לא מתבייש!!!

גיל גיל

New member
לא מתבייש!!!

טוב לי! אני לא מתבייש להגיד את זה! אני מתעורר מאושר, אני הולך לישון מאושר, אני מתעורר באמצע הלילה לשירותים מאושר!!! אני הולך לי מאושר ברחוב, אני עולה מאושר על האוטובוס, אני יורד מאושר בתחנה המרכזית המגעילה של תל אביב, אוכל חיות מתות וטחונות באושר (והרבה טחינה), אני מחפש אוכל לחנה´לה באושר, מאושר לראות אותה אוכלת, מאושר כשהיא לא אוכלת אחד מהם ואני יכול לשחרר אותו לטבע (העירוני), מאושר כשאני רואה אותו בורח לו חזרה לעולם הקטן והמוזר שלו שלא נבין אף פעם. אני מאושר שאני מאושר, מאושר שאני עצוב, מאושר כשאני מתוח, מאושר שאני מרגיש עדיין את כל ספקטרום הרגשות האנושיים, מאושר כשאני מתאבל, כי בלי צער, איך אעריך את האושר? אני מאושר, ואני לא מתבייש להיות כזה! גילגיל, יוצא מהארון...

deep ocean

New member
גילגיל! איזה כיף!!!

אני גם מאושרת כל הזמן וטוב לי עם זה!!!!!! מאד שמחה לראות אותך פה מאד רוצה להיפגש איתך!! שולחת לך המון אהבה מחבקת ו..ראיתי את התמונה מהחתונה שבה אתה נמצא מאחור אהבתי! נשיקות מיכל

chips

New member
מי לוקח סמים?? מי??

סתם בצחוק! עכשיו ברצינות קשה לי להאמן שבן אדם מאושר 24 שעות ביממה כל יום. זה נישמע לי קצת אוטופיה וכולנו יודעים שאוטופיה לא קיים. chips

גיל גיל

New member
קודם כל, יש דבר כזה...

כי אחרת לא היתה מילה כזו... נכון? אבל בלי קשר, צ´יפסית, תקראי בין השורות ובהן... גם כשאני עצוב, אני מקבל את זה כחלק מהאושר!!! ככה אני מרגיש שאני חי! רק אושר טהור היה מאבד את ערכו, העצב בין לבין, הוא מה שנותן לנו נקודת מבט! אני מקבל את העצב באושר!!! הרבה אושר! בלי עצב לא הייתי אנושי...

chips

New member
יש כזה דפר אוטופיה?

עולם מושלם? שבו אין פשע או מחלות? רק עושר(שימחה) ? אוטופיה זה חלום שבת שלום

גיל גיל

New member
ככה את מגדירה אוטופיה?

אז אין דבר כזה! מה שאת צריכה, זה למצוא את האוטופיה שלך, את הנקודת אושר שלוקחת אותך לנקודה האוטופית בחיים שלך! את יודעת משהו צ´יפס? את לא אחראית לכל העולם! אפילו לא ל-חצי ממנו! את אחראית על עצמך ועל גורלך! מה עושה לך טוב!? מה האוטופיה שלך?

זה הכל בהגדרתינו את המלה אושר

הייתי אומר שיש מעט מן האבסורד לרדוף כל החיים אחרי האושר בידיעה ברורה שהוא הינו מצב אוטופי שבחיים לא יקרה.. זה כמו לרדוף אחרי האופק. לעומת זאת, אם מסתכלים על האושר באופן שונה בתכלית, אפשר להיות מאושרים 24 שעות ביממה. שווה לחשוב על המשפטים הבאים: "זה שאדם מאושר 24 שעות ביממה, לא אומר שהוא לא חווה עצב או כעס או רגשות דומים למיניהם השונים. אבל זה כן אומר שהרבה יותר קל לו להתמודד עימם" אלו הם 2 הפרוטות שלי על נושא האושר. רוח מדבר אושרולוג

chips

New member
לגעת באושר ../images/Emo79.gif

אז מה שאתם אומרים זה שלא צריך להיתחשב בזולת? מה זה חשוב זה רק האני? מה אם מה שעושה לי טוב עושה לאחר רע? מה אני עושה אז? ואכן אין כזה דבר אוטופיה . אוטופיה שלי? אוטופיה שלך? כל אחד רואה את הדברים אחרת. אנחנו (החברה) נמצאים בעידן חדש אבל הוא רחוק מלהיות אוטופיה. רק תראו מה קורה מסביבכם. אבירונים מתפוצצים בבינינים , global warming , פיגועים . תפתחו את העיניים ! הלו! אני שונאת להיות הRealist פה אבל אוטופיה ? יש בכלל סיכוי לזה? מצטערת על הפסימיות . הרי גם לי קל לבוא ולתת
אבל זה יעזור? chips שכבר לא ממש מאמינה

צ´יפס יקירה

""אז מה שאתם אומרים זה שלא צריך להיתחשב בזולת? """ איפה בדיוק אמרנו את זה??? אם אדם אומר "תאהבו את עצמכם" זה לא אומר "תשנאו את כל השאר" - זהו כבר תרגום ופירוש עצמאי... שווה לבדוק עם עצמך למה התנגדות זאת עלתה לך! ""מה זה חשוב זה רק האני?""" - האני הוא דבר חשוב ביותר, אם לא תאהבי את עצמך, ולא תתני לעצמך אח"כ לא יהיה לך ממה לתת לאחרים!!! ""מה אם מה שעושה לי טוב עושה לאחר רע? מה אני עושה אז?"" - אם מה שעושה לך טוב עושה לאחר רע, אזי זה יחזור אליך פי שניים!! אך אם יש משהו שאמור לעשות לך טוב, ועלול לפגוע במישהו אחר.. אבל אין ברירה .. לדוגמה: לאליהו יש חברה, הם היו ביחד הרבה זמן, ואליהו אהב אותה נורא, אבל חברה שלו הייתה קנאית גדולה ורכושנית, ובשלב מסויים אליהו התחיל להרגיש מחנק, כמו בכלא. היו לו שתי אופציות, או לעזוב את חברה שלו- דבר שיעשה לו טוב, אבל יפגע בה. או להמשיך ולהשאר איתה ואז להגיע לפיצוץ בלתי נמנע אשר יפגע עמוקות בשניהם!!! אם בשביל "לא לעשות לאחרים רע" את סובלת, אם האחרים אוהבים אותך. האם הם לא סובלים כאשר את סובלת? האם לא רע להם כשרע לך??? אם כן, אז כנראה שאת עושה להם רע מבלי להתכוון!!! אי אפשר לרצות את כולם, אבל את עצמך כדאי הכי לרצות - כי עם עצמך את צריכה לחיות לעולם!!!! """ואכן אין כזה דבר אוטופיה . אוטופיה שלי? אוטופיה שלך? כל אחד רואה את הדברים אחרת.""" כמובן, על זה בדיוק דיברתי! אז כל אחד בהגדרתו הוא, כאשר הוא מנסה להשיג משהו שהוא יודע שזה דבר אוטופי ובלתי ניתן להשגה, זה מצב אבסורדי! """אנחנו (החברה) נמצאים בעידן חדש אבל הוא רחוק מלהיות אוטופיה. רק תראו מה קורה מסביבכם. אבירונים מתפוצצים בבינינים , global warming , פיגועים . תפתחו את העיניים ! הלו! אני שונאת להיות הRealist פה אבל אוטופיה ? יש בכלל סיכוי לזה?"" א. לא דיברתי על אוטופיה דיברתי על אושר פנימי - הרגשה של אדם. ב. את לא מכירה אותי אבל את יכולה לשאול את בן אם אני ראליסט (לפי ההגדרות שלך לראליסט) ג. האם זה שאת תדאגי, תכעסי, תתעצבי, תעשי לעצמך אולכוס מדאגה וכד´ יעזור למישהו מאלו שמתפוצצים בבנינים? ואם חס וחלילה תלקי במחלה כל שהיא ( מאלו אשר נובעות בד"כ ממתחים - כגון התקפת לב וכד´ ) האם תצליחי לעשות משהו בנושא ההתחממות העולמית? אך אם לעומת זאת, תהיי חזקה, תלמדי להרגיש אושר ולהיות אופטימית גם ברגעים הקשים.. תוכלי לעזור לאלפי אחרים אשר באותו הרגע יהיו בתוך החושך שלהם!!! תוכלי להיות חזקה בשבילהם.. דבר שיחזק אותך פי שלוש. """מצטערת על הפסימיות . הרי גם לי קל לבוא ולתת אבל זה יעזור?""" לתת זה הרבה יותר קל מלקבל!!! האם את יודעת להיות מקבלת נדיבה כפי שאת יודעת להיות נותנת נדיבה??? האם את יודעת לתת לעצמך???? חיבוק גדול גדול גדול ממני רוח

chips

New member
הממ

לתת זה יותר קל מלקבל . תגובה ראשונית הייתה להגיד לא נכון כי כאשר אני מקבל אני פסיבי ושאני נותן אני אקטיבי. אבל אז חשבתי לעצמי רגע צ´יפס לכי אחור כמה חודשים. שהיית בצד הקבלה שלא מבחירה. בגלל התאונה היית תלויה באחרים . בהורים שהיסיעו אותך לכל מקום כי לא יכולת לנהוג. בזה שהרים אותך לאוטובוס . למרות שהם רק שמחו לתת ונתנו ברצון , איך הרגשת ? הירגשתי חרה helpless ! כן את צודקת קשה לקבל . קשה להודות בחולשה!

מתוקה1

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo39.gif ../images/Emo57.gif

תנצור את הרגעים המקסימים שאתה חווה עכשיו!!! שתתמשיך להיות מאושר הרי שמך גיל גיל = שמחה!!! שנה טובה ממני מתוקה

למעלה