך בחירה לא כל כך מוצלחת של מילה.
בכל מקרה, כשתהייה באמת פנוי ריגשית לאהבה חדשה אני מאמינה שהיא תצוץ בחייך.
למה לחזור אליה לא בא בחשבון?

השאלה היא

האם כשתבוא מישהי חדשה שממש תתפוס לי את הלב,היא לא תעבור?
אשכרה יש לי מחשבות,על איך שהיא המשיכה הלאה ואני נשארתי ככה.פשוט לא יכלתי להשאיר את הקשר הזה ככה,מסיבות שלא התאימו לי אבל עדיין.
מה את חושבת?לדחות הזדמנויות אשכרה לקשרים חדשים רק בגלל שעוד לא יצאתי ממנה?

למה לא לחזור אליה?

כי הסיבות בגללן עזבתי אותה נשארו כמות כהן.חוצמזה,הזמן עבר,שנינו השתנינו ואני לא רוצה לחזור לשם יותר.יעשה לי רק רע

Daolina

New member
אתה כתבת שאתה לא מוצא

אז אתה כנראה כן דוחה בעצמך קשרים חדשים והסיבה היא לפי מה שאני מבינה
מהשיתוף שלך זה שהיא לא יצאה לך עדין מהראש ומהלב.
אם שיחררת אותה כי לא התאים אז למה אתה נאחז במחשבות עליה? מה זה נותן לך חוץ מעצב?
למה לנסות ולעשות השוואה בין איך היא המשיכה ואתה לא. מה ההשוואה הזו נותנת לך מלבד כאב?
כדי להתחיל קשר בריא ומשמעותי צריך דף חלק. אתה מרגיש שאתה מוכן לקשר חדש?

אני לא יודע למה

השאלה היא איך מתחילים דףחדש?אני מרגיש שאני יכול ואני נעול על מה אני רוצה.יש לי קצת מנגנון הלקאה עצמית כנראה.אפילו הפסיכ' אמר לי שאין לו איך לעזור לי,ועיקר העבודה היא שלי.
&nbsp
מוכנה לעזור לי במקצת?

Daolina

New member
היי

אני יכולה רק לחשוב מה היה עוזר לי במצב כזה. וזה בעיקר להחליט שמה שהיה נגמר.
שהתעסקות בעבר גורמת לי צער ולכן כדאי שאפסיק עם זה.
למלא את הזמן בדברים שגורמים שמחה ואושר ומעסיקים אותך, ככה אתה לא יושב עם עצמך
לבד ונופל שוב ושוב למחשבות שמורידות אותך למטה.
ואם יש לך זמן למחשבות עם עצמך, אז תנסה ליצור מחשבות טובות על זוגיות טובה, על כמה נפלא היא תרגיש.
על האהבה הגדולה שהיא תביא לחייך. לחשוב מחשבות חיוביות שיעשו לך מצב רוח טוב.

תקשיב לבחורות

אי אפשר להתווכח איתן ובסוף במילא הן תמיד צודקות אם אתה רוצה בחורה בחייך. צריך לחיות גם מנקודת המבט שלהן שהיא תמיד שונה ורחבה משלנו. כמה פעמים ראיתי מישהי שיצאתי איתה או משהו פעוט בסגנון של התחלה כושלת והייתי לבד דווקא כן בשנים שהייתי במערכות יחסים ארוכות? אם תשפוט אותה או היא אותך על סמך רגע אחד שמתראים במקרה, זאת לא התמונה המלאה. אם תמצא מישהי ותצא איתה כמה פעמים לדעתי זה לא יצליח אם אתה מנסה לשחזר את אותו דבר בדיוק עם אדם אחר.
לאהבה יש הרבה פנים וצורות, וצרות
החשיבה שלך מונעת ממך לפחות שני מבטים סקרניים ביום, חיוך מבחורה זרה בשבוע,
הזדמנות לדייט כל חודש, והרבה מקום לרגש בחייך. אתה לא חייב לצאת עם אף אחת אבל כל עוד לא תמלא את חייך ואת עצמך עד למצב שיהיה לך טוב לבד כשאתה מסתכל במראה, זה יקרוס שוב מחדש. אנשים ריקים שמחפשים שמישהו ישלים אותם וימלא אותם בסופו של דבר מפוצצים את הקשר ואת זוגתם כמו בלון שמנפחים יותר מדי.

למעלה