מה?!!?!?!?!!
מי משווה אמנים כמו ווטרס וגילמור, לפופ=רוקרים חסרי תבונה אמריקנים מטומטמים שלא מגרדים את הרצפה בה דרכו ווטרס וגילמור, כמו סלאש ואקסל רוז!!!!! בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פה זה פורום פינק פלויד, אני מבקש לא להכפיש ולהשפיל בצורה כה בוטה כמו ההשפלה האחרונה... אני יודע שהתגובה שלי קצת מאוחרת אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!! אני בז לסלאש ואקסל רוז, אני יכול להגיד שאקסל רוז הוא גיטריסט לא רע והוא יותר מהיר מגילמור זה בלי ספק, אבל הוא לא מתקרב אפילו לרמתו של גילמור, כי גילמור הוא גיטריסט נשמה!!! ולא רוקיסט שיכור שמחפש זיון בת 17!!!!! הוא גיטריסט ששר ומנגן את הנשמה שלו!!!!!! כל תו שלו מנוגן בצורה מושלמת והוא אגב מקפיד על כך!!! הוא במשיכה אחת יכול להפיל אותי לריצפה כמו כלום ולגרום להתייפח בבכי!!! לעומת המסומם הזה שמשחק אותה מגניב עם הכובע העלוב שלו!!!!!!!!! ואקסל רוז כותב כמו ילד בכיתה גימל, אין שום עומק לשיריו, אני יכול לכתוב לך שירים ברמה רגשית ואינטלקטואלית גבוהה בהרבה משל הבור הזה ואני בטוח שכך גם כל חברי הפורום!! לעומת זאת ווטרס הוא גאון!!! שאמר אמירה חברתית נוקבת!!!!!!! שנגע בנקודות חשובות בחברה!!!!!!!! שמילותיו הפשוטות והגאוניות מבטאות את ריגשותיו בצורה כמעט מושלמת!!!!!!!!!! ואת משווה בין שני הצמדים הללו!!! ווטרס הוא בחור מאוד מכוער וזה הדבר היחיד שבו הוא מפסיד לאקסל רוז!! גאנז הם סתם מופע רוק, שואו בלבד, פוזה אייטיזית עלובה!!! אני חושב שהבהרתי את עצמי!!!!! אני מקווה שלא פגעתי באף אחד ושלא עצבנתי אף אחד בדברי, הכל מאהבה, זזאת רק ביקורת וכל עוד את שומע פינק פלויד אני אוהב אותך!!!!