לא מתחברת!

לא מתחברת!

למה רק אני לא אוהבת הופעות של פינק פלויד והן לא מזיזות לי את הזין?

abarth

New member
את עוד תתבגרי. וגם..

יגדל לך זין אולי. סתם..... באהבה. אולי תאהבי את זה עם הזמן.

electricGirl

New member
אולי כי לא ראית את ההופעות הנכונות

בתכלס מדובר באחת הלהקות הנודעות ביותר בהשקעה בהופעות שלהם. מה שכן, בסך הכל גילמור הוא לא סלאש, אין לו פוזה על הבמה אז הוא יכול לשעמם במקצת, וגם ווטרס הוא לא אקסל רוז

meandmeandme

New member
או איאן אנדרסון

או פיטר גאבריאל
אבל הם עדיין מצוינים בהופעות. בעיקר בגלל החידוש, התעוזה, והמקוריות.

super joby

New member
תודה לאל, גילמור הוא לא סלאש

למרות שאני לא מאמין באל, אבל עדיין...

HelterSkelter1

New member
מה אני אגיד לך,

נתת כרגע גם לגילמור מחמאה ענקית ולווטרס עוד יותר (בלי להתכוון לכך)...

מה?!!?!?!?!!

מי משווה אמנים כמו ווטרס וגילמור, לפופ=רוקרים חסרי תבונה אמריקנים מטומטמים שלא מגרדים את הרצפה בה דרכו ווטרס וגילמור, כמו סלאש ואקסל רוז!!!!! בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פה זה פורום פינק פלויד, אני מבקש לא להכפיש ולהשפיל בצורה כה בוטה כמו ההשפלה האחרונה... אני יודע שהתגובה שלי קצת מאוחרת אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!! אני בז לסלאש ואקסל רוז, אני יכול להגיד שאקסל רוז הוא גיטריסט לא רע והוא יותר מהיר מגילמור זה בלי ספק, אבל הוא לא מתקרב אפילו לרמתו של גילמור, כי גילמור הוא גיטריסט נשמה!!! ולא רוקיסט שיכור שמחפש זיון בת 17!!!!! הוא גיטריסט ששר ומנגן את הנשמה שלו!!!!!! כל תו שלו מנוגן בצורה מושלמת והוא אגב מקפיד על כך!!! הוא במשיכה אחת יכול להפיל אותי לריצפה כמו כלום ולגרום להתייפח בבכי!!! לעומת המסומם הזה שמשחק אותה מגניב עם הכובע העלוב שלו!!!!!!!!! ואקסל רוז כותב כמו ילד בכיתה גימל, אין שום עומק לשיריו, אני יכול לכתוב לך שירים ברמה רגשית ואינטלקטואלית גבוהה בהרבה משל הבור הזה ואני בטוח שכך גם כל חברי הפורום!! לעומת זאת ווטרס הוא גאון!!! שאמר אמירה חברתית נוקבת!!!!!!! שנגע בנקודות חשובות בחברה!!!!!!!! שמילותיו הפשוטות והגאוניות מבטאות את ריגשותיו בצורה כמעט מושלמת!!!!!!!!!! ואת משווה בין שני הצמדים הללו!!! ווטרס הוא בחור מאוד מכוער וזה הדבר היחיד שבו הוא מפסיד לאקסל רוז!! גאנז הם סתם מופע רוק, שואו בלבד, פוזה אייטיזית עלובה!!! אני חושב שהבהרתי את עצמי!!!!! אני מקווה שלא פגעתי באף אחד ושלא עצבנתי אף אחד בדברי, הכל מאהבה, זזאת רק ביקורת וכל עוד את שומע פינק פלויד אני אוהב אותך!!!!

Paranoid Y

New member
את צריכה לראות הופעה של רוג'ר....

זה הדבר הכי מצחיק שיכול להיות בעולם... כל ההופעות אנשים שומעים את המוזיקה ונהנים... ובהופעה של רוג'ר אני מתפוצץ מצחוק... פשוט נחנק... לא יודע למה...

נימרודל

New member
אני אישית

לא יצא לי לראות אף הופעה עדיין, ותודה לאל שהוא לא כמו אקסל רוז (איכסה פיכסה קקי מקי!) אבל אני לא חושבת שגם כל כך מתאים לו לתת שואו שירתק את הקהל כל כך, זה ר בשביל שלא יגידו שהוא לא עושה כלום. בעיקרון מה שחשוב הוא המוסיקה. חוץ מזה בגלל שווטרס הוא טיפוס אנטיפט מן הסתם גם ההופעות שלו יהיו כאלה... לא???

pink floydror

New member
חחחחח...יש לי הופעה שלו בוידאו

דווקא אני ציפיתי למשהו הרבה יותר גראנדיוזי,בכל זאת - הסולן של פינק פלויד, יחסית דיי מתונה..:) אבל יש יש התרגשות בכל שיר...:) ובכלל בוויש בסוף השיר הוא אומר : How I wish they were here והעיבודים לשירים די מדויקים כמו המקור ורק את money הוא לא שר, כי גם במקור הוא לא שר, במקומו שר שם הגיטריסט שהיה..:)

meandmeandme

New member
גם את Dogs הוא לא שר

ובקשר ל"who i wish they were here". אז אני חושב שהוא אומר "Who we wish they were here" ושהכוונה לכל מני אנשים שאיבדנו או שכחנו או שפשוט לא נמצאים איתנו. לאו דווקא לחברי פינק פלויד.

pink floydror

New member
../images/Emo8.gif

ראיתי היום שוב את ההופעה, והוא אומר How I Wish THey Were Here ונראה לי שהוא כן מתכוון לשאר החברים....
דרך אגב אני כמעט בטוח לגמריי שהזמרות ליווי בהופעה שלו הן אותן זמרות ליווי שהיו ב pulse

למעלה