לא משתף פעולה

לצאת מזה לאט ובזהירות

לא נראה לי שתצליחי. בעלך הוא מזן פולש ונטול מורא <יש לך כמובן תפקיד מפתח בטיפוח התעוזה והחוצפה שלו. אבל זה לא משנה כרגע את העובדות העגומות>, שמתריס בך ומתחנן לעוף כי לבד הוא לא יכול, ואם לא תשימי לזה סוף חד וברור תהיה זו הסכמה מבחינתו לפתוח אצלכם בבית בית זונות רשמי. הוא רוצה לינוק ממך את הכסף וממנה את הצוף. האשלייה של משפחה שטיפחת למענך ולמען הילד לא מחזיקה יותר מים, והנזק מהישארות בתוך דלי של רעל בעודכם ביחד לא יהיה קטן יותר מנזק שייגרם אם תיפרדו. את צריכה להפנים שהוא הולך לדפוק לילד את החיים בלאו הכי. זה האבא שבחרת עבורו, והבחור ירעיל אותו בכל מצב, כי טובתו של הילד לא מאוד משנה לו כפי הנראה. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לבקר נזקים. בעיניי יהיה לך קל ושפוי יותר לעשות את זה מבחוץ, כשאת לא רואה מה הוא מעולל, מאשר בתוך הזוגיות המעוותת הזו עם מאהבת בתוך המיטה שלך. לדעתי, לראות את אבא מביא לבית שלכם אישה אחרת / מכניס אותה לחייו 'בעודך בחיים' יעשה הרבה יותר נזק מלראות את אבא פעמיים בשבוע מסתובב עם מישהי אחרת כשאתם פרודים באופן מוכרז.
 
לא אבין בחיים

איך במוח שלך זה היה הגיוני עד לפני הבגידה שעדיף לילד לגדול עם סמים, אלכוהול, תיקים במשטרה, אלימות, אבטלה
מאשר עם אם חד הורית.

לבריאות שיהיה לך.
הייתי ממליצה על עו"ד ועו"ס, אם תחליטי לחזור לעולם הרציונלי.
 

adam33

New member
דרך ללא מוצא זה למכוניות ולא להולכי רגל.

ולכן, אין ספק כי במצב הזה את צריכה למצא הפתרון שיוביל הכל בדרך חלקה החוצה ולהפרדות מלאה.
אבל, מכיון שאני משום מה חושש לחייך היתי עושה את זה יותר בדרך מתוחכמת.
ראשית היתי מתייעץ עם עובדת סוציאלית וכן עם עו"ד על כך שאת מתכונת ללכת לכיוון של גירושין.
שנית,
היתי ניגש אליו ואומר לו שהתנאי היחיד שאת לא תתגרשי כעת זה ללכת לייעוץ.
מאחר וזה תנאי לגיטימי יש סיכוי שהוא יסכים.
אבל,
תתיעצי עם היועצת לפני כן ותבהירי לה שלהבדיל מזוגות אחרים את רוצה שהוא בדרך שלו ובהנחייה שלה יבין שאין בנישואין האלו עתיד ולכן מתוך הפנמה הדרך היא החוצה ובהסכמה.
לצערי דרכים אחרות יצרו "התנגדות " מצידו , אלימות ו...סוף לא ידוע.
 

Idgie9

New member
הטריגר

כנראה שניהול רומן עם אישה אחרת היה נקודת השבירה שלך אף על פי ששאר הדברים שתארת, היו אמורים לגרום לך לעזוב מזמן. זה לא משנה. העיקר שיש לך עכשיו מוטיבציה לעזוב אותו.
הבעיה היא שהוא נשמע לי טיפוס כזה שלא יוותר בקלות על ה"נכסים" שלו. טיפוס שתלטן שלא יבחל באלימות כדי להפחיד אותך ולנסות לגרום לך להשאר.
מזל שהחלטת לעזוב אותו כי נראה לי שהילד במצוקה אמיתית.
בכל מקרה, נראה לי שתצטרכי עזרה והגנה רציפה בתוך התהליך הזה. אל תהססי לפנות למשטרה ולהוציא צו הרחקה במקרה שתרגישי כי נשקפת לך וילדך סכנה.

שיהיה לך המון בהצלחה. את אישה אמיצה.
 

seelinewoman

New member
בניית גירושים בחוכמה

הוא מנצל אותך וזה ברור לך.
כמעט הסכמתי עם מה שמריוס הציע לך, אבל בעלך ינצל את זה נגדך
וכל העדויות נגדו לא יועילו לך ברבנות אם הוא יוכיח שהסכמת לצורת חיים כזאת.
יום אחד זה פשוט ישמש נגדך בצורה הכי מכעורת שיש.
אל תשכחי שהוא לא יכול לשלם מזונות לבנך, והוא לא יעשה זאת ואף עלול לסחוט אותך
לוותר עליהם בתמורה לגט, שאת בטח תרצי לקחת כבר כי תהיי מותשת.
את חייבת למצוא עזרה מקצועית להרגיע את הילד ולהשפיע עליו להבין שיש דברים שלא נוגעים לו.
הילד לא יכול לדעת דברים כאלה ולכן את צריכה להוכיח לו שעשית הכל.
יחד עם זאת, הכיני עדויות על ההסתה שלו נגדך כדי שתוכלי להשתמש בהן בעתיד.
אין ברירה.
טיפול בבנך, והכנת תשתית לגירושים.
מניסיוני עם זוגות פתוחים הוא בסך הכל דורש ממך רשות להמשיך לעשות מה שהוא רוצה.
מה שהוא מציע זאת לא זוגיות פתוחה כי כבר אין לכם שום זוגיות.
 
למעלה